ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιες διακρίσεις για Ζαχαράκη και Σταυρογιάννη

πανελλήνιες-διακρίσεις-για-ζαχαράκη-213592

Συνήθεια έχουν γίνει πλέον οι διακρίσεις για τους αθλητές κάθε ηλικίας του συλλόγου Νικόμαχος Βόλου, που με προπονητές τους αδελφούς Τόρη έχουν το μαγνησιώτικο ταεκβοντό σε υψηλό επίπεδο πανελλαδικά … Το τετραήμερο από 23 έως 26 Νοεμβρίου έγιναν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ταεκβοντό όσον αφορά τις κατηγορίες παίδων – κορασίδων. Στα πρωταθλήματα αυτά συμμετείχε ο Νικόμαχος Βόλου με 13 αθλητές και κατάφερε να πάρει ένα ασημένιο ένα χάλκινο αλλά και 3 πέμπτες θέσεις. Στο πρωτάθλημα υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών, αφού υπήρχαν κατηγορίες που είχαν και 80 άτομα, και ο ανταγωνισμός μεγάλος, αφού πολλοί αθλητές ακόμη και μετά από 2 ή 3 νίκες δεν είχαν φτάσει στους ημιτελικούς.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ζαχαράκη Μαριτίνα μετά από 5 καταπληκτικούς αγώνες χάνοντας στον τελικό από απροσεξία, αλλά εξασφαλίζοντας τα μόρια με τη διάκριση αυτή. Επίσης στην 5η θέση και μια ανάσα πριν τα μετάλλια βρέθηκε ο Κωστάκης Νικόλαος μετά από 3 αγώνες, ο οποίος αδικήθηκε σε παρατηρήσεις και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Επίσης στο πρωτάθλημα αυτό αγωνιστήκαν οι Τόρης Ευάγγελος, Σωτήρης Κωνσταντίνος, Φραδέλος Χρήστος, Ιωάννου Ελευθέριος, Τσελεπής Γεώργιος, χωρίς να καταφέρουν να κάνουν μια διάκριση, ενώ όλοι μπορούν καλύτερα από αυτό που δείχνουν τα αποτελέσματα.

Στην κατηγορία Πανελλήνιας διασυλλογικής εμβέλειας γεννηθέντων 2006, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σταυρογιάννη Χριστίνα, η οποία έδειξε ότι αν και έχει λίγο χρόνο στο άθλημα με πολύ προσπάθεια μπορεί να φτάσει ψηλά. Στην 5η θέση, λίγο πριν τα μετάλλια βρεθήκαν οι Χλίτσιος Ανάργυρος και Αντωνίου Χρήστος, έχοντας άτυχες στιγμές, ενώ η δυνατότητές τους είναι για πολύ καλύτερες θέσεις. Επίσης στο πρωτάθλημα αυτό αγωνιστήκαν οι Πούλιου Αθηνά, Σανιδάς Αθανάσιος, Ευλογημένος Ευριπίδης, χωρίς να καταφέρουν να κάνουν μια διάκριση. Επομένη διοργάνωση και τελευταία για το 2017, το προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ, στο οποίο θα συμμετέχουν πολλοί αθλητές του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου