ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Βέλγιο «τσεκάρει» μεσοεπιθετικό και αμυντικό ο Γιαννόπουλος

στο-βέλγιο-τσεκάρει-μεσοεπιθετικό-494930

Ταξίδι ξανά στο Βέλγιο για τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Τάκη Γιαννόπουλο. Ο Γιαννόπουλος θα συνεχίζει την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων που μπορούν να ενισχύσουν τους ερυθρόλευκους τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός «πετάει» σήμερα για το Βέλγιο και θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που ταξιδεύει στη συγκεκριμένη χώρα. Ηδη φαίνεται πως έχει τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές και τους παρακολουθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «κοιτάει» έναν μεσοεπιθετικό και ένα αμυντικό, θέσεις για τις οποίες ο Ολυμπιακός ψαχνόταν και στα τέλη καλοκαιριού. Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να καταλήξουν οι άνθρωποι της ομάδας για τους μεταγραφικούς στόχους τους οποίους θα κυνηγήσουν το Δεκέμβριο, προκειμένου να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν ώθηση στην ομάδα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό ψάχνει ήδη για παίκτες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο και έτσι ακολουθώντας την λαϊκή παροιμία των… φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν έχουν ήδη αρχίσει το σκάουτινγκ και στο εξωτερικό, προκειμένου να βρουν παίκτες ανάλογους του Σανκαρέ, ο οποίος αποδείχθηκε λίρα εκατό – τι και αν αγωνιζόταν στην Μονς, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου. Ανάλογο ταξίδι είχε κάνει λίγες ημέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ ξανά ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ προκειμένου να βολιδοσκοπήσει νέες περιπτώσεις Σανκαρέ.

Το βέβαιο πάντως είναι πως αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση η ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, περιμένοντας ένα νέο «λαχείο». Πάντως εκτός από το ταξίδι στο Βέλγιο αναμένεται και ταξίδι στην Ολλανδία από όπου έχουν προταθεί επίσης ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά στον Ολυμπιακό. Παίκτη από την Ολλανδία ήταν πολύ κοντά στο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελευταία στιγμή η περίπτωση του επιθετικού Σλόρι χάλασε με τις παράλογες απαιτήσεις του μάνατζέρ του. Όσον αφορά στους παίκτες από το Βέλγιο, έχει προτείνει και ο κ. Μούκας ο οποίος είναι μάνατζερ του Σανκαρέ και το καλοκαίρι είχε φέρει στον Βόλο ακόμη δύο παίκτες για δοκιμή αλλά οι περιπτώσεις τους αποκλείστηκαν.

Περισσότερα στοιχεία για τους ποδοσφαιριστές πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν αφήνουν να διαρρεύσουν. Κρατούν τα ονόματα των παικτών που παρακολουθούν μυστικά και τα χαρτιά τους κλειστά και μόνο αν κινηθούν επίσημα για την απόκτησή τους ίσως δει κάποιο παραπάνω στοιχείο το φως της δημοσιότητας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου