ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυλαία για την Α1 ΕΣΚΑΘ

αυλαία-για-την-α1-εσκαθ-260998

Αύριο Πέμπτη ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-18, με τη Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο αναφέροντας σε ανακοίνωσή της:

«Με την ΑΕΣ Ανάληψη Βόλου ανοίγει η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30, μετά την αποδοχή του κοινού αιτήματος των δυο ομάδων. Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας, μετά τη πανηγυρική πρόκριση στις 4 ομάδες του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, είναι έτοιμος να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος έχοντας ως στόχο στο τέλος της χρονιάς να είναι εκεί που αρμόζει στην ιστορία του, στην κορυφή.

Ο προπονητής μας, Γιώργος Βλιώρας, και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι ώστε να αρχίσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας , να του δώσουν ώθηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη σηματοδοτώντας και τους στόχους της ομάδας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».

Τέλος, η Δ.Ε. μπάσκετ των ερυθρόλευκων στέλνει τις δικές της ευχές ενόψει του πρώτου τζάμπολ, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της: «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΘ περιόδου 2017-18 εύχεται σε όλες τις ομάδες, διοικήσεις, αθλητές, προπονητές, υγεία, αγωνιστική επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους στα μέλη της ΤΕΔ/ΕΣΚΑΘ, στους διαιτητές, στους κριτές των αγώνων και στους εργαζόμενους στα κλειστά γυμναστήρια που θα αγωνιστούν οι ομάδες μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου