ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σοβαρότητα και προσοχή» συστήνει ο Τσιώλης

σοβαρότητα-και-προσοχή-συστήνει-ο-τ-492900

Ξεχωριστός είναι ο αγώνας της Κυριακής (17/10, 16:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην 6η αγωνιστική για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον προπονητή Σάκη Τσιώλη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Τσιώλης στο παιχνίδι της Κυριακής θα κάνει το δικό του «100άρι», αφού θα καθίσει στον πάγκο κοουτσάροντας ομάδα Α’ Εθνικής για 100η φορά!!!

Πάντως έχει κι άλλο στόχο αφού θέλει να ανατρέψει ένα αρνητικό ρεκόρ μη έχοντας νίκη (2 ήττες, 3 ισοπαλίες) με αντίπαλο προπονητή τον Γ. Δώνη, την ώρα που ο Ολυμπιακός Β. δεν χάνει από τον Ατρόμητο στην Α’ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός που έχει να θυμάται σημαντικές στο γήπεδο Περιστερίου (όπως το μπαράζ ανόδου το καλοκαίρι του 2007 με αντίπαλο τη Ρόδο), ενώ στις συναντήσεις για την Α’ Εθνική οι Βολιώτες δεν έχουν χάσει ποτέ!!! Την περίοδο 74-75 είχαμε στις 3-11-74 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 με γκολ των Τσουκνίδα και Παπαρήγα και στις 16-3-75 Ολυμπιακός -Ατρόμητος 0-0, ενώ την περίοδο 1972-73 στις 8-10-72 στο Περιστέρι είχαμε 0-0 και στο Βόλο 4-3-73 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-0 με γκολ του Νίκου Μαλάκου… Ακόμη ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον Ατρόμητο 2003 και το 2005.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Τσιώλης πάντως συστήνει σοβαρότητα και προσοχή. «Ο Ατρόμητος είναι ένας σοβαρός και δύσκολος αντίπαλος. Αντιμετωπίζουμε την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα μαζί του με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

Σήμερα Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί το πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ατρόμητος φιλικό με επίλεκτη ομάδα !

Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη έδωσε χθες ο Ατρόμητος με επίλεκτη ομάδα των Football League και Football League 2. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος παρέδωσε στο θείο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Στα αγωνιστικά το παιχνίδι ήρθε 1-1. Ο Περόνε άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 55’, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Βιδάλης με σουτ για τους επίλεκτους.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Αποστολόπουλος, Σαμπού, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τάτος, Καραλής, Νάστος, Καραγκούνης, Σαγκανόφσκι.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σάντκβιστ, Φαβάλι, Περόνε, Μελισσάς, Καμαρά, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο.

Επίλεκτοι: Κοτταράς, Παπαζούδης, Τζορμπατζάκης, Πέτρου, Κολοτούρος, Καραδήμος, Κορακάκης, Στεφανίδης, Λανγκλέ, Παυλής, Κάμπας.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Σίμος, Μελαμπιανάκης, Νικολόπουλος, Ζάρκος, Στρατάκης, Βιδάλης, Παγώνης, Μπενίσκος, Λαζανάς, Τσουκαλάς, Γανωτής, Κουτρουμάνος.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου