ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εχει κύπελλο αύριο για τον Ολυμπιακό Βόλου

εχει-κύπελλο-αύριο-για-τον-ολυμπιακό-β-491254

Στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στρέφεται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου. Τα κορίτσια του Κώστα Ξενοκώστα ολοκλήρωσαν τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών και αύριο ξεκινούν με κύπελλο τις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17.00 την ΜΕΝΤ που επικράτησε της Πυλαίας στο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του θεσμού. Οι ερυθρόλευκες θα κληθούν να αγωνιστούν σε μια δύσκολη έδρα και παρότι ο αντίπαλός τους αποτελεί ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, το παιχνίδι θεωρείται ότι κρύβει παγίδες. Φυσικά και μοναδικός στόχος για τον Κώστα Ξενοκώστα και τις παίκτριές του είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός απροόπτου τον Πανιώνιο για την είσοδό τους στο Φάιναλ φορ.

Μοναδική τραυματίας είναι η Αγγελική Θανασούλη που ακόμη ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για τον τραυματισμό της στον ώμο και απουσιάζει ήδη 20 ημέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Οσον αφορά στο τουρνουά προετοιμασίας που έγινε στον Βόλο, ο Ολυμπιακός κατέκτησε την δεύτερη θέση. Ηττήθηκε από την Πτολεμαΐδα με 46-62 στο πρώτο του ματς, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι επιβλήθηκε της Λευκάδας με 70-58.

Το αυριανό πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Γυναικών 2010-2011 έχει ως εξής:

Νέας Φιλαδέλφεια (16:00) ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ – ΓΑΣ Απόλλων Πτολεμαΐδας

Kαλαμαριάς (16:00) ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς – Πανιώνιος ΓΣΣ

Αγίου Δημητρίου (16:00) ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου – ΑΣ Αρης Θεσ/νίκης

Απ. Νικολαΐδης (16:00) Παναθηναϊκός ΑΟ – ΠΑΟΚ

ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ – ΑΣ Ολυμπιακός Β. 1937

Παιανίας (18:00) ΑΣ Παιανίας Κτησιφών- ΔΑΣ Ανω Λιοσίων

Έσπερος Καλλιθέας (19:00) ΑΕ Εσπερίδες – Αθηναϊκός ΑΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου