ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με ανατροπή για Βόλος 2004

νίκη-με-ανατροπή-για-βόλος-2004-227542

Σπουδαία νίκη, με ανατροπή σημείωσε η ομάδα του Βόλος 2004, επί των Τρικάλων με 2-1, στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά, παρότι βρέθηκε να χάνει από το 7’, με 1-0, με το γκολ της Ευθυμίου, βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις και γύρισε το ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται χάρη στα τέρματα των Σύρμου και Γρηγοριάδη. Οι ερυθρόλευκες, που με τους τρεις βαθμούς της νίκης αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία, έκαναν κακό πρώτο μέρος, μην μπορώντας να αναπτυχθούν σωστά, με την ομάδα των Τρικάλων καλύτερη μέσα στο αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Βόλου ήταν καλή αμυντικά, σώζοντας την εστία της πολύ καλής Χατζηλαζάρου αρκετές φορές.

Στο 2ο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η ομάδα του ΑΣ Βόλος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 75’ κατάφερε να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά της Σύρμου, έπειτα από ωραίο χτύπημα φάουλ της Γρηγοριάδη. Στη συνέχεια και μέχρι το 90’ και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη, χάνοντας ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 91΄, όταν με μακρινό σουτ η Γρηγοριάδη έγραψε το τελικό 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 1’ λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τις πλημμύρες της προηγούμενης εβδομάδας. Επόμενο παιχνίδι για τις Βολιώτισσες, είναι εκείνο με την ΑΕΛ εκτός έδρας την Κυριακή 3/12, για την 5η αγωνιστική.

ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Λεονταρίτη, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου (46’ Γουγούση), Ανδρέου, Γρηγοριάδη, Πάσχου (46’ Δημητριάδη).

*Δε διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και Μαγνησιακό για τη Β’ Εθνική, μετά από απόφαση αναβολής, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου