ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την τρίτη σερί νίκη… η Νίκη

για-την-τρίτη-σερί-νίκη-η-νίκη-495791

Την Αναγέννηση Γιαννιτσών στις 4 μ.μ. θα φιλοξενήσει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου, θέλοντας να πάρει την τρίτη συνεχόμενη Νίκη μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις κόντρα σε Μέγα Αλέξανδρο και Δόξα Κρανούλας.

Οι κυανόλευκοι στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, μιας και με αυτούς μπορούν να ανέβουν ακόμη και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σε συνδυασμό βέβαια με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Το κλίμα πλέον στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχει αλλάξει και η ομάδα αρχίζει να δείχνει τον καλό της εαυτό, μιας και εκτός από τα θετικά αποτελέσματα η Νίκη παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Δείγμα του απόλαυσαν οι φίλοι της ομάδας στο ματς με την Κρανούλα, όπου οι παίκτες του Αρμάντο Μαρέντζι ήταν εντυπωσιακοί, ωστόσο το βέβαιο είναι πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Πάνω σε αυτά οι κυανόλευκοι θα δουλέψουν στην συνέχεια, μιας και σήμερα θα πρέπει να επαναλάβουν την καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής και να πανηγυρίσουν στο γήπεδο της Νεάπολης για τελευταία φορά, μιας και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα τις δώσουν στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς το οποίο και αποτελεί την φυσική τους έδρα.

Για την σημερινή αναμέτρηση ο 48χρονος Κροάτης τεχνικός δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, μιας και έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Στουρνάρα, ο οποίος και απουσιάζει από την δεύτερη αγωνιστική και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ώστε να γυρίσει ακόμη πιο δυνατός και να προσφέρει εκ νέου τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό αναμένεται να τηρήσει και ο Αρμάντο Μαρέντζι και έτσι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κόσογλου θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα με σχήμα 4-4-2 στην αμυντική γραμμή ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Σαμαράς και στα αριστερά ο Καρακώστας. Στο κέντρο της άμυνας και ως στόπερ στα αριστερά θα βρεθεί ο Μαϊστρέλλης, και στα δεξιά ο Παπαδήμας. Στην μεσαία γραμμή ο Διγκόζης με τον Νάστο θα είναι τα αμυντικά και στις πλευρές ως δεξί χαφ θα παίξει ο Πετράς και στα αριστερά ο Ντάνισιτς. Στην επίθεση μαζί με Βακουφτσή ως παρτενέρ του θα παίξει ο Γραμματικόπουλος. Από εκεί και πέρα στην αποστολή του σημερινού παιχνιδιού επιστρέφει και ο Μιχάλης Κουτσογιάννης, ο οποίος και ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Κροάτης τεχνικός θα μπορεί επίσης να υπολογίζει και στους: Πέτρο Μπαϊμάκη, Κώστα Τσικνίδη, Αγγελο Αργύρη, Αντώνη Σωτρίνη, Πάμπλο Μασίας, Χοσέ Μαλντονάδο, Γιάννη Χρυσοχοΐδη και Αντώνη Βλάχο. Την σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Γιαννιτσών θα διευθύνει ο κ. Καρυοφίλλης από την ΕΠΣ Πειραιά με βοηθούς τους κ.κ. Κοτζαμανίδη και Χαλβατζάκο επίσης από τον Πειραιά. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο κ. Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ο αντίπαλος

Στην 7η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα των Γιαννιτσών, Αναγέννηση η οποία έχει πέντε βαθμούς και δύο λιγότερους από την Νίκη Βόλου. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη μετρούν δύο λευκές ισοπαλίες με Μακεδονικό και Ζάκυνθο αντίστοιχα, ενώ έχουν και μία νίκη απέναντι κόντρα στον Ναυπακτιακό. Από την σημερινή αναμέτρηση απών θα είναι ο 21χρονος επιθετικός Χρήστος Καρυοφίλλης μιας και είναι τραυματίας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου