ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχος… η επιστροφή στις επιτυχίες

στόχος-η-επιστροφή-στις-επιτυχίες-491706

Επιστροφή στις επιτυχίες και το πρώτο θετικό αποτελέσματα του Οκτώβρη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός που στις 4 μ.μ. για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, έχοντας συμπαράσταση Βολιωτών φιλάθλων αλλά και μια θετική παράδοση…

Ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα και με κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα θέλει επιστροφή να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στο τελευταίο παιγνίδι πριν την διακοπή του πρωταθλήματος είχε την πρώτη του εκτός έδρας ήττα παίζοντας στο Καραϊσκάκη…

Ως σήμερα η βολιώτικη ομάδα έχει δείξει τα καλά του στοιχεία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα όπου είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία, και πάντα πιστεύει, αισιοδοξεί και περιμένει την καλύτερη συνέχεια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Τσιώλης, έχει κάνει την “ακτινογραφία” του Ατρόμητου και έχει συστήσει σοβαρότητα και προσοχή, έχει δουλέψει και σκέφτεται κάποιες αλλαγές στην 11άδα και αυτό θα γίνει πιθανόν τοποθετώντας στο κέντρο της άμυνας τον Σλοβάκο Πέτερ Ντολεζάι. Επίσης στην άμυνα αναγκαστικά από δεξιά θα επανέλθει ο Ούγγρος Σέλεζι λόγω της απουσίας του Ψυχογιός, ενώ και ο Χουάν Μαρτίν… επιστρέφει στη θέση του στην επίθεση.

Εκτός του Ψυχογιού εκτός αποστολής έμειναν και οι Σολάκης, Σκάρος και στην αποστολή βρίσκονται οι: Γιακούποβιτς-Σέλεζι-Ζαραδούκας-Σανκαρέ-Ντολεζάι-Άλβαρεζ-Ρόκας-Μόνχε-Ουμπίντες-Μπρέσκα-Μαρτίν-Καπετάνος–Κάστρο-Καμπάνταης-Ρίκκα-Τομάς-Φραντζιπάνε -Πλιάγκας και ο Ρόκα, που κι αυτός περιμένει την πρώτη του συμμετοχή.

Για την πρώτη του συμμετοχή πάντως περιμένει έχοντας πλέον ετοιμότητα και ο Φρατζιπάνε, με τον Σάκη Τσιώλη να έχει όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα, αφού ακολουθούν κι αλλά δύσκολα ματς…

Μετά το Περιστέρι άλλωστε υπάρχει το ντέρμπι στο Βόλο με τη Λάρισα, η έξοδος στο Καυτανζόγλειο και τα ματς με τους επίσης νεοφώτιστους Κέρκυρα στο Βόλο και Πανσερραϊκό στις Σέρρες συμπληρώνουν την επόμενη πεντάδα αγώνων για τον Ολυμπιακό, ενώ μέσα στον Οκτώβρη υπάρχει και το ματς κυπέλλου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε πως το ματς στην Κρήτη είναι ανήμερα του… Αγίου Δημητρίου (26/10) στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά υπάρχει η έξοδος στο Καυτανζόγλειο.

Μόνο ο Αναστασάκος εκτός

Χωρίς τον Ηλία Αναστασάκο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος. Ο έμπειρος επιθετικός είναι τιμωρημένος με μια ακόμα αγωνιστική λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί την δεύτερη αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου