ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

στη-νέα-σμύρνη-ο-παοκ-220180

Συνέχεια στη Νέα Σμύρνη θα δώσει σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία για την 12η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί του Πανιωνίου στις 3μ.μ., θέλοντας μόνο το διπλό, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, ο Παναιτωλικός αγωνίζεται με την ΑΕΛ ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει ο αγώνας ανάμεσα σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Μαουρίτσιο, Σαμπράνο και Λέοβατς θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Ράζβαν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή, από τους παίκτες που απουσίαζαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μόνο τον Δημήτρη Πέλκα, ενώ για τους «νεοσμυριώτες» θα απουσιάζουν οι Μασούντ και Οικονόμου που έχουν λάβει υποχρεωτική άδεια ενός μήνα, ο πρώτος λόγω συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ στον Έλληνα αμυντικό επιβλήθηκε και πρόστιμο για την αποβολή του στον αγώνα με την Ξάνθη.

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός

Χωρίς τον Κυρκακόπουλο, που τέθηκε νοκ άουτ θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τρίπολη. Ο Έλληνας μπακ υπέστη υποτροπή στο διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ματίντα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις. Κανονικά στον αγώνα αναμένεται να είναι οι Καλτσάς και Ισνάλντο, ενώ για τον Λεβαδειακό θα απουσιάσει ο Μπραντάο. Είδη ρουχισμού και νερό για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο του αγώνα, με πρωτοβουλία των TIGERS.

Παναιτωλικός – ΑΕΛ

Να συνεχίσει το σερί των 5 αγώνων χωρίς ήττα (4 νίκες και 1 ισοπαλία) θα προσπαθήσει η ΑΕΛ που κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Τα «καναρίνια» θα αγωνιστούν χωρίς τον Μόρα, όμως η ομάδα του Μάκη Χάβου μπορεί να υπολογίζει σε 5 ποδοσφαιριστές, καθώς οι Κλέσιο, Λόπες Τσοκάνης, Μάζουρεκ και Μαρινάκης μπήκαν στην αποστολή για το παιχνίδι.

Κέρκυρα – Ολυμπιακός

Νίκη κυρίως ψυχολογίας, έπειτα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει ο Ολυμπιακός που θα παίξει στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα με αποκλειστικό στόχο το 3×3. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τους Καρσελά, Νικολάου, Βούκοβιτς, Εμενίκε, Μίλιτς και Ζντιέλαρ, ενώ μέσα είναι οι Οφόε και Μπεν.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (3μ.μ.)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γκάγκας (Λάρισας)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (5.15μ.μ.)

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βλάσσης (Λασιθίου)

4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

Παναιτωλικός-ΑΕΛ (5.15μ.μ.)

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Νικολακάκης (Ηρακλείου)

4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κέρκυρα-Ολυμπιακός (7.30μ.μ.)

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Δευτέρα (27/11)

ΑΕΚ-Πλατανιάς (7.30μ.μ.)

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

4ος: Κουμπαράκης (Θράκης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου