ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση

αρχίζει-η-αντίστροφη-μέτρηση-490829

Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει και πάλι στο σπίτι του προκειμένου το Σάββατο να φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι μετά από την ήττα στο Καραϊσκάκη και την ισοπαλία στο Περιστέρι θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους με την επιστροφή και στις νίκες.

Την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό του ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν και οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έκαναν υπερήφανους όχι μόνο τους φίλους της ομάδας αλλά και την πόλη του Βόλου με τη νίκη επί της ΑΕΚ. Πλέον κόντρα στην Αθλητική Ενωση Λάρισας φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στα πανηγύρια που έκαναν στο χορτάρι του γηπέδου της Νέας Ιωνίας το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου.

Από τότε μέχρι και σήμερα ακολούθησαν για τον Ολυμπιακό Βόλου τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και η ήττα με 3-1 όπως και η πρόσφατη ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πλέον ο Σάκης Τσιώλης αλλά και η πόλη του Βόλου θέλει οι καλές εμφανίσεις αλλά και η επιστροφή στην έδρα της ομάδας να συνδυαστεί και από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να φθάσει στου 11 βαθμούς μετά από 7 παιχνίδια, κάτι που δεν θα πίστευαν ούτε και οι πιο αισιόδοξοι φίλοι του αν έβλεπε στην αρχή το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων.

Ηδη ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλες και σπουδαίες εμφανίσεις κυρίως εκτός έδρας, όπου δόθηκαν και τα 4 από τα 6 μέχρι στιγμής παιχνίδια. Με τη βοήθεια του κόσμου του οι ερυθρόλευκοι φιλοδοξούν σε νέα νίκη επί της ΑΕΛ, φτάνοντας σε ακόμη μία νίκη επί της γειτόνισσας ΑΕΛ μέσα σε δύο χρόνια, όταν πέρυσι για το θεσμό του Κυπέλλου είχαν επιβληθεί της ΑΕΛ με 1-0 παρά το γεγονός πως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έχει λατρευτεί από τους βυσσινί, αγωνίζονταν στην Β’ Εθνική.

Η προετοιμασία της ομάδας του Βόλου ξεκίνησε κανονικά από την Δευτέρα και το ευχάριστο είναι πως προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν και η τεχνική ηγεσία έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να υπολογίζει στις δυνάμεις όλων για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Η προπόνηση της ομάδας του Βόλου θα γίνει σήμερα στις 10.30 π.μ. στο ΕΑΚ. Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο δίχως να αποκλείεται και η έκπληξη στην σκακιέρα του Σαββάτου με τον Σάκη Τσιώλη να αιφνιδιάζει τον ομόλογο του της ΑΕΛ Γιάννη Παπακώστα. Ο προπονητής των βυσσινί, ο οποίος δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο στον βυσσινί πάγκο, μιας και τα σενάρια περί αντικατάστασης του είναι καθημερινά.

 

Ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διευκρινίζει πως για τον αγώνα του Σαββάτου Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα, δεν θα διατεθούν εισιτήρια προς πώληση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, για λόγους ασφαλείας. Επίσης, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της ΑΕΛ ότι την ημέρα του αγώνα, Σάββατο, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην πόλη και η προσέγγιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Επίσης τους καλεί να σεβαστούν την απόφαση των διοικήσεων των δύο ΠΑΕ και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Σταματίου: «Πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

Τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό Βόλου δίνει ο παλαίμαχος άσσος τόσο του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΛ Κώστας Σταματίου μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είναι ένα Πανθεσσαλικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να θέλουν τον αγώνα για διαφορετικούς λόγους. Με βάση την κατάσταση στην οποία που βρίσκονται σήμερα οι δύο ομάδες θα έλεγα πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Η ΑΕΛ μπορεί να έχει καλό υλικό αλλά δεν έχει αποδείξει πολλά μέχρι σήμερα σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Όμως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το προβάδισμα αλλά θα πρέπει να πιάσει απόδοση ανάλογη των τελευταίων ώστε να πάρει την νίκη».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου