ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καπετάνος: «Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

καπετάνος-τώρα-αρχίζει-το-πρωτάθλημ-493314

Την προσοχή στο ματς με τον Ατρόμητο έχει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό τονίζει και ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων Κώστας Καπετάνος σε συνέντευξή του. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 89.5 «Μετά ο 90’» λέγοντας αναλυτικά:
 
Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο τόνισε:
«Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κατά τη γνώμη μου τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για εμάς, αφού τα δύσκολα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες πέρασαν. Η τετράδα των παιχνιδιών που ακολουθεί πιστεύω πως θα κρίνει και τους στόχους της ομάδας. Πρώτα κοιτάζουμε από όλα τα παιχνίδια να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται όμως πάντα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
 
Οσον αφορά το παιχνίδι με τη Λάρισα το επόμενο Σάββατο σχολίασε:
«Ο κόσμος του Βόλου μπορεί να σκέφτεται το παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά εμείς σαν ποδοσφαιριστές όπως και το προπονητικό τιμ σκεφτόμαστε πρώτα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή γιατί πρέπει να πάμε σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Για αυτό ετοιμαζόμαστε και από εκεί και πέρα από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το ντέρμπι. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να διαβάζεις ξεχωριστά κάθε ομάδα και να παίζεις όπως πρέπει.
Το ντέρμπι με την Λάρισα πολύς κόσμος το περιμένει γιατί συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια οι δύο ομάδες στην Α’ εθνική. Πέρυσι, είχαν παίξει στο κύπελλο όμως τώρα είναι διαφορετικά. Είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος, είναι δυο γειτονικές ομάδες υπάρχει αντιπαλότητα και πιστεύω πως ο κόσμος το περιμένει πιο πολύ από εμάς. Πιστεύω όμως όπως σας είπα από την άλλη εβδομάδα να αρχίσουμε να το βάζουμε μέσα στο μυαλό μας για τα καλά».
 
Σχετικά με τη φετινή χρονιά στη Super League σχολίασε:
«Φέτος είναι πολύ πιο δύσκολη η κατηγορία, αλλά η ομάδα έχει ένα πολύ πιο δυνατό σύνολο. Πιστεύω βάσει και των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα για την Α’ Εθνική, όμως πιστεύω πως χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα».
 
Για το ματς στον Πανιώνιο και το πόσο βοήθησε στη συνέχεια:
«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Βόλου στην Α’ Εθνική έπειτα από τόσα χρόνια. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε. Μπήκαμε λίγο αγχωμένα αλλά στο Β’ ημίχρονο η ομάδα έπαιξε καλύτερα και κέρδισε το παιχνίδι. Η πρεμιέρα έχει λίγο άγχος και όπως είναι λογικό κρύβει πολλές παγίδες. Ηταν πρεμιέρα και ήταν πολύ θετικό για την εξέλιξη για την ψυχολογία της ομάδος».
 
Για το αν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα επεσήμανε: «Η βαθμολογική συγκομιδή είναι πολύ καλή κατά την γνώμη μου στα 5 πρώτα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, όπως στο ματς με τον Εργοτέλη αλλά από την άλλη θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει βαθμούς στον Πανιώνιο ή να μην πάρουμε τίποτα στην Τούμπα. Οι 7 βαθμοί για αρχή είναι αρκετά καλή συγκομιδή».
 
Για τη δυναμική των ομάδων στη Super League: «Δεν πιστεύω πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες φέτος στην Super League. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τα ρόστερ που έχουν και έχουν ξεφύγει, όλες οι άλλες ομάδες είναι ισοδύναμες. Όπως μπορείς να πάρεις εκτός έδρας βαθμούς έτσι μπορείς να χάσεις και στην έδρα σου».
 
Για τη συμεπρφιοφρά του κόσμου μετά τις επιτυχίες παρατήρησε:
«Ο κόσμος μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα ειδικά στην Ελλάδα έχει την ψυχολογία ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Βλέπεις κάθε παιχνίδι διαφορετικά τον αντίπαλο και προσπαθείς να κερδίσεις κάτι από κάθε αγώνα. Ο κόσμος βέβαια είναι καλό να έχει ψυχολογία και να μας δίνει και εμάς, ώστε ότι το καλύτερο έρχεται να το πανηγυρίζουμε μαζί».
 
Ποιο από τα γκολ θα θυμάται με τον Ολυμπιακό ως σήμερα, τόνισε:
«Ένα γκολ που πέτυχα πέρυσι με τον Πιερικό αλλά και το γκολ στην Καλαμάτα που άνοιξε το δρόμο στην ομάδα για την επιστροφή στην Α’ Εθνική. Ψάχνω το επόμενο τέρμα αλλά δεν έχει σημασία πόσο όμορφο θα είναι, αρκεί να μπει η μπάλα στα δίχτυα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου