ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόσμος δίνει το μήνυμα της νίκης

ο-κόσμος-δίνει-το-μήνυμα-της-νίκης-490399

Το δικό τους “στοίχημα” για ένα κόκκινο και γεμάτο Πανθεσσαλικό προσπαθεί να κερδίσει ο κόσμος του Ολυμπιακού, που με τις κινήσεις του και την οργάνωση που ετοιμάζει για το Σαββατιάτικο ντέρμπι δίνει το σύνθημα νίκης στην ερυθρόλευκη ομάδα.

Σήμερα μάλιστα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα δώσουν το παρών στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, θέλοντας έτσι να εμψυχώσουν τους παίκτες εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα…

 

Οι Austrian Boys

Οι Austrian Boys που αύριο έχουν τα δικά τους προεόρτια με τα εγκαίνια των νέων γραφείων τους στη Νέα Δημητριάδα και θέλοντας το Σάββατο να είναι γιορτή για όλο το Βόλο εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής: “Η πολυπόθητη μέρα όλης της πόλης έφτασε. Το πρώτο δείγμα που δήλωσε τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο θεσσαλικό ποδόσφαιρο δόθηκε πέρσι πάλι Οκτώβρη με τον αποκλεισμό της ομάδας της Λάρισας στο Κύπελλο Ελλάδος. Φέτος έφτασε η μέρα για άλλη μια επιτυχία της ομάδας μας, έφτασε η μέρα να ξαναπάρει η ομάδα τα σκήπτρα του θεσσαλικού ποδοσφαίρου. Η ποδοσφαιρομάνα Μαγνησία αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και το Σάββατο ο άξιος αντιπρόσωπος της πόλης θα αποδείξει ποιο είναι το νέο αφεντικό στη Θεσσαλία. Το Σάββατο το Πανθεσσαλικό θα μεταμορφωθεί σε la bombonera, οι 20.000 οπαδοί και οι παίχτες θα θυμίσουν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα τι σημαίνει το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που φέτος έχει δώσει ένα νέο χρώμα στη Superleague. Όλοι λοιπόν καλούμαστε σε αυτό θεσσαλικό πάρτι (που δυστυχώς θα είναι αποντες οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ), που με τις εκδηλώσεις μας και τα τραγούδια μας θα χορέψουν ακόμη και οι παίχτες με τα βυσσινί στους ρυθμούς του Μόνχε και του Ούμπιντες. Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού Βόλου απλά θα συνεχιστεί γιατί έτσι επιβάλλει η ερυθρόλευκη φανέλα εδώ και 46 έτη από το 1964.

Από εκεί και πέρα: Καλούνται καθημερινά οι οπαδοί μας να προμηθεύονται τα εισιτήρια (όλων των τιμών) του αγώνα από τα νέα γραφεία μας στην Αγίου Δημήτριου 19.

Καλούνται τα μέλη καθημερινά να δίνουν το παρών στα γραφεία μας για τις εργασίες που απαιτούνται για τα πρόσεχες εγκαίνια και την προετοιμασία του αγώνα.

Αύριο Παρασκευή 21:15 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Αγίου Δημητρίου 19, όπου θα δώσουν το παρών το σύνολο τον παιχτών της ομάδας όπως και τα μέλη το Δ.Σ της ΠΑΕ μαζί με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο.

Τέλος από τη Παρασκευή θα είναι προς διάθεση τα νέα φούτερ – κασκόλ του club και το Σάββατο 11:00 ώρα θα ξεκινήσει γιορτή στο club με πολλά Happening και 17:30 ξεκινά η μηχανοκίνητη πορεία για το γήπεδο”.

Ο Σ.Φ.Ο.Β.

Εκτός απο τους Austrian Boys η διοίκηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει ότι σήμερα στις 6:30 μ.μ. στα Γραφεία υπάρχει συνεδρίαση όπου όλα τα μέλη πρέπει να δώσουν το παρών με θέμα την οργάνωσή μας για το ματς του Σαββάτου.

Μάλιστα με το πέρας της συνεδρίασης θα μεταβούμε στο Πανθεσσαλικό στην προπόνηση της ομάδας μας, για μια «προθέρμανση» και να στείλουμε το μήνυμα ότι η Λάρισα το Σάββατο με το που θα φτάσει στο μεγάλο λιμάνι θα έχει ήδη «λιώσει». Καλούμε και όλους του οπαδούς μας να δώσουνε το παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης στις 7:00 μ.μ.

Τα εισιτήρια εξαντλούνται με γρήγορους ρυθμούς. Τα πρώτα μπλοκ ήδη εξαντλήθηκαν και πήραμε νέα μπλοκ. Όλοι μας οι Βολιώτες να βάλουμε τον στόχο μας και να τον πετύχουμε, ότι θα εξαντλήσουμε και τα 18.000 εισιτήρια.

Το Σάββατο θα είμαστε στο Στάδιο από τις 5:00 μ.μ. αφού έχουμε πολλή δουλειά. Κάποιοι τόνοι χαρτιών και κάποιες εκατοντάδες σημαίες (1.000) θα πρέπει να μοιρασθούνε σ’ όλο το Στάδιο και στις 7:30 μ.μ. η νύχτα θα γίνει μέρα. σε αυτά θα συμβάλλουν όλοι, και απλοί οπαδοί και μέλη και φίλοι. Στη μεγάλη γιορτή το Σάββατο δεν θα λείψει κανείς.

Τέλος ο ΣΦΟΒ ανακοινώνει ότι αύριο Παρασκευή όλοι θα τιμήσουν τα εγκαίνια του μεγάλου Club των Austrian στη Ν. Δημητριάδα στις 9:00 μ.μ. Η γιορτή και το πανηγύρι θα αρχίσει από εκεί…”

Vatos Locos

Ο νέος σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού «Vatos Locos» ανακοινώνει πως διαθέτει προς πώληση εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα το Σάββατο. Ώρες διάθεσης εισιτηρίων 10-1 π.μ. και 6-10 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου, Αθηνάς με Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου