ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαρύ πρόστιμο και έτοιμος να «πάρει κεφάλια»

βαρύ-πρόστιμο-και-έτοιμος-να-πάρει-κε-491264

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο περίμενε τους παίκτες της Νίκης Βόλου μετά από την ήττα στην Κοζάνη και την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Ο Στράτος Γιδόπουλος τους ανακοίνωσε μέσω παράγοντα της ομάδας ότι θα τους επιβληθεί 1.000 ευρώ στον καθένα πρόστιμο για την κακή αγωνιστική εικόνα και τη νέα απώλεια βαθμών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League 2. Η Κοζάνη επικράτησε με 1-0 των κυανολεύκων, αλλά ευτυχώς το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας απομακρύνθηκε μόνο τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας που δήλωνε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση και την αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών. Στη συνέχεια αν τα ίδια φαινόμενα συνεχιστούν έχει αποφασίσει να «πάρει κεφάλια» και να καλέσει ποδοσφαιριστές για λύση συμβολαίων. Ο Γιδόπουλος θεωρεί ότι με τις εμφανίσεις τους οι παίκτες διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στην Κοζάνη για να ενισχύσουν τους κυανόλευκους και αποχώρησαν απογοητευμένοι, αφού πρώτα φρόντισαν να δείξουν με μερικά «γαλλικά» από την κερκίδα τη δυσαρέσκειά τους. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν αντιληφθεί το ειδικό βάρος της φετινής χρονιάς και τους στόχους που θέτει η ομάδα.

Ο διαιτητής τούς «έκοψε» την φόρα

Εκτός από παράπονα από τους παίκτες για την εμφάνιση, η διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ έχει παράπονα και από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Λυμπούδη. Κατά τα λεγόμενα των ανθρώπων της Νίκης επέτρεψε στην αρχή το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός αυτό για τη μειωμένη απόδοση των κυανολεύκων, ωστόσο θεωρείται από πλευράς Νίκης ότι τους «έκοψε» την φόρα…

Η Νίκη γενικότερα απέναντι σε μια ομάδα που πέρασε ελάχιστες φορές το κέντρο και πέτυχε ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόβα στο 23’, είχε την κατοχή, αλλά ταλαιπώρησε την μπάλα… Ειδικά μετά το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν κλειστεί στα καρέ τους, αλλά η Νίκη δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Δυο ανεπανάληπτα τετ α τετ του Γραμματικόπουλου στο πρώτο μέρος και μια «πεταμένη» ευκαιρία του Νάστου, δύο απογοητευτικές τελικές προσπάθειες με τον Βλάχο και μια «βολίδα» του Διγκόζη στο δεύτερο, ήταν ό,τι είχε να παρουσιάσει.

Ο Αρμάντο Μαρέντζι παρέταξε σύστημα με δύο επιθετικούς με τους Γραμματικόπουλο και Βακουφτσή προωθημένους, αριστερό χαφ τον Νάστο, δεξιά τον Ντάνισιτς και τους Πετρά και Διγκόζη στα αμυντικά χαφ. Στην άμυνα δεν υπήρξαν αλλαγές. Καρακώστας και Σαμαράς αγωνίστηκαν στα δυο άκρα και οι Μαϊστρέλλης με τον Παπαδήμα αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη συνέχεια με την αλλαγή του Μαϊστρέλλη και την είσοδο του Στουρνάρα στον αγωνιστικό χώρο, προτίμησε το 3-5-2 με επιθετικές όμως προδιαγραφές, με τους Βλάχο και Στουρνάρα που αγωνίστηκαν στις πλευρές να απειλούν συχνά με τις επελάσεις τους. Ο Ντάνισιτς αγωνίστηκε ως δεκάρι, προσπαθώντας να κάνει παιχνίδι και να τροφοδοτήσει τους δυο επιθετικούς της ομάδας, αλλά και πάλι η Νίκη δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τη φάση που θα έφερνε την ισοφάριση.

Παρών ο Αρβανιτίδης

Το παρών στην αναμέτρηση στην Κοζάνη έδωσε και ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Βέροιας, κ. Αρβανιτίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες τού ζητήθηκε από τους φιλάθλους να βοηθήσει την ομάδα και ο ίδιος υποσχέθηκε κάθε δυνατή στήριξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ιωαννίδη σε σύντομη συνομιλία που είχαν στην κερκίδα. Ο Αρβανιτίδης έχει ανοίξει πρόσφατα σούπερ μάρκετ στην Νέα Ιωνία, ενώ αγόρασε αρκετά εισιτήρια διαρκείας της ομάδας τα οποία και κλήρωσε στην επιχείρησή του. Ο ίδιος έχει ανάγκη τους φιλάθλους της Νίκης ώστε να πάει καλά το νέο επιχειρηματικό του «άνοιγμα» στη Νέα Ιωνία και έτσι και οι φίλαθλοι προσπαθούν να τον πείσουν να βοηθήσει ουσιαστικά την κυανόλευκη ομάδα. Κάτι που ο ίδιος δεν αρνήθηκε.

Ζήτησε Δευτέρα ο Εορδαϊκός

Δευτέρα θα γίνει όπως όλα δείχνουν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα για την 8η αγωνιστική. Η ομάδα του Εορδαϊκού αγωνίζεται για το κύπελλο την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να έχει το περιθώριο για να προετοιμαστεί για το ματς με τη Νίκη. Ετσι ζήτησε να μη γίνει Κυριακή αλλά Δευτέρα.

 

FOOTBALL LEAGUE 2 – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΖΑΝΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

1 0

Σκόρερ: 23’ Γκόβας

Κίτρινες: Ζήφκας – Σαμαράς, Βακουφτσής, Ντάνισιτς

Διαιτητή: Α. Λυμπούδης (Μακεδονίας)

ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας, Κωνσταντάρας, Σαββούδης, Μικρτσιάν, Κάλφας, Ζήφκας, Κίκιτς, Βασιλίεβιτς, Κυριακίδης (87’ Παπαδόπουλος), Γκόβας (57’ Πάλλας), Μαρκόπουλος (81’ Τοπούζης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κόσογλου, Σαμαράς, Καρακώστας, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης (70’ Στουρνάρας), Πετράς, Διγκόζης, Ντάνισιτς (78’ Μασίας), Νάστος (59’ Βλάχος), Γραμματικόπουλος, Βακουφτσής.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου