ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολλοί έχουν στο μυαλό τους τον Σανκαρέ …αλλά αυτός σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό

πολλοί-έχουν-στο-μυαλό-τους-τον-σανκαρ-493711

Πολλοί φαίνεται πως έχουν στο μυαλό τους τον 26χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού Βόλου Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ …κι αυτός σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό και την συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ .

Ο 26χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως αποκάλυψη του πρωταθλήματος, βρέθηκε με άδεια της βολιώτικης ΠΑΕ στο Βέλγιο και κατά την απουσία του τα σενάρια φούντωσαν σχετικά με το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Μπριζ και η Σταντάρ Λιέγης αλλά και τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό Π. από την Ελλάδα.

Στο Βέλγιο γράφτηκαν αρκετά αλλά η αιτία του ταξιδιού του Σανκαρέ εκεί δεν είχε σχέση με το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, αλλά με το ενδιαφέρον του ιδίου να πάρει το Βελγικό διαβατήριο και να μπορεί να λογίζεται ως κοινοτικός.

Ο Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ πάντως παρά τα όσα ακούγονται φαίνεται να μένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του και τις υποχρεώσεις που έχει με τον Ολυμπιακό Βόλου …

«Είμαι ήρεμος και σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό Βόλου» φέρεται να δηλώνει ο Σενεγαλέζος αμυντικός που χθες βράδυ αναμένονταν στο Βόλο για να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και βλέποντας κατ αρχήν το επόμενο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, αφήνοντας πίσω ότι ακούστηκε για το ενδιαφέρον από τους «αιώνιους» στην Ελλάδα, αλλά και τις μεγάλες Βελγικές ομάδε,ς αφού έτσι κι αλλιώς αυτό το ενδιαφέρον δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί .

Πάντως δυόμισι μήνες πριν από την επίσημη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν «παιχνίδια» με τον Πάπα Σανκαρέ, αφού όσο πλησιάζει ο Γενάρης, οι μεγάλες ελληνικές ομάδες θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις «τρύπες» τους με παίκτες που θα έχουν αφήσει διαπιστευτήρια και, το κυριότερο, που δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερος χρόνος για να προσαρμοστούν. Έτσι ο Σενεγαλέζος αμυντικός, που σύντομα αποκτά και Βελγικό διαβατήριο έχει «γυαλίσει» για τα καλά και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό ίσως και στην ΑΕΚ, την ώρα μάλιστα που όπως έγραψε πρώτος ο «Ταχυδρόμος» πληροφορίες που έφταναν από το Βέλγιο ήθελαν και δύο από τις κορυφαίες βελγικές ομάδες την Μπριζ και τη Σταντάρ Λιέγης να εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου στόπερ!

Ο Σανκαρέ είχε συνεχή θητεία στο Βέλγιο με Ζούλντε Βάρεγκεμ, Οστάνδη και Μονς αλλά φαίνεται πως η Μπριζ (7η θέση στο Βέλγιο) και η Σταντάρ Λιέγης, που βρίσκεται στην 3η θέση , δεν έβλεπαν στις πιο κάτω κατηγορίες

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας «voetbalkrant.com», ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ενδιαφέρει εκτός των δύο βελγικών συλλόγων που πρωταγωνιστούν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και ο ένας τους συμμετέχει στο θεσμό του Europa League και τους μεγάλους της Ελλάδας …

Μετά τα πρώτα σενάρια πάντως για τον Σανκαρέ που ως τώρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει πετύχει κι ένα γκολ, δείχνει να είναι ανίκητος στον αέρα, ξεχωρίζει έχοντας εξαιρετικές και γρήγορες επεμβάσεις και κάνει καλό παιχνίδι με την μπάλα κάτω, έγινε γνωστό ότι και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο «κατάσκοπος» της Βιγιαρεάλ (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ) εντυπωσιάστηκε με τον Σενεγαλέζο στόπερ και οι πρώτες ερωτήσεις για το «τι και πώς» άρχισαν να πέφτουν.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Σανκαρέ δηλώνει ικανοποιημένος στο Βόλο έχει ως στόχο να διακριθεί μέσα από τις επιτυχίες του Ολυμπιακού …

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου