ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3η και… φαρμακερή για Πύρασο

3η-και-φαρμακερή-για-πύρασο-496573

Θέλοντας να συνεχίσουν το αήττητο σερί των πρώτων δύο αγωνιστικών, Πύρασος και Ρήγας δίνουν σημαντικά παιχνίδια σήμερα για την 3η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο Πύρασος υποδέχεται τον Απόλλων Λάρισας, ενώ ο Ρήγας αγωνίζεται εκτός με τον πολύ δυνατό ΑΟ Καρδίτσας. Η σέντρα και στα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένη για τις 4 μ.μ.

Για το πρώτο «τρίποντο»

Με μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα υποδεχθεί σήμερα ο Πύρασος τον Απόλλων Λάρισας. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θέλει να πάρει το πρώτο εφετινό της τρίποντο τόσο στην έδρα της, όσο και γενικότερα στο πρωτάθλημα και παράλληλα να ευχαριστήσει τον κόσμο της που αναμένεται να γεμίσει το στάδιο της Αγχιάλου.

Ο κ. Μπακάλης δε μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό δύσκολο παιχνίδι στους τραυματίες Στεφανή, Σπύρου και Ρουκά, ωστόσο θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Σπύρο Νούσια που επιστρέφει από την τιμωρία του αλλά και τον Αποστολίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Κανονικά θα αγωνιστούν και οι Αρσένος, Πετρίδης, δίνοντας ακόμα περισσότερες λύσεις για την ενδεκάδα αλλά και για τον πάγκο.

Ο Λάκης Μπακάλης τόνισε πως ο Απόλλων χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι. Πάντως συνεχίζοντας είπε πως αν η ομάδα του είναι σοβαρή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δείχνοντας πως πιστεύει πολύ στην ομάδα του και στις δυνατότητες αυτής.

Αναλυτικά στην αποστολή του Πυράσου θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Αρσένος, Γκάγκας, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Ζαρίφης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Κόκκας, Γκιγκιλασβίλι και Φασουράκης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μανουράς της Ένωσης Τρικάλων με βοηθούς τους Μανάση και Τσικρικά από την ίδια Ένωση.

Χωρίς πίεση και άγχος

Το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι του δίνει σήμερα ο Ρήγας, στην Καρδίτσα απέναντι στον ΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα με στόχο να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει βλέψεις πρωταθλητισμού.

Ο μοναδικός που θα απουσιάσει από τη σημερινή μάχη θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, Θανάσης Μπάτης ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να φύγουν από την Καρδίτσα με θετικό αποτέλεσμα.

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, το σημερινό παιχνίδι θα είναι ένα κρας τεστ, καθώς θα μπορέσουν να δουν ποιες πραγματικά είναι οι δυνατότητες του Ρήγα απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και ουσιαστικά μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Τσουμπέκος, Κουρίτας, Κούσιας, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Σκλαπάνης, Γούτσιος, Σπαθής, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μόσιος, Μαυρίδης, Κουντούρης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος Δανηλόπουλος, Λαμπρογιώργος, Μιχολίτσης, Χατζής και Ντόντος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Παπαγεεωργίου από την Άρτα με βοηθούς τους επίσης Αρτινούς Φαντή και Παππά.

Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

ΑΟ Καρδίτσας – Ρήγας

Μουζάκι – Πυργετός

Ελασσόνα – Πετρωτό

ΑΕ Σπερχειάδας – Λαμία

Λιανοκλάδι – Απεραντιακός

Μετέωρα – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Πύρασος- Απόλλων Λάρισας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου