ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είχε απαντήσεις στο Περιστέρι και περιμένει Λάρισα

είχε-απαντήσεις-στο-περιστέρι-και-περ-491281

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε απαντήσεις στο Περιστέρι όπου πήρε ισοπαλία 2-2 και πλέον περιμένει το Σάββατο τη Λάρισα. Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, Ατρόμητος και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τέρματα των Μπρίτο (43′) και Σαμπού (79′), όμως οι Βολιώτες ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με σκόρερ τους Μπρέσκα (57′) και Ντολεζάι (82′).

Ο Ατρόμητος προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό του και να πετύχει γκολ, ωστόσο το κατάφερε μόνο στη λήξη του ημιχρόνου. Και αυτό από βολιώτικο λάθος. Ο Ολυμπιακός Βόλου στη συνέχεια επιχείρησε να βγει μπροστά και η λύση ήρθε και από τον πάγκο και πάλι από τον Μπρέσκα, όπως είχε συμβεί και στη Νέα Σμύρνη. Ο Σλοβάκος μέσος έφυγε στην αντεπίθεση στο 57′ και με πλασέ πέτυχε την ισοφάριση. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να «απαντήσει» στο 62′, αλλά το σουτ του Καμαρά πήγε στο δοκάρι, ενώ άλλο ένα σουτ του ίδιου στο 71′ αποκρούστηκε από τον Ρόκα.

Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά, η μπάλα ανεβακατέβαινε συνεχώς και τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 79′ να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Σαμπού σε σέντρα του Νεμπεγλέρα. Και πάλι όμως δεν κράτησαν τη νίκη. Στο 83′ ο Ντολεζάι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-2.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι οι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν την ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Καμπάνταη, αλλά δεν το κατάφεραν και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει το Σάββατο τη Λάρισα…

Τσιώλης: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Την ευχαρίστησή του για την προσπάθεια των παικτών του εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε επίσης πως αγώνες με τέτοια εξέλιξη κάνουν καλό στο άθλημα, φέρνοντας τους φίλους του στο γήπεδο.

«Έγινε ένα παιχνίδι από αυτά που αρέσουν στον κόσμο. Κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο τέτοια παιχνίδια, γιατί προσφέροντας αυτό το θέαμα επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, με πάθος και προσπαθούσαν για τη νίκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί έδειξαν χαρακτήρα, γύρισαν το αποτέλεσμα δύο φορές και μάλιστα στο τέλος του αγώνα μπορούσαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Είναι καλή η συγκομιδή των βαθμών μας και μας ικανοποιεί, περισσότερο όμως μας δίνει αισιοδοξία η απόδοση της ομάδας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα. Μπορεί να μην ξεκίνησε τόσο καλά όσο μπορούσε στο πρωτάθλημα, θα πάρει όμως τη θέση που του αξίζει».

Προβληματισμένος από την αντίδραση που επιδεικνύει την φετινή σεζόν η ομάδα του σε κρίσιμα σημεία, παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε επίσης ότι η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί την ομάδα του.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που φυσικά δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αφού θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, τόσο για βαθμούς όσο και για την ψυχολογία. Συνεχίζουμε, από την αρχή του πρωταθλήματος, να προβληματίζουμε και σε κρίσιμα σημεία, όπως στο σημερινό αγώνα, δεν τα διαχειριζόμαστε τα προβλήματά μας σωστά. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και στον τρόπο που δεχόμαστε αυτά τα γκολ, πρέπει να βρούμε το αντίδοτο».

Προετοιμασία

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου γυμνάστηκαν χθες σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο προπονήθηκαν στο κολυμβητήριο, ενώ οι υπόλοιποι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αερόβιες ασκήσεις, μέσα από παιχνίδια κατοχής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Τσεκούρας. Ο Πάπα Σανκαρέ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας και προπονήθηκε κανονικά.

Σήμερα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει πρωινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου