ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στραμμένα τα βλέμματα στο Κυριακάτικο αγώνα

στραμμένα-τα-βλέμματα-στο-κυριακάτικ-492476

Μόνο την αναμέτρηση με την Κοζάνη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της Νίκης Βόλου οι οποίοι προετοιμάζονται για την αγωνιστική της Κυριακής. Οι κυανόλευκοι μετά την ισοπαλία στην Νεάπολη με την Αναγέννηση Γιαννιτσών  έχουν ως προτεραιότητα την κατάκτηση των τριών βαθμών οι οποίοι θα τους τονώσουν και την ψυχολογία για την συνέχεια και στο ίδιος μήκος κυμαίνονται και οι απόψεις του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Πετρά.
 
Στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ μίλησε ο κυανόλευκος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Παναγιώτης Πετράς, ο οποίος στα έως σήμερα παιχνίδια έχει ακούσει πολλές φορές το χειροκρότημα της κυανόλευκης κερκίδας για το πάθος του και τις ενέργειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για το ερχόμενο παιχνίδι με την Κοζάνη δήλωσε:
 
«Είναι ένα από τα παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης μιας και για πολλούς από εμάς είναι μια ομάδα για την οποία και δεν γνωρίζουμε πολλά. Το παιχνίδι εξαρτάται μόνο από την δική μας παρουσία και το πώς θα καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τα δικά μας ατού. Πέρασαν περίπου δέκα μέρες από το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά στο οποίο δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε το κοινό μας το οποίο για ακόμη μία φορά ήταν ο 12Ος  μας παίκτης. Ελπίζω να επιστρέψουμε από την Κοζάνη με τους τρεις βαθμούς και στην πρώτη μας αναμέτρησης στο Μαγουλάς να πανηγυρίσουμε ακόμη τρεις βαθμούς. Η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική».
 
Μοναδικός στόχος για τον Κροάτη τεχνικό Αρμάντο Μαρέντζι είναι η Νίκη να φθάσει στους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και να επανέλθει ο σύλλογος στις επιτυχίες δίνοντας συνέχεια στο πρωτάθλημα με ένα διπλό. Μέχρι σήμερα η ομάδα της Νέας Ιωνίας έχει επιβληθεί εκτός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου και όπως είναι φυσιολογικό θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της.
 
Μετά από τα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τον Βόρειο όμιλο η Νίκη έχει κατακτήσει οκτώ βαθμούς από τους οποίους τέσσερις έχουν κατακτηθεί εντός έδρας και τέσσερις μακριά από τα σύνορα της Μαγνησίας. Για να παραμείνει ζωντανή στο στόχο της, αλλά και για να έχει καλή ψυχολογία για την συνέχεια η νίκη φαντάζει ως μονόδρομος στην πορεία του κυανόλευκου συλλόγου για πρωταθλητισμό.
 
Από την περασμένη Πέμπτη οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν τις αδυναμίες τους έτσι ώστε στην συνέχεια να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι. Μπορεί μέχρι σήμερα τροχοπέδη στην πορεία της ομάδας να αποτελεί η μη εξεύρεση προπονητικών εγκαταστάσεων αλλά από την επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα έχει στην διάθεση της την δική της έδρας, το Παντελής Μαγουλάς. Με την επιστροφή της ομάδας στην «Κλούβα» είναι φυσιολογικό η ομάδα να έχει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση από τους φίλους της στην κερκίδα οι οποίοι περιμένουν η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά της Νίκης και να επιστρέψει και πάλι στην Β’ Εθνική.
 
Οι κυανόλευκοι τις τελευταίες ημέρες έχουν ρίξει την προσοχή τους στο πως μπορεί η ομάδα να είναι παρουσιαστεί καλύτερη επιθετικά μιας και το εύκολο γκολ είναι αυτό που λείπει από την ομάδα η οποία σε καμία από τις μέχρι σήμερα αναμετρήσεις της δεν έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ. Η Νίκη είναι η αλήθεια πως δημιουργεί φάσεις αλλά μέχρι στιγμής η επιθετική της συγκομιδή είναι φτωχή αφού οι σκόρερ της μέχρι στιγμής είναι οι Μαϊστρέλλης, Ντάνισιτς και Γραμματικόπουλος που έχουν πετύχει μόλις από ένα γκολ.
 
Η προετοιμασία
Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη στο Βοηθητικό γήπεδο του Διμηνίου με απόντες τους Μυριώτη και Μαλδονάδο που είναι τραυματίες και ακολουθούν αποθεραπεία. Η χθεσινή προπόνηση ήταν πιο χαλαρή στο μισό μέρος της για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή μιας και ο Αρμάντο Μαρέντζι δεν θέλησε να τους πιέσει πολύ. Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Στουρνάρας που έχει ξεκινήσει και πάλι από την Δευτέρα προπονήσεις προετοιμάζεται με την σειρά του για το Κυριακάτικο παιχνίδι δίχως όμως η συμμετοχή του να είναι βέβαιη μιας και χρειάζεται ακόμη χρόνος για να επανέλθει μετά από ένα και πλέον αποχής. Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στις 4μ.μ. και μετά το χαλάρωμα του Σαββάτου θα αναχωρήσει για την Κοζάνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου