ΒΟΛΕΪ

Με το δεξί οι άνδρες της Αργούς

με-το-δεξί-οι-άνδρες-της-αργούς-226077

Με νίκη 3-1 στη Λαμία επί του Φιλαθλητικού ξεκίνησαν το Σάββατο οι υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας της Αργούς, στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ.

Η βολιώτικη ομάδα είχε καλύτερη ανάπτυξη από την αντίπαλό της, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση το διάστημα μετά το 15-12 του πρώτου σετ όταν βρέθηκε προηγούμενη στο σκορ, αλλά έχασε τον ρυθμό, δίνοντας την ευκαιρία στους Λαμιώτες να προηγηθούν με 1-0.

Στη συνέχεια βελτιώνοντας την απόδοση κυρίως στο μπλοκ και στην άμυνα, το παιχνίδι κύλισε ομαλά για την Αργώ, που πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Η έναρξη της αναμέτρησης καθυστέρησε μιάμιση ώρα λόγω του αγώνα της pre league γυναικών που προηγήθηκε.

Από την Αργώ απουσίασαν οι τραυματίες Σδρούλιας, Πασχαλίδης, και οι Βλότσος και Λεμονής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Ηταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο θεωρώ ότι ήταν φυσιολογικό για πρεμιέρα πρωταθλήματος, στο οποίο παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Εκείνο που πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια, είναι κάποια κενά διαστήματα που παρουσιάζουμε στη απόδοσή μας, όπως αυτό του 1ου σετ μετά το 15-12, που οφείλεται κυρίως στην απειρία των παικτών μας. Πιστεύω ότι αυτό θα το πετύχουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα» δήλωσε ο προπονητής της Αργούς Σπύρος Γεωργουλάς.

Διαιτητές του αγώνα: Μαυράκης Αργύρης, Κουτσής Πέτρος, Πολύμερου Μαρία

Τα σετ: 25-17,14-25,16-25,14-25

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Μπενιατάς, Μπάρας, Αθανασίου, Κουτσόπουλος, Φλώρος, Σταθόπουλος, Κουφιώτης, Τζουβάρας, Δικστόπουλος, Μαυράδας, Κουτρουμάνος

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Ιτούδης ,Φουρκιώτης, Αναστασιάδης, Σίμος, Σκευοφύλαξ, Δρακάκης, Φιλιππίδης, Λημνιώτης.

Αποτελέσματα (1η)

ΕΑ Λάρισας-ΣΠΑ Καρδίτσας 0-3

ΑΣ Δωρίδας-ΑΕ Λάρισας 0-3

ΑΟ Ακαδημία-ΣΦΦΑ Άμιλλα 3-0

ΦΣ Λαμίας-Αργώ Βόλου 1-3

Κρίσιμο παιχνίδι για τις νεανίδες σήμερα

H ομάδα νεανίδων της Αργους θα αντιμετωπίσει σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου την αντίστοιχη του ΓΣ Νικαίας, σε αγώνα νοκ-άουτ της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος. Η νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης θα προκριθεί στο final 4 της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος με ώρα έναρξης τις 9μ.μ. Η βολιώτικη ομάδα θέλει να διατηρήσει μια παράδοση που τη θέλει να δίνει το παρών στις τελικές φάσεις (final4) τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Τη φετινή χρονιά τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου