ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εσπασε το σερί για τους Παίδες, απτόητοι οι Νέοι

εσπασε-το-σερί-για-τους-παίδες-απτόητο-223363

Με μία νίκη και μια ισοπαλία συνεχιστήκαν τα πρωταθλήματα προεπιλογής της ΕΠΟ για την Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ στην 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου, καθώς η ομάδα Νέων της ΕΠΣΘ επικράτησε με σκορ 3-2 απέναντι στην ΕΠΣ Εύβοιας στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ οι Παίδες έμειναν ισόπαλοι 2-2.

Νέοι ΕΠΣΘ-Νέοι Εύβοιας 3-2

Σκόρερ: (35’ Κανούτας, 60’ Μεγαγιάννης, 73’ Χατζηιωάννου, 24’, 60’ Παλαιολόγος)

Δύσκολη επικράτηση, με ανατροπή για την ομάδα Νέων που πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Εύβοια και κράτησε το αήττητο, έχοντας 9 βαθμούς. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Κανούτας, Μεγαγιάννης και Χατζηιωάννου, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε δις ο Παλαιολόγος. Η Εύβοια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παλαιολόγου, ενώ 11 λεπτά αργότερα ο Κανούτας ισοφάρισε με σουτ εκτός περιοχής. Στο 59ο λεπτό ο Μεγαγιάννης έβαλε την ομάδα του μπροστά, χάρη στο λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, καθώς η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του και στην προσπάθεια του να την ξαναπιάσει την έστειλε στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παλαιολόγος έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 2-2. Η νίκη για την ΕΠΣ Θεσσαλίας ήρθε στο 73ο λεπτό με σουτ του Χατζηιωάννου μετά από εκτέλεση κόρνερ

ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ (Μάνδαλος): Διαμαντόπουλος, Μπόλης, Λεϊμονής, Δοδοντζίδης (75’ Φραγκούλης), Τσίλογλου (60’ Χατζηιωάννου), Μεγαγιάννης, Δήμος (70’ Χριστογιαννούλας), Κανούτας, Μυλωνάς (40’ Μπέκος), Τιμπλαλέξης, Τάρε

Παίδες ΕΠΣΘ-Παίδες Εύβοιας 2-2

Σκόρερ: (19’ Κατσαρής, 47’ Τζιανής, 64’ Κολώνιας, 80’ Λιαντίφης)

Τους πρώτους της βαθμούς έχασε η ΕΠΣ Θεσσαλίας που έμεινε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην ΕΠΣ Ευβοίας για την 3η αγωνιστική στους Παίδες. Τζιανής και Κολώνιας σκόραραν για τους γηπεδούχους, Κατσαρής και Λιαντίφης για τους φιλοξενούμενους. Η Εύβοια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, με τον Κατσαρή να ευστοχεί σε τετ-α-τετ, όμως στο 2ο ημίχρονο οι Παίδες της ΕΠΣΘ γύρισαν το ματς, πρώτα με σουτ εντός περιοχής του Τζιανή στο 47’ και εντέλει με πλασέ του Κολώνια στο 64’. Στο 80ο και τελευταίο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την Εύβοια με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Λιαντίφη στο αριστερό παραθυράκι.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ (Μάνδαλος): Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Αδάμος (41’ Σανάι), Κουτσιμπάνας, Χολέβας, Κωστούλας (70’ Μπουμπούκης), Καλόγηρος, Γλυκός, Τζιανής (79’ Παναγούλας), Κολώνιας, Ζαρίφης (41’ Τζαφλέρης).

Αποτελέσματα
7ος Όμιλος – 3η Αγωνιστική
(ΠΑΙΔΕΣ)
Θεσσαλία-Εύβοια 2-2
Ευρυτανία-Φθιώτιδα 0-6

(ΝΕΟΙ)
Θεσσαλία-Εύβοια 3-2
Ευρυτανία-Φθιώτιδα 1-1

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΠΑΙΔΕΣ)
Θεσσαλία 7
Φθιώτιδα 6
Εύβοια 4
Ευρυτανία 0

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΝΕΟΙ)
Θεσσαλία 9
Εύβοια 6
Φθιώτιδα 1
Ευρυτανία 1

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου