ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για τον Ατρόμητο

στην-τελική-ευθεία-για-τον-ατρόμητο-493324

Στην τελική ευθεία έχει μπει από χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών. Οι ερυθρόλευκοι όντας πλήρεις –επέστρεψε και ο Σανκαρέ- θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στους κυανόλευκους.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει την Κυριακή το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας μιας και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα επισκεφθεί εκ νέου το λεκανοπέδιο αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με τον Ατρόμητο Περιστερίου. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν και πάλι στις επιτυχίες, με τον Σάκη Τσιώλη να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο μιας και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στον Βόλο και ο Πάπα Σανκαρέ, ο οποίος έλειπε στο Βέλγιο για να διευθετήσει λεπτομέρειες για το κοινοτικό του διαβατήριο. Μάλιστα ο Σανκαρέ δεν έμεινε απροπόνητος μιας και το διάστημα που έλειπε από τις προπονήσεις των ερυθρόλευκων προπονούνταν με την πρώην του ομάδα, Μονς. Παράλληλα στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας τόσο ο Μάρτιν, όσο και ο Ψυχογιός, μιας και αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού και κόπωσης αντίστοιχα.

Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό και το τεχνικό τιμ να υποβάλλει τους ποδοσφαιριστές σε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων αλλά και σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι προπονήσεις τόσο αύριο Τετάρτη, όσο και μεθαύριο Πέμπτη, θα είναι πρωινές, ενώ η τελευταία προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 4 μ.μ., ώρα την οποία και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής. Ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Αθήνα.

Σε απολογία η ΠΑΕ

Σε απολογία κλήθηκε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για αύριο Πέμπτη 14/10/2010 και ώρα 1 μ.μ. στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 4η και 5η αγωνιστική. Ανάμεσα και σε άλλες ΠΑΕ ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Πάντως για τον ίδιο αγώνα καλείται και η ΠΑΕ ΑΕΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου