ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το δύο στα δύο οι Μικτές της Ε.Π.Σ.Θ.

για-το-δύο-στα-δύο-οι-μικτές-της-ε-π-σ-θ-490805

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα σήμερα για τις Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Θ. (την 1η αγωνιστική είχαν ρεπό) που υποδέχονται τις αντίστοιχες Μικτές της Φθιώτιδας στο ντέρμπι του ομίλου. Στη 1 μ.μ. παίζουν οι Παίδες στο Διμήνι, στις 3 μ.μ. οι Νέοι στο Πανθεσσαλικό.

Αμφότερες θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν την περασμένη αγωνιστική στην Άμφισσα κόντρα στη Φωκίδα της οποίας επικράτησαν με 7-1 οι Παίδες και με 3-0 οι Νέοι. Θυμίζουμε πως στο Πρωτάθλημα των «ΠΑΙΔΩΝ» συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1996 έως και 31-12-1997, ενώ στο Πρωτάθλημα των «ΝΕΩΝ» συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1994 έως και 31-12-1995.

Τα σημερινά παιχνίδια θα είναι σαφώς πιο δύσκολα από της προηγούμενης αγωνιστικής στην Άμφισσα καθώς η Φθιώτιδα κατεβάζει παραδοσιακά πολύ δυνατές ομάδες κάτι το οποίο ισχύει και γι τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι ομάδες του Ηλία Κούγιαλη, ο οποίος παραμένει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των ομάδων, θα παρουσιαστούν ανανεωμένες, με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και νεαρούς παίκτες που θα κληθούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά με τις ομάδες της Ε.Π.Σ.Θ.

Για τα σημερινά ματς με την Φθιώτιδα καλούνται από την Ε.Π.Σ.Θ. και τον Ενωσιακό προπονητή Η. Κούγιαλη στις 12.00 μ. στο γήπεδο του Διμηνίου οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα Παίδων και στις 2 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, αυτοί των Νέων. Αναλυτικά για τα σημερινά παιχνίδια έχουν κληθεί οι εξής ποδοσφαιριστές:

ΠΑΙΔΕΣ: Μαλιαρός Γ., Σιώμος Αλ., Παρασκευόπουλος Κ., Μαλακασιώτης Θ., Ευσταθίου Κ., Χασιώτης Ευστ., Ντόντης Ε., Κοντός Π., (Αγία Παρασκευή), Σαρδέλας Απ., Μπουρίτας Αρ., (Διμήνι), Αγγελής Ε., Παπαπαναγιώτου Κ., Καρακώστας Αθ., Αλεξανδρής Στ., (Ν.Α Νίκης), Γάτσιος Περ., Σταματίου Χρ. (Ολυμπιακός Βόλου), Σταματάς Αθ.,(Πύρασος), Κολιός Βαλ.(Λεχώνια).

ΝΕΟΙ: Λαγός Ηλίας, Χειλάς Ματθ. (Αλμυρός), Τσόγκας Δ. (Αγροτικός), Τζοβάρας Αντ., (ΑΕ 2002), Παπαδημητρίου Ι. (Μαγνησιακός), Αναστασίου Σπ., Αναγνώστου Γ., (Πύρασος), Κωσταράς Χ.(Διμήνι), Μπόρας Αθ., Πολύζος Ι. (Αγ. Παρασκευή), Δαμάσκος Χ., Πασχάλης Ελ., Γεωργατζής Κ. (Ν.Α Νίκης), Ορφανός Κ., Καψιώτης Ι.(Τοξότης), Μπέλλος Π. (Λεχώνια), Ασλάνογλου Χ. (Ηρακλής), Πάσχος Εμ. (Χλόη), Καραπλιάγκος Κ. (Διαγόρας).

Το σημερινό πρόγραμμα

ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ρεπό: ΕΠΣ Φωκίδας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παίδες

Φθιώτιδα-Βοιωτία 2-0

Φωκίδα-Ε.Π.Σ.Θ. 1-7

Νέοι

Φθιώτιδα-Βοιωτία 2-2

Φωκίδα-Ε.Π.Σ.Θ. 0-3

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου