ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοιτάει από τώρα για ενίσχυση

κοιτάει-από-τώρα-για-ενίσχυση-493299

Ενώ ο Αρμάντο Μαρέντζι και οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό τους είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών την Κυριακή στην Κοζάνη για το πρωτάθλημα της Football League 2, ο Στράτος Γιδόπουλος εκτός από όλα τα άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα, κοιτάει από νωρίς να φροντίσει και για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν έχει αφήσει στοιχεία να διαρρεύσουν σχετικά με τις μεταγραφικές του αναζητήσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει τις περιπτώσεις δυο ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, ώστε αν είναι δυνατόν οι δυο παίκτες να βρεθούν στην Μαγνησία και να τους τσεκάρει ο Αρμάντο Μαρέντζι.

Ο Γιδόπουλος σε συνεργασία με τον Κροάτη τεχνικό θα συζητήσουν για τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, ωστόσο έχει διαπιστωθεί ότι σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση στο δημιουργικό κομμάτι. Ετσι από τώρα η ΠΑΕ «ρίχνει δίχτυα» στην ξένη αγορά για να βρει ποδοσφαιριστές που να ανταποκρίνονται στα κριτήρια που θέτει.

Τεστ για τις «ρεζέρβες»

Φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Βόλου θα δώσει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17.00 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Ο Αρμάντο Μαρέντζι θέλει να τεστάρει τους παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα για τις ικανότητές τους και τι μπορούν να προσφέρουν στη συνέχεια. Αλλωστε ο Κροάτης τεχνικός δεν μετρά πολύ καιρό στον πάγκο της κυανόλευκης ομάδας και προσπαθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ της ομάδας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν θα κληθούν να αγωνιστούν στο φιλικό παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα οι βασικοί και αυτοί που παίζουν στα επίσημα ματς θα γυμναστούν το πρωί, κάνοντας κανονικά προπόνηση.

Χωρίς τέσσερις…

Τέσσερις ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από τη χθεσινή προπόνηση της Νίκης. Συγκεκριμένα ο Βλαχοκυριάκος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση δεν γυμνάστηκε, όπως και ο Μαλντονάδο που έχει χτυπήσει στο πόδι, ο Μυριώτης που υπέστη τράβηγμα και ο Μασίας που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Για τον Αργεντίνο θεωρείται ότι ο τραυματισμός του είναι επιπόλαιος και περισσότερο για να προστατευτεί δεν γυμνάστηκε χθες. Σήμερα ίσως μετέχει κανονικά στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Αγία Παρασκευή.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της εβδομάδας για το τεχνικό τιμ και είναι στην κρίση του Αρμάντο Μαρέντζι κατά πόσο είναι έτοιμος να ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος και στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με την Κοζάνη. Να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος μπακ είχε πάθει ρήξη συνδέσμου στο παιχνίδι της πρεμιέρας στη Σκύδρα και έκτοτε δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Τακτοποίησε παλιές εκκρεμότητες

Παλιές εκκρεμότητες τακτοποίησε και χθες ο Στράτος Γιδόπουλος. Οι παλιές προσφυγές που δημιουργούσαν άμεσο κίνδυνο για την ομάδα μπορεί να τακτοποιήθηκαν, αλλά προέκυψαν κι άλλες από παίκτες της προπερασμένης σεζόν. Στην προσπάθεια του να τελειώνει με τις «παλιές αμαρτίες» που έθεταν σε κίνδυνο υποβιβασμού την ΠΑΕ, ο Γιδόπουλος άφηνε τους παίκτες της ομάδας απλήρωτους με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να διεκδικούν τα χρήματά τους μέσω της νομικής οδού. Χθες δόθηκαν χρήματα για τρεις ποδοσφαιριστές, ώστε να μην αντιμετωπίσει στην συνέχεια πρόβλημα η ομάδα για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Εκδρομή στην Κοζάνη

Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «To θηρίο που λέγεται Νίκη Βόλου ξύπνησε και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν «αλώσει» όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Δίπλα της ήταν και θα είναι η μεγάλη πηγή της δύναμής της, ο λαός της, που και αυτός είναι έτοιμος να μετατρέψει το κάθε γήπεδο σε κλούβα. Τη φλόγα που ανάψαμε κανείς πια δεν την σβήνει. Ολοι μαζί να κερδίσουμε μία ακόμα μάχη, αλώνοντας την Κοζάνη την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Δηλώστε συμμετοχή στα γραφεία του Blue Club Μαιάνδρου 14 απο τις 18.00 έως 22.00 το αργότερο ως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Τίποτα δεν μας σταματά. Μόνο Νίκη, πάντα, παντού».

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Νίκη

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Αναστάσιο Τσίλογλου που προσφέρει δωρεάν όλο το φαρμακευτικό υλικό για την ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου