ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ευνοημένοι» ΠΑΟΚ και Πανιώνιος στην κλήρωση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

ευνοημένοι-παοκ-και-πανιώνιος-στην-210616

Με δεδομένο ότι βάσει της προκύρηξης στην φάση των 16 του κυπέλλου θα υπήρχαν «ισχυροί» και «αδύναμοι» κατά την διάρκεια της κλήρωσης, το συμπέρασμα που προκύπτει από την σημερινή διαδικασία, είναι πως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος είναι οι «ευνοημένοι». Κι αυτό, γιατί είναι οι δύο ομάδες που κληρώθηκαν με τους εκπροσώπους της Football League, καθώς ο ΠΑΟΚ έχοντας πλεονέκτημα έδρας θα παίξει με τα Τρίκαλα και οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, που έχει το δεύτερο ματς στο Ηράκλειο.

Σε θεωρητικό -αλλά και ουσιαστικό- επίπεδο, τόσο ο «δικέφαλος του βορρά», όσο και ο Πανιώνιος, έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα για το εισιτήριο των 8, κάτι που ισχύει επίσης, για τον Ολυμπιακό που αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά και την ΑΕΚ απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό.

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης -κυρίως επειδή η ρεβάνς θα γίνει στην Λεωφόρο- έχει ο Παναθηναϊκός που κληρώθηκε με την Λαμία, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ-Ξάνθη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

Πλατανιάς-Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Λαμία-Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ

Πανιώνιος-ΟΦΗ

Λάρισα-Ξάνθη

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου 2017 και οι ρεβάνς από τις 9 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου