ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπό το βλέμμα του Μαρινάκη

υπό-το-βλέμμα-του-μαρινάκη-494722

Τα δυνατά μαρκαρίσματα στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ομάδα Νέων στο Ρέντη (4-2, τρία γκολ ο Πάντελιτς) ήταν η αιτία… εντάσεων και λογομαχιών ανάμεσα σε Ιμπαγάσα- Λεάντρο και Βάντερσον – Μοντεστό!

Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα, κεκλεισμένων των θυρών, την ομάδα Νέων. Ο αγώνας που έγινε στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Ρέντη ανέδειξε νικητές τους μεγάλους με σκορ 4-2.

Το «παρών» στου Ρέντη έδωσαν μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης και οι παράγοντες Γιάννης Μώραλης, Σωκράτης Κομινάκης. Εκεί βρέθηκαν και οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Ανδρέας Νινιάδης. Πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα οι τεχνικοί των δύο ομάδων Ερνέστο Βαλβέρδε και Αλέκος Αλεξανδρή είχαν ένα τετ α τετ.

Αψιμαχίες παικτών

Το πάθος του φιλικού αυτού αγώνα έβγαλε και ορισμένες αψιμαχίες. Πιο συγκεκριμένα στο περιθώριο του αγώνα υπήρξε ένταση και λογομαχία μεταξύ των Ιμπαγάσα, Λεάντρο αλλά και των Βάντερσον, Μοντεστό. Επρόκειτο πάντως για μεμονωμένα περιστατικά που έλαβαν σχετικά γρήγορα τέλος.

O Iμπαγάσα ήταν εκείνος που ενοχλήθηκε από ορισμένα μαρκαρίσματα του Λεάντρο και έτσι του επιτέθηκε φραστικά με τους πιο ψύχραιμους να τους χωρίζουν προτού προχωρήσουν τα πράγματα. Όσον αφορά στο περιστατικό ανάμεσα στον Βάντερσον και τον Μοντεστό ο Γάλλος πρόλαβε να ρίξει και μία σπρωξιά. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαλβέρδε θα μιλήσει με την πρώτη ευκαιρία στους παίκτες του γι’ αυτά τα κρούσματα.

Τρία γκολ ο Πάντελιτς

Ο Μάρκο Πάντελιτς φανέρωσε και σήμερα πως είναι σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση. Στον αγώνα (διάρκειας 60 λεπτών) σκόραρε τρεις φορές. Βρήκε δίχτυα στο 19′, το 41′ και το 49′ ενώ το άλλο γκολ έβαλε ο Φουστέρ (32′). Για την ομάδα νέων σκόραραν οι Τζούνιορ (17′) και Βάντερσον (46′).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου