ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποσχέσεις για βοήθεια και ευχές για άνοδο

υποσχέσεις-για-βοήθεια-και-ευχές-για-ά-493687

Με πολλές υποσχέσεις για βοήθεια και ευχές για άνοδο στη Β’ Εθνική πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ σε κέντρο διασκέδασης στη Νέα Ιωνία, η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Απομένουν μόλις μερικές ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος της τελευταίας τη τάξει εθνικής κατηγορίας και η Ερασιτεχνική Νίκη παρουσιάζοντας το έμψυχο δυναμικό της, ουσιαστικά ζήτησε στήριξη και ανέλυσε τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Πρωταγωνιστικές βλέψεις που θα δώσουν στην ομάδα τη δυνατότητα να «χτυπήσει» την πόρτα της μεγαλύτερης κατηγορίας είναι οι φετινές φιλοδοξίες της κυανόλευκης ομάδας. Η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της, τοποθέτησε στον πάγκο έναν έμπειρο προπονητή και υπάρχουν πλέον όλες οι προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Από την ανδρική ομάδα παραβρέθηκαν ο προπονητής Γιώργος Ζαφειρούδης, ο βοηθός του Απόστολος Καραμανώλης και οι καλαθοσφαιριστές Θανάσης Κουτίνας, Παναγιώτης Τσώλης, Αντώνης Σαμαράς, Αντώνης Χριστομάνος, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Γρηγόρης Μυστιλιάδης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Σάββας Καραμανλής, Μιχάλης Μαυρογιάννης, Γιάννης Καρπέτης, Στράτος Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Ρηγάκης, Κωνσταντίνος Γκίκας, Μανώλης Καραμανώλης και Γιώργος Τσιαγκλάγκανος. Ολοι τους παρουσιάστηκαν ένας – ένας και χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Στην ομάδα ανήκουν αλλά δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση λόγω στρατιωτικών και άλλων υποχρεώσεων οι Λευτέρης Στάμος, Σεραφείμ Θυμνιός και Χρήστος Αναγνωστόπουλος.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε σύσσωμη η Ερασιτεχνική Νίκη, αθλητές του συλλόγου, παράγοντες, προπονητές, αλλά και φίλοι της ομάδας.

Παράλληλα, με την παρουσία τους τίμησαν την Ερασιτεχνική Νίκη ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαυρόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΟΝΑΜ Απόστολος Καναβός, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βόλου, Μαργαρίτης Πατσιαντάς, Ζέττα Μακρή, Πάνος Σκοτινιώτης, συνοδευόμενοι από υποψηφίους των συνδυασμών τους, όπως και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιώργος Σπηλιόπουλος. Ολοι τους έδειξαν να αναγνωρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον κυανόλευκο ιστορικό σύλλογο, υποσχέθηκαν βοήθεια στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και στήριξη για την υλοποίηση των στόχων της.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ της Ερασιτεχνικής, Λευτέρης Κρατίδης σε σύντομη ομιλία του κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και τόνισε ότι για να μπορέσει η Νίκη να πετύχει τους στόχους της θα πρέπει η προσπάθεια να είναι συλλογική και να μη στηρίζεται σε μεμονωμένα άτομα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για το τζάμπολ του πρωταθλήματος και το τοπικό ντέρμπι της πρεμιέρας με την Μεταμόρφωση. Μέσα στο σαββατοκύριακο δεν κατέστη δυνατό τελικά η ομάδα να δώσει φιλικό, αφού ο Αίολος ανέβαλε τελευταία στιγμή το προγραμματισμένο παιχνίδι. Ετσι οι κυανόλευκοι έπαιξαν μεταξύ τους οικογενειακό διπλό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου