ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολος ερυθρόλευκος Οκτώβρης…

δύσκολος-ερυθρόλευκος-οκτώβρης-493699

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός που καταρχήν θέλει επιστροφή στις επιτυχίες σε ένα θεωρητικά δύσκολο συνολικά μήνα

Προσαρμογή με αερόβιες ασκήσεις, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σύντομο διπλό οικογενειακό περιλάμβανε η χθεσινή πρώτη μέρα το ρεπό προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου στο Σέσκλο με μόνο απόντα τον Σανκαρέ. Η επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τον Σάκη Τσιώλη να σκέφτεται μόνο το ματς με τον Ατρόμητο. Πάντως μπορεί ο Οκτώβρης να ξεκίνησε με αρκετό κρύο και πολλές βροχές, ωστόσο για τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται ιδιαίτερα θερμός. Η αρχή έγινε στις 2 του μήνα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσβατη και ο δρόμος ανηφορικός.

Και αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δώσουν σε ένα διάστημα 15 ημερών ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τέσσερις αγώνες. Όλα ξεκινάνε από την ερχόμενη Κυριακή στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ο οποίος καίγεται για βαθμούς. Ακολουθούν πέντε μέρες «ξεκούρασης» κι έπειτα η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσει σε ματς-«φωτιά» τη Λάρισα στο Θεσσαλικό ντέρμπι (23/10), που τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Κι εκεί που υπό νορμάλ συνθήκες ο Ολυμπιακός θα έδινε παιχνίδι μετά από μία εβδομάδα στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή (31/10) έρχεται μεσοβδόμαδα, την Τετάρτη 26/10, το νοκ-άουτ ματς για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη, το οποίο φυσικά ενδιαφέρει άμεσα τους ερυθρόλευκους, για να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα.

Μέσα από αυτό τον αγωνιστικό Γολγοθά, ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει τα δόντια του και μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος. Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας περνά ενθαρρυντικά μηνύματα καθώς η φυσική κατάσταση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα. Πάντως είναι αλήθεια πως τόσο δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα δεν έχει ξαναδώσει και μπορούμε να πούμε πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Έως το τέλος του Οκτωβρίου οι αγώνες του Ολυμπιακού είναι:

6η αγωνιστική: Κυριακή 17/10/10 Ατρόμητος – Ολυμπιακός Β. 16:00 NOVA

7η αγωνιστική: Σάββατο 23/10/10 Ολυμπιακός Β.. – Λάρισα 19:30 NOVA

Κύπελλο Ελλάδος Τρίτη 26/10.00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός Βόλου 17:00 Γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης"

8η αγωνιστική: Κυριακή 31/10/10 Ηρακλής – Ολυμπιακός Β. 15:00 NOVA.

Στον Ολυμπιακό κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και από χθες βλέπουν μόνο Ατρόμητο όπου σημαντικό είναι ότι στις συναντήσεις για την Α’ Εθνική μεταξύ Ολυμπιακού – Ατρόμητου οι Βολιώτες δεν έχουν χάσει ποτέ!!! Την περίοδο 74-75 είχαμε στις 3-11-74 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 με γκολ των Τσουκνίδα και Παπαρήγα και στις 16-3-75 Ολυμπιακός -Ατρόμητος 0-0, ενώ την περίοδο 1972-73 στις 8-10-72 στο Περιστέρι είχαμε 0-0 και στο Βόλο 4-3-73 Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-0, με γκολ του Νίκου Μαλάκου…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου