ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουρνουά για τον Ολυμπιακό Βόλου

τουρνουά-για-τον-ολυμπιακό-βόλου-492521

Τουρνουά με τη συμμετοχή της Πτολεμαΐδας αλλά και της Λευκάδας ξεκινά σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ομάδα του Κώστα Ξενοκώστα να συνεχίζει την προετοιμασία της λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών και το πρώτο τζάμπολ.

Σήμερα η ομάδα του Βόλου στις 8 μ.μ. στο ΕΑΚ θα αντιμετωπίσει την Πτολεμαΐδα στο πρώτο ματς του τουρνουά, ενώ αύριο Σάββατο και πάλι στο ΕΑΚ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες της Πτολεμαΐδας και Λευκάδας. Η σειρά των αγώνων θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Λευκάδας στις 12 μ., με το τουρνουά να αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για την ομάδα του Βόλου η οποία φέτος φιλοδοξεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Στις απουσίες για την ομάδα των ερυθρόλευκων συγκαταλέγεται αυτή της Αγγελικής Θανασούλης, η οποία και έχει τραυματιστεί στον ώμο. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, με τον τεχνικό της ομάδας να υπολογίζει κανονικά στις υπόλοιπες παίκτριές του.

Μάλιστα χθες την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε και η 19χρονη Ραφαέλα Σουλτάνη, η οποία ανήκει στην ομάδα της Ανάληψης και έχει φορέσει επίσης τις φανέλες της Ολυμπιάδας Λάρισας και του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, ενώ στα πρώτα της μπασκετικά βήματα είχε ως προπονητή τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια ομάδα ανάμεσα σε Μεντ και Πηλέα εκτός έδρας και εφόσον κατακτήσουν την πρόκριση-νίκη θα φιλοξενήσουν στο Βόλο την ομάδα του Πανιωνίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου