ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικηφόρο ξεκίνημα για τις Μικτές της Ε.Π.Σ.Θ.

νικηφόρο-ξεκίνημα-για-τις-μικτές-της-ε-495433

Από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι συνέχισαν χθες οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Θ. Οι ομάδες του Ηλία Κούγιαλη παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο και αμφότερες επικράτησαν στην Άμφισσα των αντίστοιχων Μικτών της ΕΠΣ Φωκίδας. Σαρωτικοί οι Παίδες που κέρδισαν με 7-1, στο ίδιο τέμπο και οι Νέοι που νίκησαν άνετα με 3-0.
 
Χωρίς να αφήσουν περιθώρια οι Παίδες
Σε ένα παιχνίδι όπου υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, οι Παίδες της Ε.Π.Σ.Θ. δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα της Φωκίδας και πετυχαίνοντας και τα επτά τέρματα στο β’ ημίχρονο(!), πέτυχαν μεγάλη νίκη κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στους φετινούς ομίλους.
Στο πρώτο 40λεπτο (τόσο αγωνίζονται οι κατηγορίες των Παίδων) οι παίκτες του Ηλία Κούγιαλη έμειναν «άσφαιροι» παρά τις πολλές και καλές ευκαιρίες που έχασαν. Κι αν το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τέρματα, στην επανάληψη ήρθε καταιγισμός.
Μόλις στο πρώτο 10λεπτο της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’ ο Σιώμος με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα το δρόμο για τη νίκη για τους Βολιώτες. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαλακασιώτης επίσης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0. Ο ρυθμός της Ε.Π.Σ.Θ. αντί να πέσει ανέβαινε συνεχώς με αποτέλεσμα στο 56’ ο Μπουρίτας με κεφαλιά να τριτώσει το καλό ενώ έξι λεπτά μετά, στο 62’ ο Παπαναγιώτου σκόραρε κι αυτός, μπαίνοντας στον πίνακα των σκόρερ. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο 66’ ο Μαλακασιώτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, γράφοντας το 5-0 για την Ε.Π.Σ.Θ. Στο 68’ η Φωκίδα μείωσε προσωρινά με απ’ ευθείας φάουλ του Χολέβα σε 5-1, ενώ τέσσερα λεπτά μετά στο 72’ τα τέρματά του διπλασίασε και ο Σιώμος, πετυχαίνοντας με σουτ το 6-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε έξι λεπτά πριν το τέλος, στο 74’ ο Καρακώστας με φάουλ.
 
Φωκίδα: Γκρούμης, Τσιμπούρης, Βαβάτσικος, Πατσούρης, Χολέβας, Βλάχος, Κοκμοτός, Πολίτης, Καριάνας, Παπαδήμας, Δρίβας
ΕΠΣΘ: Σαματάς, Χασιώτης, Αγγελής (64’ Ντόντης), Μπουρίτας, Σαρδέλας, Αλεξανδρής (65’ Ευσταθίου), Παρασκευόπουλος (57’ Κοντός), Καρακώστας, Σιώμος, Μαλακσιώτης, Παπαναγιώτου
 
Ανετα και οι Νέοι
Στην αναμέτρηση των Νέων το σκηνικό ήταν αντίστροφο καθώς οι ευκαιρίες συνοδεύτηκαν με γκολ με αποτέλεσμα τα δύο από τα τρία τέρματα να επιτευχθούν στο πρώτο μέρος. Το σκορ άνοιξε στο 34’ ο Ιάσων Παπαδημητρίου που ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο επιθετικός του Μαγνησιακού πριν πετύχει το πρώτο τέρμα είχε και δύο δοκάρια στο 5’ και στο 27’. Πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Τζοβάρας πρόλαβε με σουτ να διπλασιάσει τα τέρματα για τους Νέους της Ε.Π.Σ.Θ.
Στην επανάληψη οι Βολιώτες δεν κατέβασαν ταχύτητα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρνουν να σκοράρουν. Πάντως στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη επίθεση για το β’ ημίχρονο η Ε.Π.Σ.Θ. πέτυχε το μοναδικό τέρμα για το δεύτερο μέρος με τον Πολύζο στο 48’. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα σημειώνονταν κι άλλα τέρματα, η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην Ε.Π.Σ.Θ. με αποτέλεσμα το 3-0 να είναι το τελικό σκορ της συνάντησης.
 
Φωκίδα: Καραχρήστος, Γιαγκιλίτσης, Καλλής, Σεφτούρος, Κοντογιώργος, Δέτσικας, Μαρβάκης, Πολυζωγόπουλος, Πιστόλας, Ανδρέου, Κόκκινος.
ΕΠΣΘ: Λαγός, Καψιώτης (65’ Κωσταράς), Αναστασίου, Γεωργατζής, Μπόρας, Πασχάλης, Χειλάς (50’ Μπόλος), Πολύζος, Παπαδημητρίου, Τσόγκας (55’ Αναγνώστου), Τζοβάρας.
 
Τα αποτελέσματα της 2η αγωνιστικής:
Παίδες
Φθιώτιδα-Βοιωτία 2-0 ( 45’ Παπανικολάου, 47’ Καρανατάσης)
Φωκίδα-ΕΠΣΘ 1-7 ( 68’ Χολέβας-50’, 72’ Σιώμος, 52’, 66’ Μαλακασιώτης, 56’ Μπουρίτας, 62’ Παπαναγιώτου, 74’ Καρακώστας)
Ρεπό: Ευρυτανία
 
Βαθμολογία (2η αγωνιστική)
1.Φθιώτιδα     10-0    6
2.Βοιωτία       9-3       3
3.ΕΠΣΘ           7-1       3         
4.Φωκίδα       2-16    0
5. Ευρυτανία 0-8       0
 
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Νέοι
Φθιώτιδα-Βοιωτία 2-2 (38’, 70’ Αντωνίου-21’ Παναγιώτου, 25’ Μπεθάνης)
Φωκίδα-ΕΠΣΘ 0-3 (34’ Παπαδημητρίου, 45΄Τζοβάρας, 48’ Πολύζος)
Ρεπό: Ευρυτανία
 
Η Βαθμολογία (2η αγωνιστική)
1.Φθιώτιδα     6-3       4
2. Βοιωτία      3-2       4
3. ΕΠΣΘ          3-0       3
4.Ευρυτανία   1-4       0
5.Φωκίδα       0-4       0
 
 
 
Η επόμενη(3η )Αγωνιστική (20/10)
ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας
Ρεπό: ΕΠΣ Φωκίδας.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου