ΤΟΠΙΚΟ

Νέα νίκη για τον Τοξότη, επί του Κένταυρου ΝΠ. με 4-1

νέα-νίκη-για-τον-τοξότη-επί-του-κένταυρ-272400

Εγκαίνια στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα του Τοξότη, επικρατώντας με 4-1 του Κένταυρου Νοτίου Πηλίου για την 2η αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους:

Α’ Ομιλος

Λεχώνια-ΑΕ 2002 0-1

Σκόρερ: (20’ Καλαϊντζίδης)

Νίκη για την Α.Ε 2002, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό από τα Λεχώνια, χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Καλαϊντζίδης στο 20’, με πολύ ωραίο πλασέ και την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας του Παλαιορούτη.

ΛΕΧΩΝΙΑ (Κοκκινάκης): Παλαιορούτης, Στυλαρογιάννης (80’ Μπάτρας), Μπαρντάνι, Μανούσος, Χατζηκώστας, Μπούρντα (46’ Τσαφούτας), Ξενάκης, Καραγιάννης, Μειντής, Χατζηκώστας (46’ Λιάκος), Καμπέρης

ΑΕ 2002 (Καραμίχαλος): Μητράκος, Σφέτσιος, Βερντόβα, Παπαιωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης (70’ Μπένκα), Καλαιντζίδης, Κουβαράς (70’ Φιλίππου), Πολυχρόνου (85’ Μπικοράρος), Στουμποβίκος (85’ Κόρδα)

Αγία Αννα-Ελευθεριακός 6-0

Σκόρερ: (25’ πέν., 85’ Σ. Τσιουρέλης,35’ Τσίρος,55’ Αντωνίου,78’ Κανδύλας)

Στο 25’ το 1-0 το έκανε ο Σ. Τσιουρέλης με πέναλτι που κέρδισε ο Τσίρος και δέκα λεπτά αργότερα το 2-0 ο Τσίρος με πέναλτι που κέρδισε αυτή τη φορά ο Αντωνίου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0 με το πλασέ του Αντωνίου, στο 62’, ενώ και πάλι ο Αντωνίου με ωραία κεφαλιά μετά την σέντρα του Στεργιόπουλου το 4-0. Το 5-0 σημείωσε ο Κανδύλας με σουτ εκτός περιοχής και το τελικό 6-0 ο Σ. Τσιουρέλης με σουτ εκτός περιοχής.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Πετσιμέρης): Αϊντίνη, Τσίρος, Στεργιόπουλος, Αλεξανδρίδης, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (70’ Πασά), Νιαώτης (46’ Κανδύλας), Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (65’ Μπούρντα), Κ. Τσιουρέλης, Λίτσος (70’ Βογιατζής).

Νέος Μαγνησιακός-Μακρινίτσα 1-0

Σκόρερ: (41’ αυτ. Φράγκος)

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του πέτυχε ο Νέος Μαγνησιακός με σκορ 1-0 επί της Μακρινίτσας. Το γκολ για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο αντίπαλος αμυντικός και συγκεκριμένα ο Φράγκος, αφού πάνω στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα από την πάσα του Μωυσίδη αυτή πήρε διαφορετική πορεία και έτσι γράφτηκε το τελικό 1-0 από το 41ο λεπτό.

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Ρέππος): Μήτσας, Μαστακούλης (85’ Τζιόρτζιος), Χριστοδούλου, Γεωργουλάκος, Αλβανός, Λαρίσης, Πάντσιος, Φραγκούλης (65’ Τάρε), Γιαννακούρας, Μωυσίδης (65’ Παπαγεωργίου), Σουλάι (45’ Μιχάλοβιτς).

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ (Μαντζιούρας): Ζαγκαβιέρος, Χαντζής, Ντελάκος, Μυλωνάς (65’ Σεραφίδης), Σαρακατσάνος, Φράγκος, Καλόγερος, Αρχοντάκης, Δημητρόπουλος (68’ Πασπαλάρης), Δαμάσκος, Μεταξάς (45’ Βαρώτας).

Ιωλκός-Εθνικός 1-2

Σκόρερ: (33’ Σιόβας – 30’ Παλάντζας, 50’ Θεοδώρου)

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Παλάντζα. Η απάντηση ήταν άμεση για τους γηπεδούχους, όταν τρία λεπτά αργότερα ο Σιόβας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με προβολή ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 50’ ο πολύπειρος Θεοδώρου με κεφαλιά ξαναέδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό, με το 1-2 να παραμείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο.

ΙΩΛΚΟΣ (Αγραφιώτης): Ζάχος, Νίκου, Παρασχούδης, Ν. Βαρελόπουλος, Στρούγκης (80’ Δαρρής), Γεωργούλας, Μπέγκος (89’ Κωστής), Καραπάνος (70’ Παπαθεοδώρου), Τσιμπρίδης, Σιόβας, Ν. Βαρελόπουλος (65’ Παππάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Καϊμπαλίδης): Μπέικος, Μπρισμπέος, Θανόπουλος, Πελεκάνος, Μουτσινάς, Κασδαρίδης (65’ Αγγέλης), Μωραΐτης, Θεοδώρου (85’ Μάρκου), Τσιάμης (87’ Βέργος), Παλάντζας, Τσένα.

Τοξότης-Κένταυρος 4-1

Σκόρερ: (9’ Κόρμπας, 55’ Λ. Δενελάβας, , 87’ Τσιατσιάνης, 90’ Ν. Δενελάβας – 62’Πότσκα)

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, με κεφαλιά του Κόρμπα στο 9’, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Λ. Δενελάβας με κεφαλιά «ψαράκι» . Στο 62’ ο Κένταυρος έκανε το 2-1, με τον Πότσκα, όμως ο Τσιατσιάνης στο 87’ «τελείωσε» τα όνειρα του Κενταύρου για ισοφάριση, σκοράροντας σε κενή εστία, σε μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα. Το 4-1 έκανε στην επόμενη φάση ο Ν. Δενελάβας, με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να παραμένουν ακίνητοι, διαμαρτυρόμενοι για το τέρμα που πέτυχε ο Τοξότης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Πασπαλάρης Παπαγιάννης, Τσιατσιάνης, Πελεκούδας, Ν. Δενελάβας, Γουλιώτης (41’ Κολιός), Τόμπρας, Παραδάκης (63’ Σοροβόλας) , Λ. Δενελάβας, Κυλαδίτης (78’ Καραγγελής), Βέτσικας.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Μακρής): Φηυγάς, Τζικας, Λαμπαδάρης, Β. Τσιργής ,Νιτσάι, Λιάτζουρης, Λ. Τσιργής, Μπογδανίδης, Σαρακατσάνος (27’ Πότσκα – 74’ Γιαννέλης), Γκ. Πότσκα, Παλάσης.

Δύναμις-Ιάσων 0-3

Σκόρερ: (42’, 69’ Θεοδωρόπουλος, 88’ Σιφνιώτης)

Ο Θεοδωρόπουλος άνοιξε το σκορ στο 42’ μετά από κεφαλιά-ασίστ του Αλμπαν, για να πετύχει και το 0-2 στο 69’ με ατομική ενέργεια και πλασέ. Το τελικό 0-3 σημείωσε ο Σιφνιώτης, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Λάμπρου, σουτάροντας από τα 35 μέτρα για να αναπαυθεί η μπάλα στο αριστερό γάμα.

ΙΑΣΩΝ (Γιαννούτσος): Μουράβα, Μπερτζέμης, Σπύρου, Πριονιστής, Τζιώλας (65’ λτρ. Σαββάκης), Τσίγκας, Σιφνιώτης, Λάμπρου, Αλμπαν, Θεοδωρόπουλος (70’ Πολύζος), Αλντι (80’ Πιτσάβας)

Β’ Ομιλος

Μυρμηδόνες-Δάφνη 1-0

Σκόρερ: (αυτ. 21’ Στραβέλας)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε μια φάση, όπου η Δάφνη στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη, όταν στο 21’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιπίνη, ο Στραβέλας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ (Σκούρας): Μπίγκος, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Τσάτσος (11’ λ.τρ. Μακρής – 90’ Μάντζαρης), Βέργας, Βούλγαρης, Αράπης (70’ Δήμας), Π. Μπούρχας, Πιπινής (75΄ Νικηφοράκης), Δ. Μπούρχας, Ακρίβος.

ΔΑΦΝΗ (Σταμπουλής): Αβδελάς, Χιώτης(72’ Γιαννακόπουλο), Τερλεξής (31’ Παπαστεργίου), Αυλογιάρης, Λούκας, Γκιάστας, Καρακίτσιος, Φιλοσόγλου (80’ Γεωργίου), Στραβέλας (60’ Τσιτσιρίκης), Τσαρέλας, Μόσχοβος.

Αχιλλέας-Αστέρας 2-2

Σκόρερ: (42’ Κορέτας, 87’ Σιούτης – 20’ αυτ. Παναγιώτου,70’ πεν. Κάρρος)

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21’ με αυτογκόλ του Παναγιώτου, με τον Αχιλλέα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 42’ με πρωταγωνιστή τον Κορέτα με σουτ έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπλούχου, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Κάρρος, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα Αστέρα, ωστόσο οι γηπεδούχοι, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 87’ ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Σιούτη. Ο Αστέρας στο 88’ έχασε χρυσή ευκαιρία για να πάρει την νίκη όταν το σουτ του Αραμπατζή τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σκουλή.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παναγιώτου): Σκουλής, Παναγιώτου Γιώργος, Μπρόσος (76’ Ζάρρας), Τσουκάρας, Αλιάι, Τσεκούρας, Κορέτας, Καπέσιος, Σπανός (55’ Σιούτης), Παναγιώτου Γ., Ξινός.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ριζόπουλος): Τσιότρας, Καναλιώτης, Κατσίκης, Αποστολίδης, Σεσκλιώτης (69’ Πρασσάς), Μπόλκας (82’ Γεωργής), Μπλούχος (80’ Αραμπατζής), Κάρρος, Ξέρας (46’ Κωνσταντέλλος), Λουφόπουλος, Χαλιμούρδας.

Αθλος-Ηρακλής Α.Θ. 0-4

Σκόρερ: (1’, 23’, 38’ Παρίσης, 10’ Νασιόκας)

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 1ο μόλις λεπτό ο Παρίσης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στο 10’ ο νεοαποκτηθείς ταλαντούχος 16χρονός Νασιόκας διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του με σουτ που κατέληξε στο δεξί γάμα του Μπούντη. Ο Παρίσης πέτυχε άλλα δύο τέρματα, σημειώνοντας χατ-τρικ στο 23’ και με διαγώνιο πλασέ στο 38’.

ΑΘΛΟΣ (Ζέρβας): Μπούντης, Τσεκρέζι, Παπανικολάου, Μπουκώρος, Κοντοβάς, Μπιρμπίλης, Φάτσης(35’ λ.τρ. Γκρίνιας), Κεπεσίδης, Κέρτσι, Ζατζιώτης(75’ Κομπουράς), Πάπα.

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.: Τσιγαρίδας, Μουζουράκης Κώστας, Βαλλομένος, Κολώνης (82’ Βαζούρας Αποστόλης), Κραββαρίτης, Αλπίτησς, Νασιόκας, Μουζουράκης Αλέξης, Μαλλιαρός (84’ Ραφ. Βαζούρας), Παρίσης (86’ Μπισμπιγιάννης), Καλτσάς.

Αγχίαλος-Δήμητρα 1-4

Σκόρερ: (45’ Καραγιώργος – 22’, 32’ Καρατέεφ, 63’ Ξηροκώστας, 72’ Βούλγαρης)

Στο 22’ ο Καρατέεφ με πλασέ έκανε το 0-1 για να σημειώσει ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα το 0-2 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Αγχίαλος μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Καραγιώργου. Στο δεύτερο μέρος η Δήμητρα σκόραρε άλλες δύο φορές με τους Ξηροκώστα και Βούλγαρη στο 63’ και 72’.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Δελανδρέας, Τσακόγιας, Μαυρόπουλος (80’ Μπανανός), Λαζόγλου, Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Βέτσικας, Χρυσοστομίδης (80’ Κουτσοκέρας), Κοτσέλλος (75’ Αμπριγιάν), Κουλάκογλου (65’ Σγατζής), Καραγιώργος.

ΔΗΜΗΤΡΑ (Ανδρωνάς): Σαββίδης, Γκαρνίδης (70’ Γαλατσίδας), Σέρτζιο, Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Κουτσούμπας (74’ Ραμαντάνης), Κωστούλας (65’ Ξηροκώστας), Ζαφειρίου, Καρατέεφ, Βούλγαρης (84’ Γουργιώτης), Κακλιάς.

Πανιώνιος-Απόλλων 2-1

Σκόρερ: (63’ Λυρίτσης, 75’ αυτ. Κουζιώκας-10’ Δημόπουλος)

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με έξοχο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Δημόπουλου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ. Στο 63’ ο Λυρίτσης με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 75’ ο Πανιώνιος έφτασε στην ανατροπή όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φώτου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με τον Κουζιώκα στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φώτου): Καγιάννης, Κούντριας, Ντόντης, Ράπτης(74’ Κωστούλας), Παπαπορφυρίου, Τάσσιου, Χριστογιαννούλας(60’ Γεωργαλής), Φώτου Δ., Λυρίτσης, Στεργίου, Πέτσης(84’ Παλλιούρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βλαχόπουλος): Καραδήμος, Σταμέλος (75΄ Παπαπαναγιώτου), Καλαμίδας, Χρυσός (70’ Μανώλης), Κουζιώκας, Παναγιωτάκης, Ψαθάς, Βασιλείου (60’ Κοκόλας), Τσάντος (75’ Ζήσης), Καραβάς, Δημόπουλος.

Ερμής-Αγροτικός 1-4

Σκόρερ: (51’ Πινιάρης – 10’,62’ Μπαρμπαγιαννάκος, 70’ Παλάσης, 85’ Νιάκας)

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με το πλασέ του Μπαρμπαγιαννάκη και έτσι τελείωσε και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι μικροί του Ερμή ισοφάρισαν με το πολύ ωραίο ψαλιδάκι του Πινιάρη, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρουν τον βαθμό, αφού στο 62’ ο Μπαρμπαγιαννάκης πλάσαρε σωστά από την γραμμή της περιοχής για το 1-2, στο 70’ ο Παλάσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-3 και στο 85’ ο Νιάκας πέτυχε το τελικό 1-4 με πλασέ.

ΕΡΜΗΣ (Μπράτσος): Αλπάκης, Τσουκαλάς (67’ Αφεντίτσας), Καμμένος, Χριστοφής (82’ Παπαδόπουλος), Μαλαμούλης, Ακριβόπουλος, Πουλιάνας, Μαγαλιός (67’ Μπουκώρος), Κιουρέτης (58’ Παπούλιας), Κανούτας, Πινιάρης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Ζορδομπάς): Καρπαθάκης, Θ. Βαλκανιώτης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Σωτήρης, Κερμελής, Κερατίδης, Μπαρμπαγιαννάκος,

Α. Βαλκανιώτης (80’ Νάκος), Νιάκας (80’ Τσούμος), Παλάσης, Αναστασίου (80’ Ματρακίδης).

Β ΕΠΣΘ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

  1. Αγία Άννα 6 7-0
  2. ΑΕ 2002 6 6-0
  3. Τοξότης 6 6-2
  4. Εθνικός 6 4-2
  5. Νέος Μαγνησιακός 4 3-2
  6. Μακρινίτσα 3 2-2
  7. Νέοι Αθλητές Νίκης 1 2-2
  8. Ιάσων Άλλης Μεριάς 0 0-1
  9. Ένωση Λεχωνίων Νηλέας 0 0-1
  10. Ιωλκός 0 2-4
  11. Κένταυρος Ν. Πηλίου 0 2-6
  12. Δύναμις 0 0-5
  13. Ελευθεριακός 0 1-8

2οςΟΜΙΛΟΣ

  1. Δήμητρα Ευξεινούπολης 6 8-1
  2. Μυρμηδόνες 6 3-0
  3. Αστέρας Ριζομύλου 4 6-2
  4. Αγροτικός Αϊδινίου 3 4-5
  5. Μικροθήβες 3 3-1
  6. Πανιώνιος 3 2-1
  7. Δάφνη 3 1-1
  8. Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων 2 6-2
  9. Ερμής 1 2-2
  10. Αχιλλέας Αχιλλείου 1 2-6
  11. Απόλλων Καναλίων 0 1-4
  12. ΦΘ Αγχίαλος 0 1-5
  13. Άθλος Αλμυρού 0 1-7

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου