ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά το Κύπελλο θέλουν νίκες και στο Πρωτάθλημα

μετά-το-κύπελλο-θέλουν-νίκες-και-στο-πρ-492105

Με καλή ψυχολογία μετά τις προκρίσεις τους στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, Ρήγας Φεραίος και Πύρασος δίνουν αύριο δύσκολα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Πιο δύσκολη αποστολή για τον Ρήγα που παίζει στο Λιανοκλάδι με τον Αγρότη, ενώ ο Πύρασος υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Θύελλα Πετρωτού.

Με ισχυρό αντίπαλο και κίνητρο

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος δοκιμάζεται αύριο Ρήγας. Οι Βελεστινιώτες παίζουν στο Λιανοκλάδι με τον τοπικό Αγρότη και η αποστολή τους κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Αγρότης δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται επειγόντως τους τρεις βαθμούς της νίκης. Φυσικά ο Ρήγας δεν είναι διατεθειμένος να υποταχθεί στις ορέξεις του Αγρότη και θα παραταχθεί με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εξάλλου και η ψυχολογία της ομάδας του Γιώργου Καραμίχαλου είναι πολύ καλή μετά την πρόκριση επί της ΑΕ 2002 στα προημιτελικά του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πλην ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Θανάσης Μπάτης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Τσουμπέκος, Κουρίτας, Κούσιας, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Σκλαπάνης, Σπαθής, Γούτσιος, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μόσιος, Μαυρίδης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος, Τριχόπουλος, Δανιλόπουλος, Λαμπρογιώργος, Μιχολίτσης, Χατζής και Ντόντος. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μανουράς από τα Τρίκαλα, με βοηθούς τους Μανάση και Κουρεντά επίσης από τα Τρίκαλα.

Για το πρώτο τρίποντο

Να σπάσει το ρόδι για φέτος και να πάρει την πρώτη του νίκη, θέλει αύριο ο Πύρασος κόντρα στην Θύελλα Πετρωτού. Οι Αγχιαλίτες μετρούν μέχρι στιγμής, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο πρωτάθλημα, και δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Έχοντας καλή ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση και την πρόκριση στο Κύπελλο ερασιτεχνών κόντρα στην ΑΕ Λεχωνίων, ο Πύρασος θα προσπαθήσει αύριο να πραγματοποιήσει ανάλογα καλή εμφάνιση απέναντι στη νεοφώτιστη Θύελλα.

Πάντως και στο αυριανό παιχνίδι θα υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τους Αρσένο, Στεφανή και Πετρίδη να είναι εκτός, οι πρώτοι δύο λόγω τραυματισμού και ο Πετρίδης λόγω τιμωρίας, ενώ δύσκολα θα προλάβουν να αγωνιστούν οι Τανάγιας και Τσιλίγκος οι οποίοι δεν προπονήθηκαν λόγω τραυματισμού όλη την εβδομάδα. Επίσης ο Νίκος Μπασδάνης αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα Κυπέλλου και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Στούκας, Βαν ντε Γούιχε, Αποστολίδης, Γκάγκας, Π. Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Κόκκας, Γκιγκιλασβίλι, Φασουράκης, Νούσιας, Αναστασίου και Ταφίλης. Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Σωσώνης από την Ένωση Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δοσκώρη και Αποστόλου Γεωργία επίσης από τη Φθιώτιδα.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου