ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Ζίφκοβιτς ο Ολυμπιακός Βόλου

πήρε-ζίφκοβιτς-ο-ολυμπιακός-βόλου-494549

Σε μια ακόμα μεταγραφή, την τελευταία του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, προχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκες απέκτησαν την Σκοπιανή πάουερ φόργουορντ Αννα Ζίφκοβιτς. Η 23χρονη καλαθοσφαιρίστρια ύψους 1.88 που αγωνίζονταν στην Βίγκορ Σκοπίων, δοκιμαζόταν την τελευταία εβδομάδα από τον προπονητή Κώστα Ξενοκώστα, που διέκρινε καλά στοιχεία και άναψε στη διοίκηση το πράσινο φως για την απόκτησή της.

Η Ζίφκοβιτς ήταν συμπαίκτρια της Ταντουρόφσκα, που επίσης αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες, ενώ ήδη έχει προσαρμοστεί στην υπόλοιπη ομάδα. Οι άνθρωποι του συλλόγου την γνώριζαν από κάποια φιλικά που είχε δώσει στο παρελθόν η Αρτεμις με τηην Βίγκορ Σκοπίων, παρακολουθούσαν την εξέλιξή της και τελικά την έντυσαν στα ερυθρόλευκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Βόλος είναι μια όμορφη πόλη, ενώ όλα τα κορίτσια με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά, κάτι που βοήθησε στην προσαρμογή μου. Εχω και τη συμπαίκτριά μου εδώ την Αννα και έτσι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε η Σκοπιανή αθλήτρια μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της με τις ερυθρόλευκες.

Φιλικό με Παναθηναϊκό με απουσίες

Φιλικό με τον Παναθηναϊκό δίνει σήμερα στην Αθήνα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ Γυναικών. Ο Κώστας Ξενοκώστας μετρά και σε αυτό το παιχνίδι απουσίες. Τρεις παίκτριες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με σημαντικότερο αυτό της Κατερίνας Γιαννούλη, που δεν της επιτρέπει να συνεχίσει το μπάσκετ. Η έμπειρη γκαρντ που επέστρεψε για να βοηθήσει τις ερυθρόλευκες υπέστη οστικό οίδημα στο γόνατο και ανακοίνωσε πώς δεν θα ενισχύσει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην έμπειρη παίκτρια έγινε πρόταση από τη διοίκηση να παραμείνει στην ομάδα από την θέση της τιμ μάνατζερ. Από κει και πέρα για 20 ακόμα ημέρες εκτός θα μείνει η Αγγελική Θανασούλη που έχει τραυματιστεί στον ώμο, ενώ η Ραφαέλα Σουλτάνη έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο πόδι της.

Τέλος, οι ερυθρόλευκες το επόμενο σαββατοκύριακο θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στον Βόλο με την Λευκάδα. Αυτά θα είναι και τα τελευταία τεστ πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας που ξεκινούν με κύπελλο στις 20 Οκτωβρίου και ο Ολυμπιακός Βόλου ελπίζει ακόμα και σε πρόκριση στο φάιναλ φορ. Να θυμίσουμε ότι το τζάμπολ στο πρωτάθλημα θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου