ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε πλήρη λειτουργία το Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας

σε-πλήρη-λειτουργία-το-κολυμβητήριο-ν-493984

Σε πλήρη λειτουργία τίθεται από αύριο Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 για το κοινό και τους Συλλόγους με μικρή και μεγάλη πισίνα το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλειος Πολυμερος».

Λόγω προβλήματος της μεγάλης πισίνας στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Βόλου «ΙΑΣΩΝ ΖΗΡΓΑΝΟΣ» προσωρινά και έως την πλήρη λειτουργία του , και όχι περισσότερο από τα τέλη Οκτωβρίου , στο κολυμβητήριο μας , θα φιλοξενούνται όλοι οι ναυταθλητικοί σύλλογοι. Αυτό συζητήθηκε και αποφασίσθηκε σε σύσκεψη την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, που προκλήθηκε από την Διεύθυνση του Κολυμβητηρίου μετά και από το ενδιαφέρον που επέδειξε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νέας Ιωνίας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μαβίλης , για να αρχίσουν προπονήσεις τα παιδιά της κολύμβησης και του Πόλο της πόλης μας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των συλλόγων και εκπρόσωπος της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας της Κολύμβησης. Οι ομάδες θα χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο καθημερινά από τις 14.00 έως και τις 20.00, σε έξι (6) διαδρομές.

Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση του κοινού που έχει αγκαλιάσει τον τρόπο λειτουργίας του κολυμβητηρίου και με την αθρόα συμμετοχή του δείχνει τον δρόμο για ακόμη καλύτερη αξιοποίηση των αθλητικών χώρων, προς όφελος όλων των πολιτών.

Για το κοινό φέτος η λειτουργία θα είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 12.00 έως και τις 21.00, ενώ για το Σάββατο η λειτουργία του θα είναι από τις 09.00 έως και τις 12.30. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου το κοινό θα χρησιμοποιεί όλες τις διαδρομές από τις 12.00 έως και τις 14.00 και την διαδρομή 7 από τις 14.00 έως και τις 21.00.

Το πρόγραμμα Γυμναστική στο Νερό (AQUA AEROBIK) θα γίνεται το πρωί, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 09.30-10.30 και την Παρασκευή 10.00-11.00, ενώ το βράδυ κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Πέμπτη 20.15 – 21.15 με γυμνάστρια την Αποστολία Στέκα.

Για την εγγραφή του κοινού και του Αερόμπικ στο νερό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων Δερματολόγου και Καρδιολόγου και μια φωτογραφία ταυτότητας για την έκδοση κάρτας μέλους.

Ναυαγοσώστες στο κολυμβητήριο είναι οι κ.κ. Ιωαννίδης Σταύρος, Λιάπης Δημήτριος, Γαλανάκης Νικόλαος, Καρύδας Λάμπρος και η κα. Νταϊφά Μάρθα.

Παράλληλα το πρωί, μετά από αίτηση τους, φιλοξενούνται στο κολυμβητήριό μας τη Δευτέρα ο Παιδικός Σταθμός Αερόστατο, την Τετάρτη το 1ο Ειδικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και την Πέμπτη το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Κολυμβητηρίου από τις 08.00 έως και τις 14.30 και από τις 17.30 έως και τις 20.00, καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

*Ξεκίνησαν την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και τα μαθήματα εκμάθησης στην μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλειος Πολύμερος». Παράλληλα γίνονται και τα μαθήματα εκμάθησης στην μεγάλη πισίνα για τα πιο προχωρημένα παιδιά , με εξειδικευμένους γυμναστές.

Γυμναστές – εκπαιδευτές είναι οι κυρίες Στέκα Αποστολία, Κωτούλα Ευθυμία, Μπέλλου Ειρήνη, Νταϊφά Μάρθα, Καζάκη Αλίκη και ο κ. Τσιούπρος Λεωνίδας.

Τα μαθήματα θα γίνονται για κάθε τμήμα τρεις φορές την εβδομάδα από τις 15.15 έως και τις 20.30 ανά σαράντα πέντε λεπτά, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Για την εγγραφή των παιδιών απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μικρά παιδιά να έχουν συμπληρώσει τα 4.5 χρόνια, ενώ χρειάζονται ιατρικές βεβαιώσεις Παιδιάτρου και Καρδιολόγου και μια φωτογραφία ταυτότητας για την έκδοση κάρτας μέλους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου