ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με παροτρύνσεις της ΠΑΕ στην… κάλπη

με-παροτρύνσεις-της-παε-στην-κάλπη-494216

Πολλοί υποψήφιοι των Νομαρχιακών και των Δημοτικών εκλογών έχουν πλησιάσει τους διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και με υποσχέσεις προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοια τους στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου. Οι κυανόλευκοι οπαδοί σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης αναμένεται να πάνε με… παροτρύνσεις από την ΠΑΕ στην κάλπη!
 
Οπως φαίνεται η κυανόλευκη ομάδα θα είναι ξεκάθαρη στις προθέσεις της και αναμένεται να στηρίξει φανερά τον άνθρωπο που θα δείξει έμπρακτα την στήριξη του και θα βοηθήσει πριν από τις εκλογές την ομάδα. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε από κοινού, από τον Στράτο Γιδόπουλο και τους συνεργάτες του, που αναμένεται δώσουν σαφείς προσανατολισμούς στους φιλάθλους της Νίκης για το ποιος πραγματικά αξίζει τα στηριχτεί από αυτούς. «Η δύναμη της Νίκης είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι υποψήφιοι. Εμείς θα στηρίξουμε μόνο αυτόν που θα δείξει έμπρακτα την στήριξη του και θα βοηθήσει, όχι μετά τις εκλογές, δεν πιστεύουμε πλέον σε υποσχέσεις, αλλά πριν από αυτές. Μετά από κάποια πράγματα που περιμένουμε να γίνουν και μας τα έχουν υποσχεθεί ότι θα γίνουν άμεσα, θα «δείξουμε» ποιοι βοήθησαν», ξεκαθαρίζει ο Στράτος Γιδόπουλος, που δεν το κρύβει ότι θα προσπαθήσει να επηρεάσει βάσει της προσφοράς του κάθε υποψηφίου, τους φιλάθλους της ομάδας.
Βέβαια και οι φίλαθλοι δεν είναι «πρόβατα» που θα ψηφίσουν ότι τους υποδείξουν. Οι ίδιοι γνωρίζουν από μόνοι τους ποιος έχει βοηθήσει τη Νίκη και στον βαθμό που η αγάπη τους για την ομάδα επηρεάζει την ψήφο τους, θα πάρουν από μόνοι τους τις αποφάσεις τους.
Η Νίκη στο παρελθόν είχε λάβει πολλές υποσχέσεις, αλλά τελικά οι περισσότεροι που της έταξαν βοήθεια έμειναν στα λόγια. Η κυανόλευκη ομάδα ταλαιπωρήθηκε σε πολλά θέματα, αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδύνεψε ακόμη και με αποβολή από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περσινή περίοδο. Οι περισσότεροι όμως στις δύσκολες στιγμές της ομάδας ήταν άφαντοι και λίγοι αυτοί που την στήριξαν. Ετσι επιζητώντας πράξεις και όχι υποσχέσεις, η κυανόλευκη ΠΑΕ προσπαθεί να στείλει το μήνυμα της προς κάθε κατεύθυνση και ουσιαστικά να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την συγκυρία των εκλογών για να βρει λύσεις σε βασικά της προβλήματα. Οπως αυτό π.χ. του γηπέδου προπόνησης, που οι πιέσεις πολιτικών θα μπορούσαν σε συνδυασμό με τις προσπάθειες των διοικούντων να φέρουν αποτέλεσμα, αλλά και κάποια άλλα ζητήματα, που μπαίνουν εμπόδιο στη σωστή λειτουργία της ομάδας.
 
Νέα μέλη στο Δ.Σ.
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει η συνάντηση που θα καθορίσει την δημιουργία νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο που αναβλήθηκε την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί σύντομα ώστε η ομάδα να αποκτήσει διοίκηση και να αναλάβουν πόστα άνθρωποι που μπορούν να «τρέξουν» θέματα της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέλη που αναμένεται να εισχωρήσουν στο Δ.Σ. περιλαμβάνονται, τόσο ο κ. Δροσινός, που και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να αναμιχθεί με τα διοικητικά της Νίκης, αλλά και ο γιός του Γιώργου Βαλαχή, καθώς ο ίδιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να προσφέρει.
 
Ανακοίνωση του BlueClub
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «To θηρίο που λέγεται Νίκη Βόλου ξύπνησε και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν «αλώσει» όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Δίπλα της ήταν και θα είναι η μεγάλη πηγή της δύναμής της, ο λαός της, που και αυτός είναι έτοιμος να μετατρέψει το κάθε γήπεδο σε κλούβα. Την φλόγα που ανάψαμε κανείς πια δεν την σβήνει. Ολοι μαζί να κερδίσουμε μία ακόμα μάχη αλώνοντας την Κοζάνη την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Δηλώστε συμμετοχή στα γραφεία του Blue Club Μαιάνδρου 14 απο τις 18.00 έως 22.00 το αργότερο ως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Τίποτα δεν μας σταματά. Μόνο Νίκη, πάντα, παντού».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου