ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προαναγγέλλει εξελίξεις, αν…

προαναγγέλλει-εξελίξεις-αν-490375

Στο Βόλο αναμένεται σήμερα ο Στράτος Γιδόπουλος για να επιληφθεί θεμάτων που αφορούν στην ομάδα. Ο ίδιος πληροφόρησε χθες τους συνεργάτες του ότι θα έρθει σήμερα εκτός απροόπτου (έχει αναβάλει μερικές φορές τις αφίξεις του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) στη Μαγνησία, αφού θεωρεί ότι το παιχνίδι της Κυριακής με την Επανωμή είναι αρκετά σημαντικό και θα πρέπει ο ίδιος με την παρουσία του να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Ο Στράτος Γιδόπουλος εκτός από κάποια θέματα λειτουργίας θα παρακολουθήσει τις προπονήσεις της κυανόλευκης ομάδας και θα έχει επίσης σημαντικές συναντήσεις. Από κει και πέρα προαναγγέλλει εξελίξεις στους κύκλους του, αν υπάρξει νέα απώλεια βαθμών. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ετοιμάζεται να «πάρει κεφάλια» σε περίπτωση που η Νίκη την Κυριακή δεν καταφέρει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, αφού παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών στο ματς με την Κοζάνη και όχι μόνο. Οι κυανόλευκοι την Κυριακή παίζουν με την Αναγέννηση Επανωμής σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχουν περιθώρια και αυτό που επιζητούν ουσιαστικά είναι η δική τους… αναγέννηση.

«Τα περιθώρια δεν στένεψαν απλώς, αλλά έσφιξαν επικίνδυνα. Αν δεν κερδίσουμε την Κυριακή, τότε θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα. Η τουριστική περίοδος έληξε»… Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Στράτο Γιδόπουλο και τα έχει περάσει και στους υπόλοιπους συνεργάτες του. Αυτή τη φορά όμως είναι αποφασισμένος να κάνει πράξεις τις απειλές του και να μη μείνει στην θεωρία… Φαίνεται πως αν υπάρξει απώλεια στο Παντελής Μαγουλάς την Κυριακή τότε θα ακολουθήσουν αποχωρήσεις από το ρόστερ. Η ομάδα άλλωστε επιστρέφει στην φυσική της έδρα, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να συνδυάσει την επιστροφή της στο Παντελής Μαγουλάς με μια επιτυχία που θα σημάνει το νέο ξεκίνημα που επιζητά στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Η νίκη λοιπόν είναι η μοναδική «επιλογή» για τους κυανόλευκους στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Ορίστηκε το Παντελής Μαγουλάς

Και το επίσημο της υπόθεσης επιστροφής της Νίκης Βόλου στην φυσική της έδρα, στο Παντελής Μαγουλάς, έγινε χθες. Η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε το πρόγραμμα και όρισε ως γήπεδο της Κυριακάτικης αναμέτρησης την «κλούβα».

Οι άνθρωποι της Νίκης κάνουν κάποιες εργασίες της τελευταίας στιγμής ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο από κάθε άποψη και να μην προκύψουν προβλήματα. Τοποθετήθηκαν τα τέρματα και τα δίκτυα, ενώ σήμερα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για προστατευτικό που ζήτησε η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας για τη σκεπαστή κερκίδα.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου