ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερυθρόλευκος αγιασμός με μηνύματα ενότητας

ερυθρόλευκος-αγιασμός-με-μηνύματα-εν-492885

Ο πρώτος κοινός αγιασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου μετά την επανασύστασή του πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Δημητριάδας. Τα τμήματα μπάσκετ, υγρού στίβου, αλλά και αυτό της άρσης βαρών που ενσωματώνεται στο νέο πλέον Ερασιτέχνη έδωσαν το παρών, καθώς και αρκετοί γονείς και φίλοι της ομάδας.

Από κει και πέρα μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αχιλλέας Μπέος, που κάλεσε την επόμενη Δημοτική Αρχή να αγκαλιάσει τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη τίμησαν με την σειρά τους την εκδήλωση.

Το παρών επίσης έδωσαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, Απόστολος Καναβός και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πάνος Σκοτινιώτης και Ζέττα Μακρή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βασίλης Δαμασιώτης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο, ενώ κάλεσε τους φορείς, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του σε όλα τα τμήμα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αντιπρόεδρος Ευγενία Φραγκούλη που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και τόνισε για άλλη μια φορά ότι χρειάζεται την συμπαράσταση όλων, ενώ παράλληλα μίλησε με θετικά σχόλια και για τη συνεργασία με την ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΟΝΑΜ για άλλη μια φορά τόνισε τον ρόλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σταύρος Τραγάκης και ο έφορος του ανδρικού τμήματος Σταύρος Τσακόγιας. Στη συνέχεια ο Πατήρ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου τέλεσε τον αγιασμό.

Αχ. Μπέος:

«Η ερχόμενη Δημοτική Αρχή να αγκαλιάσει τον αθλητισμό»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέας Μπέος για άλλη μια φορά άδραξε την ευκαιρία και έριξε τα «βέλη» του προς την Δημοτική Αρχή. «Ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι διαφορετικός από τον ερασιτεχνικό, που έχει περισσότερο τον ρόλο της οικογένειας. Εύχομαι η ερχόμενη Δημοτική Αρχή να αγκαλιάσει τον αθλητισμό. Γιατί η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ασχολούνταν με το καράτε και με το μόντελινγκ. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ομάδας του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα και κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αυτή η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα και για τους υπόλοιπους αθλητές. Καλή επιτυχία λοιπόν στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που βρίσκεται στην Α1 και στα υπόλοιπα τμήματα».

Ενσωματώνεται η Αρση Βαρών

Ακόμα ένα τμήμα που πριν μερικές ημέρες ζούσε στην «σκιά» του Εθνικού Ολυμπιακού θα ενσωματωθεί στο νέο Ερασιτέχνη. Ο προπονητής της ομάδας Αρσης Βαρών Μπάμπης Μπορτσέλης και άνθρωποι του Διοικητικού Συμβούλιου συναντήθηκαν και συμφώνησαν το τμήμα να ενταχθεί κανονικά στο «νέο» σύλλογο. Η οικογένεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μεγαλώνει και το μήνυμα που προέκυψε από την χθεσινή εκδήλωση, είναι ότι χρειάζεται στήριξη για να γίνει ακόμα πιο ισχυρός!

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου