ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αξιος σεβασμού ο Ολυμπιακός Β. για τον Δώνη

αξιος-σεβασμού-ο-ολυμπιακός-β-για-τον-δ-492496

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι νεοφώτιστος στην Superleague, αλλά όχι εύκολος αντίπαλος. Αυτό ξεκαθάρισε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας χθες για την Κυριακάτικη (17/10, 16:00) αναμέτρηση του Ατρόμητου με τους ερυθρόλευκους στο Περιστέρι.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα και είναι φανερό ότι έχει επηρεάσει θετικά τη ψυχολογία των παικτών του. Είναι μία ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό στις πρώτες αγωνιστικές για το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά και για το σύνολο που έχει», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός στο σάιτ του Ατρόμητου.

Και πρόσθεσε: «Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από δύο θετικά αποτελέσματα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί στο κυριακάτικο παιχνίδι, στο οποίο όπως κάθε φορά χρειαζόμαστε και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας».

Παρά τη δυνατή βροχή η ομάδα προπονήθηκε κανονικά χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα επέστρεψε και ο Ηλίας Αναστασάκος, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Δώνης vs Τσιώλης

Υπέρ του έχει την παράδοση ο Γιώργος Δώνης στις αναμετρήσεις του με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου Σάκη Τσιώλη, καθώς σε πέντε ματς πρωταθλήματος (είτε ως τεχνικός της Λάρισας, είτε της ΑΕΚ) δεν έχει ηττηθεί ποτέ του από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Πάντως ο Σάκης Τσιώλης έχει πάρει για τα καλά το… αίμα του πίσω στο παιχνίδι κυπέλλου Θρασύβουλος – Λάρισα το 2008 όταν και η ομάδα της Φυλής (αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική) είχε φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης είχε νικήσει στην Φυλή με 1-0 και στην Λάρισα με 3-1.

Στο πρωτάθλημα ο Τσιώλης έχει δυο ήττες… και τρεις ισοπαλίες.

13/2/2005 Καλαμάτα – ΑΕΛ 0-2 για τη Β΄ Εθνική και στην Α’ 24-9-2006 Ιωνικός – ΑΕΛ 1-2

αλλά και 18/12/2005 ΑΕΛ – Ιωνικός 0-0, 30-4-2006 Ιωνικός – ΑΕΛ1-1 και 26/10/2008 Θρασύβουλος – ΑΕΚ 3-3.

Ο Ατρόμητος

*Οι παίκτες του Ατρομήτου Φαβάλι, Μελισσάς και Σάντκβιστ βρέθηκαν στο 10ο και 11ο Γυμνάσιο της πόλης για να μοιράσουν μαθητικά εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής (17/10). Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αφίσες της ομάδας, υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την υποδοχή που τους επεφύλαξαν τα παιδιά του σχολείου.

• Ο Ηλίας Αναστασάκος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και επέστρεψε στις προπονήσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου