ΤΟΠΙΚΟ

Συνέχισαν με νέες νίκες, Εθνικός, Αγία Αννα και Τοξότης

συνέχισαν-με-νέες-νίκες-εθνικός-αγία-α-263511

Α’ Ομιλος

Εθνικός-Ν. Μαγνησιακός 2-1

Σκόρερ: (4’ Πελεκάνος, 51’ Θεοδώρου – 75’ Τάρε)

Δύσκολη επικράτηση του Εθνικού που ξεπέρασε το εμπόδιο του Ν. Μαγνησιακού με σκορ 2-1 στο Βοηθητικό. Ο Πελεκάνος στο 4ο λεπτό έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 51’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοδώρου. Το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τάρε από κοντινή απόσταση.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Καϊμπαλίδης): Μπείκος, Θανόπουλος (70’ Κοντορίζος), Μπρίσμπεος, Μουτσινάς, Πελεκάνος, Βαλέρα (67’ Αγγέλης), Θεοδώρου (60’ Τσάμης), Μωραΐτης, Παλάντζας (74, Τσένα, Περεντίδης.

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Σήψας): Μητσάς, Τζιόρτζιος, Παπαγεωργίου, Κατσιφάς, Μιχάλοβιτς, Φραγκούλης (70’ Ταβλαρίδης) Μανιώτης (37’ Μπαντελης), Τσονάκης (62’ Γεωργούλης), Τάρε, Γκάγκας, Σουλάι (52’ Χριστοδούλου)

Ιωλκός-Τοξότης 2-4

Σκόρερ: (31’, 86’ Σιόβας – 18’, 58’, 90’ Λ. Δενελάβας, 60’ Κολιός)

Ο Τοξότης ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης απέναντι στην Ιωλκό. Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έκανε στο 18’ ο Λ. Δενελάβας με προβολή, για να έρθει στο 31’ η ισοφάριση με τον Σιόβα να σκοράρει με κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Μπέκου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 58’ με την προβολή του Δενελάβα και μετά από δύο λεπτά, έπειτα από σουτ εκτός περιοχής του Κολιού πέτυχαν και το 1-3.

Η ομάδα της Ιωλκού απάντησε στο 86’ με την κεφαλιά του Σιόβα από κόρνερ του Μπέκου αλλά δεν ήταν αρκετό διότι ο Τοξότης πέτυχε και 4ο τέρμα στο 90’, με τον Λ. Δελενάβα να πλασάρει τον Ζάχο, για να ακολουθήσει η αποβολή του Στρούγγη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΙΩΛΚΟΣ (Αγραφιώτης): Ζάχος, Νίκου (80’ Κάβουρας), Παρασχούδης, Βαρελόπουλος, Στρούγγης, Γεωργούλας (78’ Δαρρής), Μπέκος, Καραπάνος (70’ Παπαθεοδώρου), Παπάς, Σιόβας, Βαρελόπουλος (75’ Κυριαζής).

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Πασπαλάρης, Κωνσταντινίδης, Πελεκούδας, Πάνου, Καραγγέλης, Τσιατσιάνης, Κόρμπας (85’ Παπαγιάννης), Γ. Βέτσικας (75’ Πασσιάς), Λ. Δενελάβας, Παραδάκης (55’ Κολιός), Λέτσος (80’ Σοροβόλας).

ΑΕ 2002-Ιάσων 0-1

Σκόρερ: (62’ Θεοδωρόπουλος)

Μεγάλη νίκη για τον Ιάσονα κόντρα στην Α.Ε 2002 με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρόπουλου στο 62’, ενώ στο 75’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Παπαϊωάννου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Α.Ε 2002 (Καραμίχαλος): Μητράκος, Βερντόβα, Μπικοράρος (70’ Φιλίππου), Κ. Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Κιόσια (46’ Χ. Παπαϊωάννου), Καλαϊντζίδης, Κουβαράς (75’ Κόρδα), Στουμποβίκος

ΙΑΣΩΝ (Γιαννούτσος): Μούραβα, Σπύρου, Φέιζο (75’ Τοπάντζα), Πριονιστής, Κωτσαλής, Τσίγκας, Άρντι (65’ Συφνιώτης), Λάμπρου, Άλμπα (85’ Πολύζος), Μπερτζέμης, Θεοδωρόπουλος (80’ Σαββάκης)

Κένταυρος-Αγία Αννα 0-5

Σκόρερ: (1’, 54’ Κωτούλας, 36’, 67’ Φιλατζικιώτης, 80’ Βογιατζής)

Ένα από τα γρηγορότερα τέρματα της χρονιάς σημειώθηκε από τον Κωτούλα της Αγίας Αννας στην αναμέτρηση με τον Κένταυρο, όταν μετά την πρώτη σέντρα των γηπεδούχων και την πάσα προς τα πίσω ο αμυντικός της ομάδας του Θωμά Μακρή επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να κλέβει και να σουτάρει εκτός περιοχής για το 0-1 σχεδόν στο 10ο δευτερόλεπτο. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 54’, ενώ ακόμη δύο τέρματα σημείωσε ο Φιλατζικιώτης και ένα ο Βογιατζής, για το τελικό 0-5, ενώ χαμένο πέναλτι είχε ο Κ. Τσιουρέλης στο 15’.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Μακρής): Φύβγας, Ηλίας, Λαμπαδάρης, Β. Τσιργής, Νητσάι, Λιάτζουρας, Λ. Τσιργής, Μπογδανίδης (58’ Γώγος), Γιαννέλης (20’ Τζήκας), Γκ. Πότσκα (46’ Σαρακατσάνος), Παλάσης (72’ Γι. Πότσκα)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Πετσιμέρης): Συκιώτης, Τσίρος, Στεργιόπουλος, Αλεξανδρίδης, Στ. Πετσιμέρης, Νιαώτης (81’ Πασά), Σερ. Τσιουρέλης (74’ Μπούρντα), Κ. Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης, Κωτούλας (60’ Ματθαίου), Κανδήλας (67’ Βογιατζής).

ΝΑ Νίκης-Λεχώνια 1-1

Σκόρερ: (85’ Γερολυμάτος – 52’ Καμπέρης)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ν.Α Νίκης και Λεχώνια στο Π. Μαγουλάς, όπου το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 52’ με τον Καμπέρη να πλασάρει σωστά τον Ρωμανό. Στο 85’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μετά τη σέντρα του Φλώρου με τον Γερολυμάτο να παίρνει την κεφαλιά για το 1-1. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Παρασκευόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ν.Α ΝΙΚΗΣ (Παρασκευαΐδης): Ρωμανός, Βλάχος, Βαΐτσης (19’ Τσαπέρος), Φλώρος, Κουκουτής, Κολυμητρας (65’ Γερολυμάτος), Σέλντι, Μπακογιάννης, Κουτσούκης, Κουτσαρνάκης, Χρόνης

ΝΗΛΕΑΣ (Κοκκινάκης): Παλαιορούτης, Μπαρντάνη, Καραγιάννης (85’ Μπέης), Χατζηκώστας, Μανούσος, Στυλιαρογιάννης (75’ Μπούρντα), Ξενάκης, Αγγελής (63’ Τσαφούτας), Παρασκευόπουλος, Χατζηκώστας (57’ Λιάκος), Καμπέρης

Ελευθεριακός-Δύναμις 1-0

Με 1-0 επικράτησε της Δύναμις ο Ελευθεριακός, κατακτώντας έτσι τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΥΝΑΜΙΣ (Μούτος): Καφετζόπουλος, Μαλλιαρός, Κολοβός, Βεργοζήσης, Χαραλαμπόπουλος, Μπαρδόκου, Δουλάς, Κατσίγκρας, Πατσής, Μάστορας, Γκόριας (45’ Λάμπης).

Ρεπό: Μακρινίτσα

Β’ Ομιλος

Απόλλων-Δάφνη 0-5

Σκόρερ: (2’ πεν. 21’ πεν. Καρακίτσιος, 26’Αυλογιάρης, 49’ Γκιάστας, 80’ Τσαρέλλας)

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 2ο μόλις λεπτό ο Καρακίτσιος κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον ίδιο παίκτη στο 21’ να κάνει το 0-2 και πάλι με πέναλτι. Το 0-3 σημείωσε ο Αυλογιάρης με πλασέ και ο Γκιάστας στο 49’ πέτυχε το 0-4 με σουτ για να διαμορφώσει στο 80’ το τελικό 0-5 ο Τσαρέλλας με ατομική προσπάθεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (Βλαχόπουλος): Βλαχόπουλος, Σταμέλος (68’ Παπαπαναγιώτου), Καλαμίδας, Μανώλης, Κουζιώκας, Καραβάς, Ψαθάς, Χρυσός (46’ Τσιάντος), Μπάρδης (68’ Βλαχόπουλος), Δημόπουλος Αργ, Βασιλείου( 46’ Ζήσης)

ΔΑΦΝΗ ( Σταμπουλής): Αβδελλάς, Χιώτης(72’ Κουσιαλάκης), Τερλεξής, Αυλογιάρρης, Λούγκας, Γκιάστας( 58’Ευαγγέλος), Φιλοσόγλου, Τσαρέλλας, Καρακίτσιος, Στραβέλλας(68’ Αλημπάκης), Παπαστεργίου

Μικροθήβες-Πανιώνιος 1-0

Σκόρερ: (20’ Αγγελαδάκης)

Σημαντική νίκη με 1-0 σημείωσαν οι Μικροθήβες απέναντι στον Πανιώνιο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Αγγελαδάκης στο 20’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ (Αναγνώστου): Τρομπατζής, Μάμου, Σκοτεινός, Αντ. Καρράς, Λανάι, Παπαχρήστος (75’ Τσαματσιώτης), Τσιάτας, Διαμαντένιος (80’ Τοσούδης), Ρομάριο, Αγγελαδάκης (65’ Λάττος), Ρεφουγιάτι (67’ Κ. Καρράς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φώτου): Καγιάννης, Ντόντης, Παπαπορφυρίου, Κωστούλας, Τάσσιου (70’ Ράπτης), Στεργίου (79’ Παλλιούρης), Φώτου, Λυρίτσης, Σαρρίδης (72’ Κακκλιάς), Πέτσης

Αστέρας-Αγχίαλος 4-0

Σκόρερ: (12 αυτ. Τσαντόπουλος, 20’ 75’ Κάρρος, 32’ Ξέρας)

Εμφατική νίκη με 4-0 για τον Αστέρα Ριζομύλου με αντίπαλο την Αγχίαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι μετά το τέλος του παιχνιδιού αφιέρωσαν τη νίκη στον μεγάλο άτυχο του παιχνιδιού, Τίμο Σεσκλιώτη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η ομάδα του Μιχάλη Ριζόπουλου σημείωσε τέσσερα συνολικά τέρματα, τρία στο πρώτο και ένα στο δεύτερο μέρος. Στο 12’ μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Τσαντόπουλος έκανε την προβολή στέλνοντας άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 20’ όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας των Ξέρα και Κάρρου, ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Δελανδρέα. Το 3-0 έκανε στο 32’ ο αειθαλής Ξέρας με εκπληκτικό σουτ από μεγάλη απόσταση ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κάρρος, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ (Ριζόπουλος): Τσιότρας, Κωνσταντέλλος (77’ Κανελιώτης), Κατσίκης, Λουφόπουλος, Αποστολίδης, Μπόλκας (82’ Χρόνης), Μπλούχος (64’ Αραμπατζής), Κάρρος, Ξέρας (34’ Γεωργής), Καλλιμούρδας, Χότζα

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Δελανδρέας, Τσακόγιας, Μαυρόπουλος, Σίμος, Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Βέτσικας, Κουλάκογλου (46’ Κουτσουκέρας), Χρυσοστομίδης (70’ Αμπριγιάν), Καραγιώργος, Κοτσέλος (70’ Μπανανός)

Αγροτικός-Άθλος 0-3

Σκόρερ: (5’, 90’ Μπιρμπίλης, 65’ Τσεκρέζι)

Με 3-0 επικράτησε ο Άθλος Αλμυρού του Αγροτικού Αϊδινίου. Για τους φιλοξενούμενους δύο φορές σκόραρε ο Μπιρμπίλης στο 5’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 90’ με κεφαλιά ενώ το 0-2 σημείωσε ο Τσεκρέζι με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Βαλκανιώτης): Καρπαθάκης, Βαλκανιώητς Θ., Μπαρμπαγεωργόπουλος, Νιάκας ΑΘ.(31 Τσούμο, 79’ λ.τρ. Ματρακίδης), Κερμέλης, Καραπιάς, Μπαρμπαγιαννάκος, Βαλκιανιώτης Αθ., Νιάκας Β, Παλάσης, Νιάκος

ΑΘΛΟΣ (Ζέρβας): Μπουντής, Τσεκρέζι, Κουφογιάννης, Δημόπουλος, Μπ[έης, Κεπεσίδης (70’ λ.τρ. Μπουκώρος, Κέρτσι (85’ Παπανικολάου), Πάπα ( 70’ Τίτου), Μπιρμπίλης, Ζαμπιώτης (76’ Γκρίνιας), Κομπούρ

Ερμής-Αχιλλέας 2-4

Σκόρερ: (15’ Κανούτας, 77’ Ακριβόπουλος – 40’, 55’, 75’ Γ. Παναγιώτου, 70’ αυτ. Τσουκαλάς)

Νίκη για τον Αχιλλέα αφού επικράτησε με 2-4 του Ερμή. Το 1-0 έκαναν οι γηπεδούχοι με το πλασέ του Κανούτα, για να έρθει στο 40’ η ισοφάριση στο 40’ με την κεφαλιά του Γιάννη Παναγιώτου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμε διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του Παναγιώτου στο 55’, αλλά στο 70’ είχαμε το 1-3 με αυτογκόλ του Τσουκαλά. Το 1-4 γράφτηκε στο 75’ με νέο γκολ του Παναγιώτου και στο τελικό 2-4 μείωσε στο 77’ ο Ακριβόπουλος με βολίδα από τα σαράντα μέτρα.

ΕΡΜΗΣ (Μπράτσος): Αλπάκης, Χριστοφής, Καμμένος, Τσουκαλάς (60’ Ντάκης), Μαλαμούλης, Ακριβόπουλος, Πουλιάνας (82’ Παπούλιας), Κανούτας, Κιουρέτης (60´ Μπουκώρος), Μαγαλιός (77’ Μασούρας), Πινιάρης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παναγιώτου): Σχουλής, Γιώργος Παναγιώτου (45’ Στεργίου), Δρώσσος, Ντένις, Τσουκάρας, Κορέτα, Ι. Παναγιώτου, Ξηρός , Ζάρας (60’ Στέκας), Σπανός, Τσεκούρας

Δήμητρα-Μυρμιδόνες 2-0

Σκόρερ: (20’ Αραπίτσας, 68’ Βούλγαρης )

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Αραπίτσας με πλασέ και στην επανάληψη το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68’ ο Ξηροκώστας με πλασέ μετά από πάσα του Κακλιά. Η νίκη αφιερώνεται στον Σαββίδη λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο.

ΔΗΜΗΤΡΑ (Ανδρωνάς): Σαββίδης (42’ Σαρρής), Γκαρνίδης, Μπαράκου, Σαμουρδάνης, Στεφανής, Κουτσούμπας (55’ Τιμπλαλέξης), Κωστούλας (62’ Ξηροκώστας), Ζαφειρίου, Αραπίτσας, Βούλγαρης, Κακλιάς (75’ Γαλατσίδας)

Βαθμολογία

Α’ Ομιλος

1. Αγία Άννα 9 12-0

2. Εθνικός 9 6-3

3. Τοξότης 9 10-4

4. Ιάσων 6 4-1

5. ΑΕ 2002 6 6-1

6. Νέος Μαγνησιακός 4 4-4

7. Νέοι Αθλητές 2 3-3

8. Ένωση Λεχωνίων 2 1-2

9. Ελευθεριακός 3 2-9

10. Μακρινίτσα 3 2-2

11. Κένταυρος 0 2-11

12. Ιωλκός 0 4-8

13. Δύναμις 0 0-9

Β’ Ομιλος

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Δήμητρα 9 10-1

2. Αστέρας 7 10-2

3. Δάφνη 6 6-1

4. Μικροθήβες 6 4-1

5. Μυρμηδόνες 6 3-2

6. Αχιλλέας 4 6-8

7. Πανιώνιος 3 2-2

8. Άθλος 3 4-7

9. Αγροτικός 3 4-8

10. Ηρακλής 2 6-2

11. Ερμής 1 5-10

12. Αγχίαλος 0 1-8

13. Απόλλων 0 1-9

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου