ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομορφες στιγμές για τους μικρούς των Ακαδημιών

ομορφες-στιγμές-για-τους-μικρούς-των-α-496584

Μοναδικές εμπειρίες είχαν χθες οι μικροί του Ολυμπιακού, αφού για 210 περίπου μικρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου δόθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν στον Πειραιά και να ζήσουν μοναδικές στιγμές πρώτα στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, στο Ρέντη και στη συνέχεια, στο Καραϊσκάκη, όπου είδαν τον αγώνα Ολυμπιακός Πειραιώς – Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο Αχιλλέας Μπέος, μαζί με τον Θανάση Κανελλόπουλο, πήγαν στην εξέδρα όπου βρίσκονταν τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν μαζί τους… Μάλιστα λίγο πιο δίπλα βρίσκονταν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που ταξίδεψαν από το Βόλο, χωρίς ωστόσο να συμβεί το παραμικρό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μάλιστα επισκέφθηκε και την κερκίδα των οργανωμένων του Βόλου…

Μεγάλες στιγμές για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο Μαρινάκης πέρα από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Ο δε Κανελλόπουλος είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και της Σούπερ Λίγκας. Τώρα καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλη υπόθεση είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει στο τιμόνι του τον Αχιλλέα Μπέο.

Πριν τον μεγάλο αγώνα στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Πειραιώς στου Ρέντη οι τρεις αγωνιστικές ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου (γεν. 96, 97, 98) έδωσαν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της πειραιώτικης Ακαδημίας.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου