ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραντεβού στον τελικό!

ραντεβού-στον-τελικό-495179

Μόνο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ενδέχεται να συναντηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, καθώς όπως προέκυψε στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ οι δυο «αιώνιοι» δεν θα συναντηθούν σε προημιτελικά και ημιτελικά.

Έτσι εκτός σοβαρού απροόπτου, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά στον τελικό για να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ο κάτοχος του τροπαίου θα αναμετρηθεί στη νοκ άουτ φάση των «8» με τον Πανελλήνιο στην Λαμία και οι «πράσινοι» με τον Κολοσσό στην Ρόδο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 13 Οκτωβρίου, στις 6 Μαρτίου θα γίνει ο τελικός.

Στην κλήρωση εκπρόσωποι είχαν όλες οι ομάδες πλην του Κολοσσού Ρόδου. Από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ο Τάσος Στεφάνου και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Μίλαν Τόμιτς. Μάλιστα, όταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ρώτησε τον μάνατζερ των Πειραιωτών λίγο πριν την κλήρωση χαριτολογώντας αν θα ήθελε στα προημιτελικά να παίξουν με τον Παναθηναϊκό ως γηπεδούχοι ή φιλοξενούμενοι, εκείνος απάντησε «ως γηπεδούχοι». Τελικά, όμως, οι δύο «αιώνιοι» μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας (1)

Άρης-Μαρούσι (2)

Πανελλήνιος-Ολυμπιακός (3)

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός (4)

* Οι αγώνες θα γίνουν στις 13 Οκτωβρίου

* Για να λάβει μέρος το Μαρούσι στη διοργάνωση, θα πρέπει να εξασφαλίσει την άδεια από την ΕΕΑ.

Στα ημιτελικά θα παίξουν

Νικητής 1-Νικητής 3

Νικητής 4- Νικητής 2

* Στα ημιτελικά, οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν 29 Δεκεμβρίου και 9 Φεβρουαρίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου