ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το μυαλό μόνο στη νίκη…

με-το-μυαλό-μόνο-στη-νίκη-493999

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα αγωνιστούν σήμερα Πύρασος και Ρήγας, απέναντι σε Απεραντιακό και Ελασσόνα αντίστοιχα για την 4η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Εκτός έδρας παίζει ο Πύρασος, θέλοντας την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, εντός ο Ρήγας για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη έδρας. Στις 4 μ.μ. η σέντρα και στα δύο παιχνίδια.

Ντεμπούτο Παναγιωτόπουλου

Με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, ο Πύρασος καλείται σήμερα να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στο Καρπενήσι κόντρα στον ουραγό Απεραντιακό. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια δε θα είναι οι τραυματισμοί καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Για άλλο ένα παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Στεφανής και Αρσένος, με τα νέα μάλιστα για τον τελευταίο να μην είναι ευχάριστα καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Πρόβλημα στο γόνατο αντιμετωπίζει και ο Χρήστος Ζαρίφης και θα μείνει προληπτικά εκτός αποστολής.

Παρά τις απουσίες, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ξεκαθαρίζει πως ο Πύρασος θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη και είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Γκάγκας, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Κόκκας, Γκιγκιλασβίλι, Φασουράκης και Ταφίλης.

Τη συνάντηση θα διευθύνει ο ρέφερι Πατρόπουλος της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέλει δεύτερη νίκη στο Βελεστίνο

Οι τρεις βαθμοί της νίκης αποτελούν προτεραιότητα για τον Ρήγα στο σημερινό παιχνίδι με την Ελασσόνα στο Βελεστίνο. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου, έχει θέσει ως βασικό στόχο την παραμονή κι αν θέλει να τα πετύχει αυτό, πρέπει παιχνίδια σαν το σημερινό να τα κερδίζει. Η Ελασσόνα πάντως είναι μια ομάδα επικίνδυνη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ακόμα και όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

Ο πονοκέφαλος για τον κ. Καραμίχαλο ακούει στο όνομα του Σπαθή (τιμωρημένος από το προηγούμενο παιχνίδι) αλλά και του Κουντούρη (αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού) με αποτέλεσμα να ψάχνει για τους αντικαταστάτες τους. Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή θα βρίσκεται ο Μπάτης χωρίς όμως να είναι σίγουρη η συμμετοχή του στην ενδεκάδα.

Την αποστολή αποτελούν αναλυτικά οι Τσουμπέκος, Κουρίτας, Κούσιας, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Σκλαπάνης, Γούτσιος, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μόσιος, Μαυρίδης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος Δανηλόπουλος, Λαμπρογιώργος, Μπάτης, Μιχολίτσης, Χατζής και Ντόντος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαργυρίου από την Ένωση Πιερίας.

Η 4η αγωνιστική

ΜΟΥΖΑΚΙ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Σ. Τσιάκος, Ε. Αθανασίου, Κ. Μαραζόπουλος (Θεσπρωτίας),

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Λ. Παπαργυρίου, Δ. Ατματζίδης, Α. Σκαμπαρδώνης (Πιερίας),

ΠΥΡΓΕΤΟΣ – ΑΕ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ/ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ: Δ. Κρητικός, Α. Κουρσοβίτης, Π. Μπούκαρος (Θεσσαλίας),

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: Γ. Ρούσσος – Μπεκερτζής, Γ. Λιάσκος, Θ. Σφονδύλη,

ΛΑΜΙΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ: Κ. Μπούμπουρη, Λ. Κολοκώτσιος, Η. Γαλάνης (Ευρυτανίας),

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Α. Πατρόπουλος, Γ. Ζαρκαδούλα, Σ. Καραπλιάνης (Αιτ/νίας),

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ι. Γκαραγκάνης, Χ. Καραμπούλας, Χ. Κοντελίδου (Πιερίας).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου