ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να πείσει για τα αυτονόητα

να-πείσει-για-τα-αυτονόητα-271419

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χωρίς να υπάρχει πολύς χρόνος για σκέψεις, για γκρίνιες, για άσκοπες κριτικές άλλα και για αλλαγές, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να «συνέλθει», να συνεχίσει διαφορετικά και να δείξει ότι θέλει και μπορεί αρχικά να αντιστρέψει την κατάσταση, και μετά μόνο με νίκες να παραμείνει πιστός στον αρχικό στόχο για την άνοδο… αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει αρκετά νωρίς να αναπροσαρμόσει πλάνα και στόχους…

Όλες οι «κινήσεις» πάντως πρέπει να γίνουν με ηρεμία και στήριξη… αφού η άποψη που πρέπει να κυριαρχήσει είναι ότι κανείς δεν χρίζεται πρωταθλητής από την 3η αγωνιστική, έστω κι αν στο φετινό σχετικά «μικρό» πρωτάθλημα κάθε απώλεια έχει «διπλό» κόστος, που όμως μπορεί να μετατραπεί και σε διπλό κέρδος με νίκες στα ντέρμπι για την κορυφή.

Μετά πάντως και από την κυριακάτικη απώλεια στην Ιτέα (0-0 με τον Αστέρα), πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός Βόλου, ξεκινώντας αύριο από το ΕΑΚ, πρέπει να πείσει για τα αυτονόητα, ότι δηλαδή είναι ομάδα με στόχο την άνοδο… κάτι που δεν έχει γίνει ως σήμερα… Οι ερυθρόλευκοι έχουν παίξει με αδύνατους αντιπάλους και έχουν χάσει 5 βαθμούς, δεν έχουν σκοράρει εκτός έδρας και γενικότερα -αν και σε σχέση με το πρώτο ματς δείχνουν βελτίωση- δεν πείθουν απόλυτα για τα αυτονόητα, αφού αν ο Ολυμπιακός έχει στόχο την κορυφή δεν πρέπει να χάνει βαθμούς από Βελούχι και Ιτέα.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει 10λεπτα και 20 λεπτά ότι μπορεί να δημιουργεί, αλλά πρέπει να είναι και αποτελεσματικός και, κυρίως, να έχει διάρκεια… αλλά και τους παίκτες που στην δύσκολη στιγμή θα δώσουν τις λύσεις, γνωρίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει ματς χωρίς καλή απόδοση και να χάσει άλλο από ατυχία και αστοχία!

Ως ήττα χαρακτήρισε και ο προπονητής Κώστας Μπράτσος την κυριακάτικη ισοπαλία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Ιτέας, αλλά πάντως έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αγωνιστικότητά τους, σημειώνοντας όμως πως όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά από πλευράς αποτελέσματος εάν η ομάδα είχε σκοράρει νωρίς.

Σίγουρα ένας βαθμός δεν είναι αρκετός για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ο Ολυμπιακός για να μείνει στο «παιχνίδι» θέλει πλέον μόνο νίκες, έχοντας τώρα δυο ματς έδρας και επιστρέφοντας στο ΕΑΚ αύριο θα παίξει με τον Ρήγα Φεραίο και την Κυριακή με τον ΑΟ Σελλανών.

Για το αυριανό μαγνησιώτικο ντέρμπι επιπλέον λύσεις θα είναι ο Ευθυμιάδης και ο Αλαμάνης που τέθηκαν από χθες στη διάθεση του Κ. Μπράτσου, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον νεαρό Παπαϊωάννου.

«Ολοι δίπλα στον Ολυμπιακό»

Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε και η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βολου με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ομάδα μας, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 16:00 επιστρέφει στη φυσική της έδρα, αγωνιζόμενη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, στο Εθνικό Στάδιο Βόλου “Τάκης Συνετόπουλος”, στο ”δικό μας” ΕΑΚ.

Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, οι παίκτες μας και το τεχνικό team χρειάζονται τη στήριξη όλων.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 απευθύνει κάλεσμα σε όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, να δώσουν δυναμικό παρών στο ΕΑΚ, να σταθούν στο πλάι της ομάδας και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη που θα δώσει την ώθηση για τη νίκη.

Τίποτα δεν έληξε ακόμη, τίποτα δεν θα μας απογοητεύσει. Η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη μεγάλη ομάδα της πόλης με την 80χρονη ιστορία… Ολοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου»!

Τα εισιτήρια της Τετάρτης

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ρήγα Φεραίο στο ΕΑΚ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold. Tο εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά και για το ΕΑΚ.

Ολυμπιακός – Ρήγας…

Μπορεί πέρσι ο Ολυμπιακός να κέρδισε ως γηπεδούχος (2-1) τον Ρήγα και να πήρε ισοπαλία (0-0) στο Βελεστίνο, αλλά σε συναντήσεις Δ΄ Εθνικής ο Ρήγας υπερέχει… ενώ υπάρχει συνάντηση και σε επίπεδο Β΄ Εθνικής. (Ολυμπιακός και Ρήγας είχαν συναντηθεί την περίοδο 1975-76 στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, και η βολιώτικη ομάδα έχασε 1-0 στο Βελεστίνο, ενώ στον Βόλο κέρδισε 4-0.)

Σε πιο χαμηλές κατηγορίες, από το 2003 έως το 2007, στη Δ΄ Εθνική, ο Εθν. Ολυμπιακός είχε μόνο μια νίκη απέναντι στον Ρήγα που ήταν νικητής σε 7 ματς… Την περίοδο 2003-04 ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 στον Βόλο και έχασε με το ίδιο σκορ στο Βελεστίνο, ενώ μετά υπήρξαν μόνο νίκες του Ρήγα, όλες με 1-0 στο Βελεστίνο και πιο εντυπωσιακές στον Βόλο (1-6 το 2004 και 1-3 το 2006 και το 2007)

Την περίοδο 2003-2004 ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 με γκολ του Λεωνίδα Γκάγκα, που μετέπειτα υπήρξε παίκτης του Ρήγα, ο οποίος κέρδισε 1-0 στο Βελεστίνο, με τον Παναγιώτη Κουντούρη σκόρερ, ενώ την επόμενη χρόνια είχαμε 1-6 στον Βόλο και 1-0 στο Βελεστίνο.

Την περίοδο 2005-2006 στο πρώτο ματς που έγινε στη Νεάπολη (15/2/06), ο Ρήγας κέρδισε 1-3 (51’Ψαρόμπας – 20΄ Μητροφάνης, 78΄, 88΄Αρσένος), ενώ 7/5/06 είχαμε Ρήγας – Ολυμπιακός 1-0 (37’ πεν. Αρσένος).

Στην περίοδο 2006-2007 έγιναν οι τελευταίες συναντήσεις πριν τις περσινές σε πρωτάθλημα… Στις 18/10/06 είχαμε Ρήγας – Ολυμπιακός 1-0 (35’ Βέργος) και 21/2/2007 Ολυμπιακός-Ρήγας 1-3 (92’ Τσορμπατζής – 59΄Ζαχαράκης, 88’ Αποστολίδης, 94΄ Θεοχαρόπουλος).

Ο Τσιτσανούδης διαιτητής

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Ρήγας Φεραίος που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου την Τετάρτη 18/10 στις 4μ.μ.,θα διευθύνει ο κ. Βάιος Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους κ.κ. Απόστολο Καρακώστα και Χρήστο Νάκα όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Βάιος Τσιτσανούδης δεν έχει σφυρίξει ματς του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έχει διευθύνει μία φορά παιχνίδι του Ρήγα Φεραίου, στις 22/03/15 όταν, η ομάδα του Βελεστίνου κέρδισε τον Βατανιακό 1-0.

Γ.Σ. στις 23/10

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αποφάσισε την σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του Πανθεσσαλικού Σταδίου με θέματα:

Εκλογή προέδρου και γραμματέα συνέλευσης.

Διοικητικός απολογισμός όλων των τμημάτων.

Οικονομικός απολογισμός όλων των τμημάτων.

Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής.

Παραίτηση Διοίκησης.

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου