ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κινήσεις τόνωσης από Γιδόπουλο

κινήσεις-τόνωσης-από-γιδόπουλο-489967

Για την 7η στροφή του πρωταθλήματος της Football League 2 προετοιμάζεται η Νίκη Βόλου η οποία θα φιλοξενήσει στο Παντελής Μαγουλάς την Αναγέννηση Επανωμής. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες και αυτό που χρειάζονται είναι οι τρεις βαθμοί στην επιστροφή τους στο γήπεδο της «Κλούβας».
Μέχρι στιγμής η αλήθεια είναι πως οι κυανόλευκοι έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους, αλλά αυτό θα πρέπει να αντιστραφεί με την αρχή να γίνεται την Κυριακή στην ανακαινισμένη έδρα τoυ συλλόγου.
Τα προβλήματα σιγά σιγά φαίνεται να εξαλείφονται και για τον λόγο αυτό ο κόσμος περιμένει τους ποδοσφαιριστές να είναι απαλλαγμένοι, ώστε να μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα μπροστά σε ένα κοινό που θα τους ωθήσει στην νίκη και τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό.
Με την εξασφάλιση προπονητικού γηπέδου αλλά και την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα η Νίκη αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια και η αρχή αναμένεται να γίνει στο ματς της Κυριακής.
Στην τελευταία της αναμέτρηση η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και τελικά η Νίκη γνώρισε αυτή την φορά την ήττα από την Κοζάνη. Μάλιστα μετά και την τελευταία της εμφάνιση ο Στράτος Γιδόπουλος επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές του ύψους χιλίων ευρώ και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια αντίδραση, μιας και όπως διεμήνυσε ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων αν υπήρχε αντίδραση την ίδια στιγμή θα υπήρχε και διακοπή του συμβολαίου.
 
Επιθεώρηση Γιδόπουλου
Στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε χθες ο Στράτος Γιδόπουλος όπου και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις που θα προπονείται η ομάδα της Νίκης Βόλου. Ο κ. Γιδόπουλος έδωσε εντολή να επισκευαστούν τα αποδυτήρια προκειμένου να μπορεί η ομάδα να τα χρησιμοποιεί κανονικά, ενώ η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του Διμηνίου. Αύριο οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν την Κλούβα μία μέρα πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο αγωνιστικός χώρος του Μαγουλάς είναι ήδη έτοιμος προς χρήση ωστόσο το χορτάρι θα κουρευτεί το Σάββατο και έτσι η ομάδα θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει στην τελευταία της προπόνηση – ξεμούδιασμα και αμέσως μετά θα βγει και η αποστολή.
Αξίζει να σημειωθεί πως προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και έτσι ο Αρμάντο Μαρέντζι θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του κυανόλευκου ρόστερ.
 
Γεύμα ενότητας
Γεύμα ενότητας θα παραχωρήσει σήμερα το βράδυ ο Στράτος Γιδόπουλος προκειμένου να τους τονίσει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και να συνεχίσουν στην προσπάθεια. Οι κυανόλευκοι παίκτες μπορεί να απογοήτευσαν την περασμένη Κυριακή τον κ. Γιδόπουλο, ωστόσο ο ίδιος εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνάμεις τους και ότι μπορεί η Νίκη Βόλου στο τέλος να ανέβει κατηγορία, αφήνοντας πίσω της μετά από τέσσερα χρόνια την Γ’ Εθνική.
Ο κ. Γιδόπουλος έχει μιλήσει ήδη σε μερικούς ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Πάντως επαφές πριν τον ερχομό του στον Βόλο ο κ. Γιδόπουλος είχε και με άτομα της διαιτησίας στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενος παράλληλα για τις άσχημες διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει η Νίκη φέτος πέρα από όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.
                                                 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου