ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέος και Γιαννόπουλος για ντέρμπι

μπέος-και-γιαννόπουλος-για-ντέρμπι-490818

Για το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ μίλησε ο μεγαλομέτοχος των ερυθρόλευκων Αχιλλέας Μπέος, θέλοντας να στείλει μήνυμα στους φίλους της ομάδας της Λάρισας για τα όσα έχουν ακουστεί και γραφεί μέχρι σήμερα.

Ο ισχυρός παράγοντας μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 89.5, δηλώνοντας: «Κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία ένα ντέρμπι δεν είναι μόνο το ντέρμπι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ή το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν πολλών ειδών ντέρμπι ανάλογα την ιστορία και τις κόντρες που υπάρχουν και ένα θεσσαλικό ντέρμπι ανεξάρτητως κατηγορίας θα είναι πάντοτε θεσσαλικό ντέρμπι. Για τον υγιή φίλαθλο της Λάρισας θα πρέπει να ξέρει ότι ήθελα και θέλω να ερχόντουσαν 1.500, 2 ή τρεις χιλιάδες άτομα, φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο γιατί έτσι είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Να είναι γεμάτα τα γήπεδα και να υπάρχουν φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες. Αυτό δεν έγινε εφικτό όχι γιατί δεν θέλαμε εμείς. Εμείς είχαμε την διάθεση μέχρι χθες (προχθές) το απόγευμα να δώσουμε μέχρι και 3200 εισιτήρια κάτι που δεν αποδέχθηκε η Λάρισα μιας και στον αγώνα του δευτέρου γύρου μας έδινε 480 εισιτήρια την στιγμή που εμείς ζητούσαμε 1.500. Αν αυτό οι υγιείς φίλαθλοι το θεωρούν παράλογο λυπάμαι πολύ αλλά εγώ έτσι το εισέπραξα και έτσι αντέδρασα. Το παιχνίδι είναι στην τηλεόραση να καθίσουν οι φίλαθλοι της Λάρισας να το δουν από εκεί . Υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση από την Αστυνομική διεύθυνση τόσο της Μαγνησίας όσο και της Λάρισας για να διαφυλάξει τυχόν συγκεκριμένη μερίδα ατόμων που θα θέλει να έρθει οργανωμένα στην πόλη του Βόλου. Κάτι τέτοιο έγινε και πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στην πόλη και επέστρεψαν πίσω. Καλό θα κάνουν λοιπόν να μην ξεκινήσουν, να μείνουν στη Λάρισα να δουν το παιχνίδι το οποίο θα δώσουν δύο ιστορικές ομάδες στην Θεσσαλία. Εχει ενδιαφέρον όχι μόνο τοπικό αλλά πανελλαδικό και πιστεύω θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι 11 εναντίον 11. Εύχομαι η ομάδα μου να είναι η καλύτερη και να κερδίσει. Η πρόθεσή μας ήταν να έρθουν φίλαθλοι της Λάρισας αλλά εδώ τους όρους τους βάζουμε εμείς και στην Λάρισα εσείς».

Γιαννόπουλος: «Είναι σημαντικό να έρθει ο κόσμος»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων Τάκης Γιαννόπουλος, ο οποίος είπε σχετικά: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη Λάρισα. Τα παιδιά πρέπει να μπουν συγκεντρωμένα. Το ξέρουν αυτό. Κοιτάζει να τους το περάσει άλλωστε και ο κ. Τσιώλης κάθε μέρα. Θα έχουν φυσικά λίγο άγχος, ωστόσο ο κόσμος θα τους το αποβάλει στο πρώτο λεπτό, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έρθει και να τους ενισχύσει από το πρώτο λεπτό ως και το 90’». Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις σχολίασε: «Κοιτάμε να πάρουμε καλούς ποδοσφαιριστές για τον Δεκέμβρη, αν δεν μπορούμε να τους πάρουμε τον Δεκέμβρη εμείς κάνουμε μακροπρόθεσμο πλάνο να κλείσουμε κάποιους από τώρα για το καλοκαίρι. Όσον αφορά σε παίκτες από την ελληνική αγορά που απασχολούν τους ερυθρόλευκους είπε: «Υπάρχουν. Αλλά υπάρχουν και παίκτες οι οποίοι είναι ελεύθεροι και δεν θα χρειαστεί να τους χρυσοπληρώσεις ή να βρεις παίκτες που έχουν χαμηλά συμβόλαια. Γι’ αυτό μπαίνουμε και στην όλη διαδικασία να μην βγαίνουν ονόματα και να ανεβαίνουν τα συμβόλαια. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ό,τι καλό υπάρχει ασχέτως θέσης».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου