ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώσεις παικτών και Δ.Ε. μετά την… αποχώρηση Βούλγαρη

ανακοινώσεις-παικτών-και-δ-ε-μετά-την-253373

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε να πέσει η αποχώρηση του Στέλιου Βούλγαρη από τα κοινά του ΓΣ Αλμυρού, με τον βασικό χρηματοδότη των κυανόλευκων να αποχωρεί μέσω ανακοίνωσης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Δευτέρα. Χθες, Τρίτη, τόσο η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του ΓΣΑ όσο και οι ποδοσφαιριστές, προχώρησαν σε ανακοινώσεις αναφέροντας, πως:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ποδοσφαίρου, διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι συνεχίζει -και θα συνεχίσει- ενωμένη και αδιαίρετη να ασκεί τα καθήκοντά της που αφορούν την ομάδα μας. Είναι γεγονός ότι πολλές ομάδες θα ζήλευαν τη βαθμολογική συγκομιδή του Γ.Σ.Α., στις έξι πρώτες αγωνιστικές, του ιδιαίτερα απαιτητικού 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Δεν θα μπορούσε κανείς, λοιπόν, να εγκαταλείψει αυτή την τόσο σημαντική και όμορφη προσπάθεια που γίνεται από ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, αλλά κυρίως από τους φίλους της ομάδας και την κοινωνία του Αλμυρού, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Κανείς δεν περισσεύει, όλοι μαζί για τη συνέχιση του ταξιδιού… Όλα όσα ήρθαν στην επικαιρότητα πρόσφατα, σύντομα θα αποτελέσουν μία κακή ανάμνηση».

Από τη μεριά τους οι ποδοσφαιριστές τονίζουν ότι: «Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια και θα το αποδείξουμε στους επόμενους αγώνες. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας στηρίζει και είναι συνέχεια δίπλα μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη και βοήθεια του κ. Στέλιου Βούλγαρη για να πολεμήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο της ομάδας».

Οσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, οι Αλμυριώτες θα αγωνιστούν στο Προάστιο Καρδίτσας την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, εκεί όπου διαιτητής θα είναι ο κ. Βάιος Τσιτσανούδης από τη Λάρισα, με βοηθούς τους κ.κ. Γρηγόρη Δελικούση και Δημήτρη Παραφέστα της ίδιας Ενωσης. Παρατηρητής θα είναι ο Θανάσης Κλειτσάκης από τη Φθιώτιδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου