ΤΟΠΙΚΟ

Υπόθεση για τρεις οι κορυφές στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΘ

υπόθεση-για-τρεις-οι-κορυφές-στη-β-κα-219066

Απτόητοι συνεχίζουν Τοξότης και Αγία Αννα στον Α’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, σημειώνοντας την έκτη τους νίκη σε έξι αγώνες, την ώρα που η Δήμητρα πέτυχε την 7η σερί νίκη για τον Β’ Ομιλο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

A’ όμιλος

(7η Αγωνιστική)

ΑΕ 2002-Κένταυρος 2-1

Σκόρερ: (5’ Παρίσης, 90’ Κατσαρός – 54’ Πότσκα)

Νίκη για την Α.Ε 2002 με σκορ 2-1 τον Κένταυρο σε ματς με γκρανγκινιολικό φινάλε. Οι γηπεδούχοι έκαναν στο 5’ το 1-0 με το σουτ του Παρίση, για να έρθει η απάντηση από τους φιλοξενούμενους με το εύστοχο πέναλτι του Γ. Πότσκα στο 54’. Το τελικό 2-1 το πέτυχε ο Κατσαρός με προβολή στο 90’, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου, δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Παρίση στο 34’ και με τον Στουμποβίκο στο 67’.

ΑΕ 2002 (Καραμίχαλος): Μητράκος, Βερντόβα, Σφέτσος (59’ Κόρδας), Κ. Παπαιωάννου (80’ Κατσαρός), Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Κουβαράς, Γάκιας (56’ Στουμποβίκος), Πολυχρόνου, Χ. Παππαιωάννου

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Γιαννελής): Τ. Πότσκα, Λαμπαδάρης (64’ Καμάμι), Μαγκασιανός, Τσιργής, Νιτσάι, Γώγος, Γ. Πότσκα, Σιωπίνης (31’ Τζήκας), Σαρακατσάνος, Μπογδανίδης, Γεωργιάδης (81’ Γιαννέλης)

Τοξότης-Ν.Α Νίκης 3-0

Σκόρερ: (29’, 61’ Σοροβόλας, 70’ Ε. Δενελάβας)

Ακόμη μια νίκη την 6η σε έξι αγώνες σημείωσε ο Τοξότης με θύμα αυτή την φορά τους Ν.Α Νίκης. Το 1-0 σημείωσε στο 30’ με πλασέ ο Σοροβόλας, με τον ίδιο παίκτη να σημειώνει και το 2-0 στο 61’, αλλά αυτή τη φορά με κεφαλιά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λευτέρης Δενελάβας επίσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λέτσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Πασπαλάρης, Κωνσταντινίδης (61’ Χρόνης), Σπαθαριώτης, Ν. Δενελάβας, Κολιός (15’ Παραδάκης), Λέτσος, Μπαλαμώτης (50’ Τσιατσιάνης), Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Σοροβόλας (72’ Βέτσικας)

Ν.Α ΝΙΚΗΣ (Παρασκευαΐδης): Χαρχαλάκης, Φλώρος (46’ Χάνος), Κολυμήτρας (82’ Μπακογιάννης), Βλάχος, Βαΐτσης (73’ Κουκουτής), Νάνο, Χριστίδης, Κουρσαλάκης, Τσαπέρος, Κουτσούκης, Χρόνης (62’ Γερολυμάτος)

Ν. Μαγνησιακός-Ιάσων 0-1

Σκόρερ: (71’ Κωτσαλής)

Εστω και δύσκολα ο Ιάσονας ξεπέρασε το εμπόδιο του Νέου Μαγνησιακού, χάνοντας ωστόσο σωρεία ευκαιριών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο αλλά το σουτ του Θεοδωρόπουλου κατέληξε στο δοκάρι για να ανοίξουν εν τέλει το σκορ στο 71’ με κεφαλιά του Κωτσαλή μετά από το κόρνερ του Μπερτζέμη.

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Κανταρτζής): Φούτρης, Τσονάκης, Παπαγεωργίου (64’ Ευαγγελάκος), Βαλασούδης, Κρανιάς, Δοδοντζίδης, Μιχαήλοβιτς (82’ Μπάντελης), Χριστοδούλου, Τάρε, Φραγκούλης, Τζιόρτζιος (55’ Σκέρντι)

ΙΑΣΩΝ (Γιαννούτσος): Μουράβας, Σπύρου (63’ Σιφνιώτης), Σαββάκης (72’ Πιτσάβας), Τζιώλας, Κωτσαλής, Τσίγκας, Μπερτζέμης, Θεοδωρόπουλος, Λάμπρου, Ζατσάι (56’Φέιζο)

Αγία Αννα-Λεχώνια 2-0

Σκόρερ: (23’ Φιλατζικιώτης, 33’ Νιαώτης)

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Αγία Αννα προκειμένου να πάρει το έκτο τρίποντο σε έξι αγώνες, κερδίζοντας το Σάββατο τα Λεχώνια με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό, με τον Φιλατζικιώτη να σκοράρει με ωραία κίνηση και προβολή, για να ακολουθήσει δέκα λεπτά αργότερα το 2-0 από τον Νιαώτη, μετά από σουτ του Τσίρου που απέκρουσε ο Παλαιορούτης. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, αλλά όχι και το γκολ, πλησιάζοντας σε αυτό με τον Ρενάτο στο 55’, αλλά από θέση τετ-α-τετ η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Για τους γηπεδούχους, σουτ του Κανδήλα απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο Παλαιορούτης στο 67’.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Πετσιμέρης): Αϊντίνι, Τσίρος, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σερ. Τσιουρέλης, Λίτσος (30’ Νιαώτης), Φιλατζικιώτης (78’ Μωυσίδης), Αντωνίου, Κ. Τσιουρέλης (65’ Κωτούλας), Κανδήλας (71’ Σάσο)

ΛΕΧΩΝΙΑ (Κοκκινάκης): Παλαιορούτης, Μπαρντάνι, Καραγιάννης, Στρ. Χατζηκώστας, Μανούσος, Χρυσοχοΐδης, Λιάκος (65’ Ξενάκης), Αγγελής (70’ Μαμούρης), Ντ. Χατζηκώστας (46’ Ρενάτο), Παρασκευόπουλος (85’ Καλέτσης), Καμπέρης.

Ιωλκός-Ελευθεριακός 1-2

Σκόρερ: (85’ Σιόβας)

Με 2-1 επιβλήθηκε της Ιωλκού ο Ελευθεριακός, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 9ο λεπτό με σουτ, για να φθάσουν στο 0-2 στο 45’. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 85’ με τον Σιόβα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να σημάνει την ανατροπή.

ΙΩΛΚΟΣ (Αγραφιώτης):Γιαγιάς, Δαρρής (46’ Παππάς), Παρασχούδης, Νίκου, Μπέκος (19’ Κότογλου), Γεωργούλας (80’ Τσιμπρίδης), Κυριαζής (30’ Καραπάνος), Φραγκογιάννης, Παπαθεοδώρου, Σιόβας, Κάβουρας

Εθνικός-Μακρινίτσα 6-2

Σκόρερ: (35’ Περεντίδης, 40’ Θεοδώρου, 50’ Τσιάμης, 55’ Παλάντζας, 70’ πεν. Τσένα, 80’ Βέργος – 27’ Μεταξάς, 66’ Πασπαλάρης)

Νίκη για την ομάδα του Εθνικού κόντρα στην Μακρινίτσα με σκορ 6-2, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ειδικά μετά το 27’, χαρακτηρίζοντας τη εχθρική. Το 0-1 πέτυχε στο 27’ ο Μεταξάς με σουτ εκτός περιοχής, με την ομάδα του Εθνικού να ισοφαρίζει με τον Περεντίδη στο 35’ με πλασέ. Στο 40’ ο Θεοδώρου πέτυχε το 2-1 με πλασέ, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 50’ ο Τσιάμης με πλασέ έκανε το 3-1. Για να έρθει στο 54’ η αποβολή του Ζαγκαβιέρου και στο 55’ το 4-1 με το πλασέ του Παλάντζα. Στο 65’ ακολούθησε νέα αποβολή για τους φιλοξενούμενους με τον Κανάβα αλλά η Μακρινίτσα μείωσε στο 66’ με πλασέ του Πασπαλάρη για το 4-2.

Στο 70’ είχαμε το 5-2 με το εύστοχο πέναλτι του Τσένα και το τελικό 6-2 γράφτηκε στο 80’ με πλασέ του Βέργου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Καϊμπαλίδης): Μπέικος, Κανόπουλος, Μπρισμπέος, Αλβανός, Πελεκάνος (65’ Κοντορίζος), Βαλέρα, Θεοδώρου, Περεντίδης (70’ Μαντζανάς), Παλάντζας, Τσιάμης (75’ Βέργος), Τσένα

ΜΑΚΡIΝΙΤΣΑ (Μαντζούρας): Ζαγκαβιέρος, Βαρώτας, Μυλωνάς, Αναστασίου (63’ Κανάβας), Αρχοντάκης (59’ Τσιλιόπουλος), Σαρακατσάνος, Καλόγερος, Φράγκος, Δημητρόπουλος (60’ Πασπαλάρης), Μεταξάς, Δαμάσκος (46’ Βαβακώστας)

Ρεπό: Δύναμη

B’ όμιλος

(7η Αγωνιστική)

Απόλλων-Αστέρας 0-0

Σκόρερ: –

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Απόλλων Καναλίων και Αστέρας Ριζομύλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Στο πρώτο μέρος στην καλύτερη του ευκαιρία ο Αστέρας δεν κατάφερε να προηγηθεί με τον Γεωργή σε κενή εστία να πλασάρει και την μπάλα να περνά άουτ. Στην επανάληψη από θέση τετ-α-τετ ο Λουφόπουλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την τελευταία καλή ευκαιρία να καταγράφεται στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αποστολίδη να πιάνει την κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Βλαχόπουλο σε μια δύσκολη και καθοριστική απόκρουση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (Βλαχόπουλος): Α. Βλαχόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Κατσίκας (75’ Ντάγκαλος), Κουζιώκας, Καραβάς, Παναγιωτάκης, Ζήσης (80’ Δουλάς), Φ. Βλαχόπουλος, Βασιλείου (70’ Τσιγκενές), Μπάρδης, Σταμέλος (30’ Ψαθάς)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ριζόπουλος): Τσιότρας, Γιαννούχος, Μπλούχος (84’ Πρασσάς), Κατσίκης, Αποστολίδης, Μπόλκας, Γεωργής, Χαλλιμούρδας, Ξέρας (65’ Παναγιώτου), Λουφόπουλος, Χότζα (75’ Αραμπατζής)

Αγροτικός-Ηρακλής 2-2

Σκόρερ: (60’ Παλάσης, 75’ Νάκας, – 10’, 20’ Παρίσης)

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Αγροτικός Αϊδινίου και Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Ο Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10’ ο Παρίσης με έξοχο σουτ πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος με τον Παρίση με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη ο Αγροτικός κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στο 2-2 με τον Παλάση στο 60’ ύστερα από λανθασμένη έξοδο του Τσιγαρίδα να τον και τον Νάκα στο 75’ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Παλάσης να γράφει το τελικό 2-2.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Βαλκανιώτης): Καρπαθάκης, Θεοδ. Βαλκανιώτης, Τζιάμος (75’ Τσούμος), Νάκος (60’ Ζιώγας), Κερμελής, Αθ. Βαλκανιώτης, Αγγελής, Κουτρούλης, Μπαρμπαγιαννάκος, Παλάσης, Πινέκας

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αργυρίου): Τσιγαρίδας, Κολώνης (65’ Βαλωμένος) Παππάς, Κραβαρίτης, Αλπίτσης, Ουρεικάτ (65’ Κ. Μουζουράκης), Νασιώκας, Παρίσης, Μουζουράκης (85’ Βαγιούρας), Αλέξης, Κότσι

Αθλος-Δάφνη 0-7

Σκόρερ: (37’, 38’, 70’ Καρακίτσιος, 75’, 79’ Ευαγγελός, 76’ Μαρινόπουλος, 81’ Παπαστεργίου)

Πολυβόλο αποδείχθηκε η Δάφνη κόντρα στην ομάδα του Αθλου, με τον Καρακίτσιο να σημειώνει τρία τέρματα από το 37’ έως το 70’. Στο 75’ και στο 79’ σκόραρε ο Ευαγγελός και ενδιάμεσα είχε βρει δίχτυα και ο Μαρινόπουλος, για να φθάσουμε στο τελικό 0-7 με τον Παπαστεργίου στο 81’. Για τους φιλοξενούμενους από ένα δοκάρι είχαν οι: Καρακίτσιος (12’), Μόσχοβος (26’) και Ευαγγελός (47’)

ΑΘΛΟΣ (Ζέρβας): Μπούντης, Κουφογιάννης, Τσεκρέζι, Δημόπουλος, Περπερίδης (55’ λ.τρ. Κεχαγιάς), Σαρσώνης (46’ λ.τρ. Λιλής), Φάτσης (80’ Μπισίρας), Γκρίνιας, Ζαντιώτης, Τίτου, Πάπα

ΔΑΦΝΗ (Σταμπουλής): Αβδελάς, Χιώτης (46’ Τερλεξής), Τσιτσιρίκης (74’ Μαρινόπουλος), Λούκας, Γκιάστας, Φιλοσόγλου, Τσιγαρίδας (46’ Εαγγελός), Παπαστεργίου, Καρακίτσιος, Τσαρέλας, Μόσχοβος (78’ Αλιμπάκης)

Ερμής-Δήμητρα 0-5

Σκόρερ: (16’ 54’, 62’ Αραπίτσας,24’ Ξηροκώστας, 79’ Ραμαντάνης)

Εύκολη επικράτηση για τη Δήμητρα κόντρα στον Ερμή με 5-0, που διατηρεί το απόλυτο. Το 0-1 σημείωσε στο 16’ με πλασέ ο Αραπίτσας, για να έρθει στο 24’ ο Ξηροκώστας μετά από μια υπέροχη ατομική προσπάθεια να σημειώσει το 0-2. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο Αραπίτσας σκόραρε εκ νέου για το 0-3, για να ξαναβρεί δίχτυα στο 64’ για το 0-4. Το τελικό 0-5 ήρθε στο 79’ από τον Ραμαντάνη.

ΕΡΜΗΣ (Μπράτσος): Αλπάκης, Μαλαμούλης, Χριστοφίς, Τσουκαλάς, Ντάκης (70’ Καμμένος), Πουλιάνας, Αφεντίτσας, Μαγαλιός (80’ Στύλας), Πινιάρης (88’ Παπούλιας), Κανούτας, Κιουρέτης (63’ Καπίτσας)

ΔΗΜΗΤΡΑ (Ανδρωνάς):Σαρρής, Κουτσούβας, Κωτούλας, Σιαμουρδάνης, Παυλίδης (64’ Αντωνιάδης), Κακλιάς (55’ Τιμπλαλέξης), Γαλατσίδας (74’ Ραμαντάνης), Κωστούλας , Αραπίτσας, Βούλγαρης, Ξηροκώστας (55’ Γουργιώτης)

Αχιλλέας-Μικροθήβες 1-1

Σκόρερ: (77’ Γ. Παναγιώτου-70’ Ρεφουγιάτι)

Ισόπαλοι Αχιλλέας και Μικροθήβες με σκορ 1-1. Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έκανε ο Ρεφουγιάτι με κεφαλιά στο 70’, για να έρθει επτά λεπτά αργότερα η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με εκτέλεση πέναλτι του Γ. Παναγιώτου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παναγιώτου): Σχουλής, Τσεκούρας, Γ. Παναγιώτου, Λούζι, Στεργίου (60’ Κορέτας), Χορταριάς, Σπανός, Ξυνός, Γ. Αραπίτσας, Ν. Αραπίτσας, Γ. Παναγιώτου

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ (Αναγνώστου):Τρόμπατζης, Λανάι, Α. Καρράς, Σκοτεινός, Κ. Καρράς, Αγγελαδάκης (75’ Παπαχρήστος), Σκαρλάτος (46’ Διαμαντένιας), Τσαμασιώτης (46’ Ρομάριο), Σίγουρας (65’ Γκαμάλιας), Σιατάς, Ρεφουγιάτι

Αγχίαλος-Πανιώνιος 2-2

Σκόρερ: (17’ Καραγιώργος, 36’ Σγατζής – 35’ Κωστούλας, 60’ Σαρίδης)

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Αγχίαλος και Πανιώνιος. Η αναμέτρηση ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που είχαν τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ όλα με τον Καραγιώργο, ένα σουτ του Μαυρόπουλου που κόντραρε την τελευταία στιγμή στα πόδια αμυντικών του Πανιωνίου και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Το σκορ άνοιξε στο 17’ με κεφαλιά ο Καραγιώργος ύστερα από σέντρα του Μαυρόπουλου. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 35’ με κεφαλιά του Κωστούλα μετά από σέντρα του Φώτου για να δώσει στο αμέσως επόμενο λεπτό με κεφαλιά ο Σγατζής το προβάδισμα στην ομάδα της Αγχιάλου. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 60’ με τον Σαρίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα τριάντα μέτρα με την Αγχίαλο να διαμαρτύρεται για φάουλ εις βάρος του τερματοφύλακα.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Τσουκάλης): Δελανδρέας, Λάζογλου (70’ Σίμος), Μαυρόπουλος, Τσιαντόπουλος, Δέτσικας, Τσέλιος, Κοτσέλος, Χρυσοστομίδης, Καραγιώργος, Τσακόγιας, Σγατζής (55’ Καραγκάνης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φώτου): Καγιάννης, Τάσσιου, Κωστούλας, Παπαπορφυρίου, Ράπτης (37’ Γεωργαλής), Φώτου, Κυπτίου (88΄Κοκαλιάς), Σαρίδης, Λυρίτσης (90’ Χριστογιαννούλας), Ανγκόλι (46’ Πέτσης), Στεργίου

Ρεπό: Μυρμιδόνες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου