ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απάντηση στα υπονοούμενα

απάντηση-στα-υπονοούμενα-221767

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τη δική της απάντηση έδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου στους χαρακτηρισμούς του ΝΠΣ Βόλος σχετικά με τις οφειλές των κυανόλευκων και τη ρύθμιση της ΔΕΗ, αναφέροντας πως έχει αναλάβει την αποκατάσταση των καταστροφών του Πανθεσσαλικού, που ήταν υποχρέωση τρίτων.

Παράλληλα η Δ.Ε. σχολιάζει αναφορικά με τη χρήση του γηπέδου της Νεάπολης, έδρα των κυανέρυθρων, πως δαπανήθηκαν πάνω από 60χιλιάδες ευρώ, αλλά το μίσθωμα ανέρχεται μόλις στα 500 ανά μήνα. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση – απάντηση των κυανόλευκων:

«Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θα ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με τα υπονοούμενα της πρώην Πύδνας Κίτρους, για ρεύματα και οφειλές… παραθέτοντας τις εξής δυο φωτογραφίες:

1. Αποκατάσταση καταστροφών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (κάλυψη υποχρέωσης τρίτων…) και προπληρωμή ενοικίων για 4 έτη.

2. Μίσθωση του πρώην Αμαξοστασίου του ΟΣΕ στην ομάδα μας με σκοπό τη δημιουργία ενός μουσειακού – πολιτιστικού – αθλητικού – χώρου.

Προφανώς και παραδεχόμαστε την ικανότητα των «επενδυτών» της πρώην Πύδνας στην σύναψη συμφωνιών με τον Δήμο Βόλου. Είναι αξιοπρόσεκτο άλλωστε το γεγονός ότι ένα γήπεδο για το οποίο δαπανήθηκαν άνω των 60.000 €, από χρήματα δημοτών, για την ανακαίνισή του ο ΝΠΣ το εξασφάλισε για 500€/μήνα.

Όσο για τον πρόεδρο «Γιάννη» που αναφέρετε, το γνωρίζουμε… Δεν θα μπορούσε να λέγεται αλλιώς. Άλλωστε από το καλοκαίρι στην πόλη μας ακούγεται έντονα μεταξύ των πολιτών μια παροιμία, αυτή που λέει: «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».

Νίκη Βόλου 1924-Εμεις εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο».

Κυριακή με ΓΣΑ

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις θα δώσει μεθαύριο Κυριακή η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον ΓΣ Αλμυρού στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, με το τεχνικό δίδυμο των Ξηροφώτου-Μπούις να περιμένουν σήμερα να δουν εκ νέου την αγωνιστική κατάσταση των Γιάγκοβλεφ-Τζιώρα.

Εξάλλου η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 26/11/2017 με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Αναλυτικότερα:

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει επίσης ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.15 το μεσημέρι της Κυριακής 26/11/17.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου