ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-496562

Δυνατός «παίκτης» και στον… Τύπο ο Μαρινάκης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Εφημερίδας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να μπει δυνατά και στον Τύπο. Μετά το ποδόσφαιρο ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αναμένεται να αναμιχθεί και με τα ΜΜΕ, «απλώνοντας» σε ένα νέο χώρο τις επενδυτικές του αναζητήσεις.
Ο κ. Μαρινάκης ήδη βρίσκεται σε επαφές για να αγοράσει εβδομαδιαία εφημερίδα με μεγάλη κυκλοφορία και συγκεκριμένα το «Πρώτο Θέμα», καθώς και αθλητική εφημερίδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της αναγνωσιμότητας πανελληνίως και αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν είναι προσκείμενη στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Παράλληλα, στο «πακέτο» που θα τον αναγάγει σε έναν δυνατό παίκτη και στον Τύπο και στον χώρο των ΜΜΕ, περιλαμβάνεται και αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας.
Φυσικά και θα αλλάξουν πολλά στον αθλητικό κυρίως Τύπο, αν οι διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρωθούν με επιτυχία. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα έχει τη μερίδα του λέοντος και τα οφέλη θα είναι παράλληλα και αλληλένδετα.
 
 
 
 
 
 
 
Μπορεί σε υψηλό επίπεδο να μην είναι πολλοί, αλλά αρκετοί παίκτες από τη Μαγνησία αγωνίζονται και φέτος εκτός Βόλου σε όλες τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου!!!
Κορυφαίος όλων των παικτών από τη Μαγνησία, αλλά άτυχος φέτος που τραυματίστηκε, ο Θανάσης Κωστούλας που κλείνει φέτος 12 χρόνια στην Α’ Εθνική, καθώς μετά τον Ολυμπιακό Π., την Εθνική και τις ευρωπαϊκές του συμμετοχές από το 2007 αγωνίζεται στην Ξάνθη (έχει 308 συμμετοχές στην Α΄, ενώ έχει παίξει 80 ματς Β’ σε Ολυμπιακό Β. και Καλαμάτα και στον τοπικό μας σε Αίαντα και ΓΣΑ)…
 
Ο Παναγιώτης Γλύκος, επίσης άτυχος τραυματίας, δεν πρόλαβε να παίξει στον Αγροτικό Αστέρα όπου δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αν και στην αρχή είχε δηλωθεί στη λίστα της Ευρώπης!!!
Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό έκανε ο Τάσος Λαγός, ενώ στη Β΄ Εθνική αγωνίζονται φέτος ο Γιάννης Τσάγγαρης που έχει θητεία σε Νίκη, Ηρακλή, Λάρισα, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό, Κέρκυρα είναι φέτος στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Ακης Πέτρου έχοντας θητεία σε Μαγνησιακό, Νίκη, Ολυμπιακό, Ιωνικό, Παναιγιάλειο και είναι πάλι στον Ιωνικό.
 
Του ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΝΕΛΗ
 
Από τον Πανθρακικό στον Ιωνικό πήγε και ο Περικλής Μπουσινάκης αλλά δεν έμεινε, ενώ στη Βέροια είναι ο Κώστας Οικονόμου που έχει περάσει από Ολυμπιακό, Νίκη, Πανθυρεατικό, Εθνικό Κατερίνης, Πιερικό, Φωκικό, Εορδαϊκό και ο Γιάννης Βέργος που ξεκίνησε από την ΑΕ 2002 και πέρασε και από Θησέα, Ρήγα, Ολυμπιακό και Θράκη.
 
Στη Γ’ Εθνική και φέτος στα Χανιά είναι ο έμπειρος Γιώργος Τριχιάς (έχει παίξει Τοξότη, Θησέα, Νίκη, ΑΕΚ, Ελευσίνα, Αθηναϊκό, Απόλλωνα, Παναιτωλικό, Μεσσηνιακό, Καλαμάτα , Ολυμπιακά Β., Θρασύβουλο, Μακεδονικό, Ρόδο, Παναχαϊκή) στον Απόλλωνα είναι ο Δημήτρης Καραδέμητρος που έχει αγωνισθεί σε ΑΠΟΒ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα, Ιωνικό και στη Βουλγαρία (Βίρεν Σαντάνσκι) και στον Ατσαλένιο στους Ποντίους Κατερίνης είναι ο Βαγγέλης Διαμάντης, που πέρσι ήταν στα Τρίκαλα, ενώ στον Τύρναβο συνεχίζει ο προερχόμενος από το Ριζόμυλο Αλέκος Κουβελάς, που έχει παίξει στη Νίκη και στον Εθνικό Ολυμπιακό και στον Εβρο Σουφλίου. Στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών είναι ο Σπύρος Γκάγκας, ενώ στον Μακεδονικό είναι ο Βολιώτης τερματοφύλακας Κώστας Παλιούρας που πήγε στον ΠΑΟΚ από τον Μαγνησιακό και έπαιξε ακόμη στην Αλεξάνδρεια και στη Ζάκυνθο.
 
Στην Πελοπόννησο και στον Παναργειακό (Δ’) είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και ο έμπειρος Σπύρος Γκάγκας, στις Βρασιές (7ος όμιλος) είναι ο Αποστόλης Κουτσοκώστας που έχει 191 συμμετοχές σε Α’, ενώ ο Παναγιώτης Μπαλαμούτης που μετά τη Νίκη Βόλου πήγε Μακεδονικό και Πολύγυρο… φέτος είναι Θερμαϊκό.
Είναι γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν περισσότεροι Βολιώτες εκτός και πολλοί από αυτούς έχουν επιστρέψει στα δικά μας πρωταθλήματα που γίνονται έτσι πιο καλά.
Μεγαλύτερο ακόμη βάρος στα πρωταθλήματά μας δίνουν παρουσίες παικτών όπως του Γιάννη Τσιγιάννη που με 243 συμμετοχές σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική αγωνίζεται φέτος στον Εθνικό, που από πέρσι μάζεψε αρκετούς ξενιτεμένους Βολιώτες και δικαιώθηκε. Βέβαια στα τοπικά μας πρωταθλήματα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν παίξει παραπάνω, όπως π.χ. οι Πότσουτσα, Ζιάκας, Δενελάβας, Χάνος, Τζέκας, Ψαρόμπας, Μοράλες και άλλοι που μπορούν να είναι και παραδείγματα για νεότερους.
 
 
 
 
Χωρίς τζάμια…  
Με τέσσερα σπασμένα τζάμια βρέθηκε χθες το πρωί το πούλμαν του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα η ομάδα να μεταβεί στο γήπεδο με άλλο πούλμαν. Φυσικά η επιστροφή στο Βόλο έγινε επίσης με διαφορετικό μέσο.
Ζ.Ε.Ι
 
Νυχτοπερπατήματα…
Το Σάββατο το βράδυ η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου επισκέφτηκε το μαγαζί του Αχιλλέα Μπέου στην Αθήνα. Εκεί οι διοικούντες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μερικές ώρες πριν το μεγάλο ματς.
Ζ.Ε.Ι
 
Φιλίες από τα παλιά…
Ψυχογιός, Καπετάνος και Ι. Παπαδόπουλος είχαν θερμή χειραψία πριν το ματς. Οι τρεις υπήρξαν συμπαίκτες παλαιότερα στον Ηρακλή και φαίνεται πως ακόμα συνδέονται με στενή φιλία…
Ζ.Ε.Ι
 
Με μπανάνα στο χέρι…
Ο Δημήτρης Πλιάγκας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν το ζέσταμα, κρατώντας μια μπανάνα! Φυσικά οι παίκτες το συνηθίζουν κάτι τέτοιο πριν τα ματς, καθώς ένα φρουτάκι βοηθά πάντα τον οργανισμό να αντεπεξέρχεται καλύτερα…
Ζ.Ε.Ι
 
Παρελθόν…
Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ο Πασχάλης Μόσχογλου. Κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ, αλλά διαρρέει από κύκλους της διοίκησης. Το διαζύγιο φαίνεται να επήλθε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό…
Αγ. Θαν.
 
Από τη φυσούνα…
Τραυματισμούς δεν παθαίνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές… Στον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης σε μια άτυχη στιγμή στην προπόνηση τραυματίστηκε στον αστράγαλο και χρειάστηκε να βάλει νάρθηκα. Ετσι έκανε την εμφάνισή του στις προπονήσεις με πατερίτσες, ενώ το ματς με την ΑΕΚ το παρακολούθησε από τη φυσούνα. Προχθές πάντως έβγαλε τον γύψο από το πόδι του.
Αγ. Θαν.
 
Φωνές και διαμαρτυρίες…
Μπορεί ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας στη Σκιάθο να αποτελεί παρελθόν για την ΑΕ Διμηνίου, οι άνθρωποι όμως της ομάδας ακόμα φωνάζουν για την κατάσταση και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για τις αποφάσεις του ρέφερι Τρυφωνίδη, ισχυριζόμενοι πως ο διαιτητής δέχθηκε επίθεση από τους γηπεδούχους και ήταν φοβισμένος, παίρνοντας τις αποφάσεις του κάτω από πίεση. Πάντως το φύλλο αγώνα δεν αναφέρει κάτι εις βάρος των νησιωτών, ενώ και οι γηπεδούχοι δεν επιβεβαιώνουν τα συμβάντα…
Θ.Δ.Κ
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Γιατί μερικοί όταν βλέπουν κάποιο γνωστό στο δρόμο αντί να χαιρετούν… αλλάζουν δρόμο;
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου