ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα σήμερα για τις μικτές Ε.Π.Σ.Θ.

πρεμιέρα-σήμερα-για-τις-μικτές-ε-π-σ-θ-495552

Πρεμιέρα σήμερα για τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Θ. στο πρωτάθλημα των Ενώσεων και μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής οι Παίδες και οι Νέοι του Ηλία Κούγιαλη ξεκινούν και παίζουν στη Φωκίδα …

Τόσο οι Παίδες, περσινοί πρωταθλητές στον Όμιλο, όσο και οι Νέοι, που ειναι ομάδα με ταλέντο και συνέχεια, έχουν και φέτος στόχο να είναι πρωταγωνιστές και να συνεχίσουν στις επόμενες φάσεις, έχοντας πάντα την συμπαράσταση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ.

Στο Πρωτάθλημα των «ΠΑΙΔΩΝ» συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1996 έως και 31-12-1997,ενω στο Πρωτάθλημα των «ΝΕΩΝ» συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1994 έως και 31-12-1995.

Οι ομάδες του Ηλία Κούγιαλη, ο οποίος παραμένει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των ομάδων, θα παρουσιαστούν ανανεωμένες, με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και νεαρούς παίκτες που θα κληθούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά με τις ομάδες της Ε.Π.Σ.Θ. Η δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια έχει ανεβάσει αρκετά τον πήχη των προσδοκιών και σίγουρα φέτος οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συνεχίσουν την ανοδική πορεία των ομάδων.

με την επιτροπή μικτών τον Κ. Πλασταρά και τον Γρ. Ζάγγα και την πολύτιμη βοήθεια του φροντιστή Ι. Καρανικολάου, έχει φροντίσει από καιρό να κάνει τις καλύτερες επιλογές και να ετοιμάσει τις μικτές ώστε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος.

Για τα σημερινά ματς στην Αμφισσα με την Φωκίδα καλούνται από την Ε.Π.Σ.Θ. και τον Ενωσιακό προπονητή Η. Κούγιαλη στις 8.15 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου οι εξής ποδοσφαιριστές που επελέγησαν για τις Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ.Θ. για να αναχωρήσουν για τη Φωκίδα.

ΠΑΙΔΕΣ: Μαλιαρός Γ.,Σιώμος Αλ., Παρασκευόπουλος Κ., Μαλακασιώτης Θ., Ευσταθίου Κ., Χασιώτης Ευστ., Ντόντης Ε., Κοντός Π., (Αγία Παρασκευή), Σαρδέλας Απ., Μπουρίτας Αρ., (Διμήνι), Αγγελής Ε., Παπαπαναγιώτου Κ., Καρακώστας Αθ., Μπλούχος Χ., Αλεξανδρής Στ., (Ν.Α Νίκης), Σταματάς Αθ.,(Πύρασος), Μάστορας Α. (Θησέας), Κολιός Βαλ.(Λεχώνια).

ΝΕΟΙ: Λαγός Ηλίας, Χειλάς Ματθ. (Αλμυρός),Τσόγκας Δ.(Αγροτικός), Τζοβάρας Αντ., (ΑΕ 2002), Παπαδημητρίου Ι. (Μαγνησιακός), Αναστασίου Σπ.,Αναγνώστου Γ., (Πύρασος), Κωσταράς Χ.(Διμήνι), Μπόρας Αθ., Πολύζος Ι. (Αγ. Παρασκευή), Δαμάσκος Χ., Πασχάλης Ελ., Γεωργατζής Κ. (Ν.Α Νίκης), Ορφανός Κ.,Καψιώτης Ι.(Τοξότης), Μπέλλος Π. (Λεχώνια), Ασλάνογλου Χ. (Ηρακλής), Πάσχος Εμ. (Χλόη).

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Βοιωτίας

ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Θεσσαλίας

Ρεπό: ΕΠΣ Ευρυτανίας

Στην 1η Αγωνιστική (29/9)είχαμε τα αποτελέσματα

ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Φωκίδας 9-1 Παίδες – 1-0 Νέοι

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-8 Παίδες – 1-4 Νέοι

Ρεπό: ΕΠΣ Θεσσαλίας

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου