ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίστηκαν και στην Κομοτηνή οι διακρίσεις

συνεχίστηκαν-και-στην-κομοτηνή-οι-δια-233827

Μια εβδομάδα μετά τις διακρίσεις των αθλητών της σχόλης 360ο στο Διεθνές Πρωτάθλημα Abu Dhabi National Pro, η σχολή συμμετείχε με 5 αθλητές από το τμήμα 360ο jiu jitsu καταφέρνοντας να φέρει πίσω στην πόλη μας 3 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι:

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΑΚΡΙΒΗ: 1η θέση Νe Waza (μάχη εδάφους) – 1η θέση Fighting

MIXAHΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: 1η θέση Ne Waza (μαχη εδαφους) – 2η θεση Fighting

ΓΚΑΡΣΕΝ-ΔΑΓΚΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: 3η θέση Ne Waza (μάχη εδάφους) – 2η θέση Fighting

ΓΕΡΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ: 3η θέση Ne Waza (μάχη εδάφους)

ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: 2η θέση Fighiting

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαυρομάτη Ακριβή, ετών 14, αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία Ne Waza 18 ετών, όπως και ο Μιχαήλ Δημήτριος ετών 11 στην κατηγορία 15ετων Ne Waza, όπου και οι 2 κατάφεραν νίκες φέρνοντας χρυσά μετάλλια και δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη σχολή.

Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από τη Γ.Γ.Α με πτυχιούχο προπονητή JU JITSU, και δραστηριοποιείται από το 2014 με συνεχή παρουσία σε διοργανώσεις της επίσημης Ομοσπονδίας Ju jitsu από το κράτος, ΕΦΕΟΖΖ με πολλές διακρίσεις, αναβαθμίζοντας συνεχώς το επίπεδο των μαθητών και διαδίδοντας διαρκώς το μαχητικό σύστημα JU JITSU, βρίσκεται στον Αναυρο, ΑΙΟΛΙΔΟΣ 2Β (τηλ. επικ. 6983386801) όπου λειτουργούν τμήματα από 4 ετών στο SPORT JU JITSU – BRAZILIAN JU JITSU και ενηλίκων KRAV MAGA.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου