ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι “κιτρίνων” στη Θεσσαλονίκη

ντέρμπι-κιτρίνων-στη-θεσσαλονίκη-491726

Το κίτρινο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Αρη και ΑΕΚ ξεχωρίζει σήμερα από το πρόγραμμα της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ, είναι το πρώτο παιχνίδι του Μανόλο Χιμένεθ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά μια ευχάριστη είδηση είχε για τον Έκτορ Κούπερ η χθεσινή τελευταία προπόνηση του Άρη. Ο Ρονάλντο Γκιάρο γυμνάστηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε ο Κάρλος Ρουΐς, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που «κουβαλάει» από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός, Τόχα, Πορτίγια, Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ, Οριόλ, Τσεζνάουσκις. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Πρίττας, Ναφτί, Ρουίζ , Βελλίδης, Αγτζίδης, Καζναφέρης, Φαμπιάνο, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαΐδης.

Για την ΑΕΚ οριστικά χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα παραταχθεί η ομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» . Ο Μεσσήνιος φορ ακολούθησε και το Σάββατο ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, κι έτσι θα μείνει στην Αθήνα. Μαζί του και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που παραμένει κλινήρης με λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά και ο Νίκος Γεωργέας που συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Αυτοί είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Νταντόμο, Καφές, Μάκος, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Έντερ, Σκόκο, Λεονάρντο, Μπερνς, Γκερέιρο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Στις δοκιμές που έγιναν στην προπόνηση του Σαββάτου ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θόλωσε τα νερά δοκιμάζοντας σχήμα χωρίς τον Σκόκο (!) και με δίδυμο στην επίθεση τους Μπλάνκο και Τζεμπούρ. Πάντως η πιθανότερη σύνθεση της ΑΕΚ είναι: Σάχα, Γιάχιτς, Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Καφές, Ντιόπ, Σκόκο, Λεονάρντο, Έντερ και Τζεμπούρ.

Συνοπτικά τα παιχνίδια της σημερινής 6ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, έχουν ως εξής:

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου16:00 NOVA

Κέρκυρα-Καβάλα 16:00 NOVA

Ηρακλής-Πανσερραϊκός 18:15 NOVA

Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 18:15 NOVA

Αρης-ΑΕΚ 20:30 NOVA

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου